Sayfa 728/1019 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1. Türkiye CDS 616'ya yükseldi.

BIST100 günün en düşük seviyesine inerken kayıp %8.9 oldu.

USDTRY 14.42'ye kadar yükseldi.

https://twitter.com/altugozaslan/sta...iO5cPySPQ&s=19
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    Şey öksüz gariban kalmış....

3. Hesap açılışı ve vade bitiş tarihlerinde TCMB’nin saat 11.00’de açıklayacağı USD/EUR/GBP kuru baz alınır.

Vakifb internet sitesinde TL ile acilan KKM de yer alan bu ifade degisti degil mi ? Ben mi yanlis biliyorum ? Bu bilgiyi guncellemeyi unutmuslar mi ?

https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=5078

4.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    bu sefer küçük bir fark var yalnızca,
    büyük güçlerden birisi elini taşın altına koyarak savaşı kendisi başlattı.
    savaş kendi ceza alanında.

diğer süper güç silahlı güç kullanma konusunda şu an geri planda.
    ekonomik yaptırımlarla karşı koyuyor.

diğer vekalet savaşlarından ayrı değerlendirmek lazım.
    Rusyanın daha doğrusu Putin'in aklında ki plan/hedef neyse buna ulaşmadan geri adım atmaz,savaşı bitirmez.
    Avrupa ülkeleri hikaye 48 yaşındayım bu yaşıma kadar global her sorunda, krizde, savaşta vs en şiddetli biçimde kınıyoruz açıklamasından başka bir atraksiyonlarını görmedim.
    ABD açısından öyle Rusya'yla savaşa girmek falan Ortadoğu ülkelerine posta koymaya benzemez.
    Ambargolar,ticari yasaklar vs bunlarda hikaye.Bu iş biraz sakinlesin Rusya istediğini elde etsin yarın bir gün çoğu Avrupa ülkesi doğalgaz petrol için sıraya girer.
    O yüzden o açıklamalar kınamalar hepsi içi boş laflar.

5.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Rusyanın daha doğrusu Putin'in aklında ki plan/hedef neyse buna ulaşmadan geri adım atmaz,savaşı bitirmez.
    Avrupa ülkeleri hikaye 48 yaşındayım bu yaşıma kadar global her sorunda, krizde, savaşta vs en şiddetli biçimde kınıyoruz açıklamasından başka bir atraksiyonlarını görmedim.
    ABD açısından öyle Rusya'yla savaşa girmek falan Ortadoğu ülkelerine posta koymaya benzemez.
    Ambargolar,ticari yasaklar vs bunlarda hikaye.Bu iş biraz sakinlesin Rusya istediğini elde etsin yarın bir gün çoğu Avrupa ülkesi doğalgaz petrol için sıraya girer.
    O yüzden o açıklamalar kınamalar hepsi içi boş laflar.
    No
    Action
    Talk
    Only
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Hesap açılışı ve vade bitiş tarihlerinde TCMB’nin saat 11.00’de açıklayacağı USD/EUR/GBP kuru baz alınır.

Vakifb internet sitesinde TL ile acilan KKM de yer alan bu ifade degisti degil mi ? Ben mi yanlis biliyorum ? Bu bilgiyi guncellemeyi unutmuslar mi ?

https://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=5078
    değişen dövizden tl ye geçiş için saat başı kuru dikkate alınır oldu tl den kkm yapılışında saat 11 kuru dikkate alınacak

Brent 90 x dolar 13.60 70/80krs zam
    Brent 105x dolar 14.40 X kac olur

8. dünya liderimiz bu topraklar geçen yüzyıl da Osmanlı toprakları dedi.

Bu konu da Veli Demir Piton ne diyecek bekliyoruz.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 728/1019 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •