Sayfa 73/637 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 577 - 584 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1. Bu başlıkta kişisel polemiklere girmek, en son isteyceğim şey olur...forumun pek çok abisi görüş ve önerilerini paylaşıyor, hangisi aklınıza yatıyorsa onu benimseyin.

Yeterli bilgi birikimi ve donanıma sahip olduğunuzu düşünüyorsanız zaten sorun yok, bildiginiz gibi yapın.

2. Peter mallouk HER YATIRIMCININ YAPTIĞI 5 HATA ADLI kitabında yatırım yapmak için derin krizleri bekleyenleri, ucuz pahalı kavramlarına takılı kalanları sert bi dille eleştirir ve PİYASA ZAMANLAYICISI OLMAKLA SUÇLAR..ONA GÖRE HİSSE SENEDİ ALMAK İÇİN EN UYGUN ZAMAN YARINDIR..KİTABI BU YIL DEĞİL 2010 KASIMINDA 9.40 DAN TOFAŞLARI SATMADAN ÖNCE OKUSAYDIM MUHTEMELEN HALEN SATMAZDIM VE ÖLENE KADAR TUTARDIM..MUTLAKA OKUYUN DERİM..TABİİ 2008 DE PORTFÖYÜ YÜZDE 85 ERİYEN BİRİ OLARAK BUNLARI SÖYLÜYORUM..26 liradan aselsan almak kolaydır..5 liraya insin bi çok kişi alamaz tecrübem bunu söyler..kriz algısı buna engel olur

3. Vay be ne ASELSAN mış...alana bir şey demiyorum ben, ama bu fiyatlardan almam diyene de saygı duymak lazım.

Burada esas sorun aylık 300-500 bütçeye göre tasarruf edilen paranın nereye yatırılacağı konusu degil...pahalı, ucuz beğendiğin tüm hisselere bolusturebilirsin, yatırımı aylara bölüyorsun sonuçta...mevzu bu degil yani.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Asels almak soguk suya atlamaktir.
    20 sene sonra ben de 15.76 dan 6 ay kadar evvel atladim.
    Soguk suya yavas yavas girilmez.
    Aciyi artirir.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

5. Ereğli, Aselsan ve tcell in ortak bir noktası var...çok ilginç, bakalım ilk kim bulacak.

6. Gayet normal, herkesin aselsan alırdım demesi çünkü yükselmiş. Oysa 2000 yılında büyük umutlarla ve reklamlarla, 20 milyar dolar piyasa değerine halka arz edilen ve 18 yıl sonra bugün piyasa değeri 8 milyar dolar olan Turkcell'i kimse almazmış. Arzdan sonra dörtte bir fiyatına almıştım ama yine de memnun değilim getirisinden.
    Burada birikim yapacak insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz madem, ben geçmişe dönebilsem şunu yapardım tüm paramı borsaya yatırırdım, ama USA borsasına. Hani herkes şunu alırdım diyor ya, öyle yapmış olsam şimdiye gerçek anlamda zengin olmuş olurdum.

Uzun vade yatırım yapılacak borsada sorulması gereken esas soru, o ülke uzun vadede istikrarlı büyüyecek ve regülasyonu olacak mı esas soru bu. Şimdiye kadar bizim ülkemiz istikrarlı büyümedi, borsanın getiri sağlamamasının temel sebebi de bu. Bundan sonra büyüyeceğine inanıyorsanız en sağlam ve getirisi yüksek yatırım aracı borsa olur.

7. Dyhol, Toprakbank, Etibank, Medya Holding vardı, dönemin parlak hisseleriydi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by oralet Yazıyı Oku
    Kişilerin alim gücünü ölçmek için ülkenin asgari ücretini baz almak mantikli olur sanirim

Fransada asgari ücret 1480 euro mazot 1.40 euro ise asgari ücretli vatandaş maaşinin tamamina yaklaşik 1000 litre mazot alabilir

Türkiyede asgari ücret 1400 tl mazot 4.80 tl
    Bizim asgari ücretli vatandaş yaklaşik 290 litre mazot alabilir.

Türk vatandaş fransiz vatandaşın aldigi yakitin 3 te 1 ni bile alamiyor!

Size göre fransa nasil daha pahali yakit kullaniyor açiklarmisiniz?
    gelire gore degil eskiye gore karsilastirdim

eskiden TR cok pahaliydi simdi baya ucuzlamis

gelire gore her zaman Turkiye pahali olacak zaten bu Allahin emri

Sayfa 73/637 İlkİlk ... 2363717273747583123173573 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •