Sayfa 730/992 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ben yanlislikla burgan dijital actim. Neden yanlislik. Secimimin yanlis oldugunu anladim. Acildigi gun mt yi aradim bir rahatlik bir umursamazlik...forumlarda yorumlarida okuyunca mt aramisti oran vermek icin. Dedim bosver orani sen kapat hesabimi. Once vazgecirmeye calisti sonra tamam dedi kapatiyorum dedi. Aradan 1 hafta gecti baska mt aradi piskince oran teklif ediyor. Dedim benim hesabim kapandigi soylenmisti. Bayan sasirdi dedi hersey acik. Kapatin dedim. Tamam dedi. Kapandi kapanmadi bilmiyorum ama ses kaydi delildir diye dusunuyorum.
    Sorun olduğunda kaydı nasıl ispat edebiliriz ki?Tarihini bile hatırlamayız?Banka kayıt yok dese iş bitti.
    Bakın sizinki iyi bir örnek olmuş, hesap kapattığını sanan birçok kişinin aslında hesabı gizli açık durumda ama farkında değiller.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Sorun olduğunda kaydı nasıl ispat edebiliriz ki?Tarihini bile hatırlamayız?Banka kayıt yok dese iş bitti.
    Bakın sizinki iyi bir örnek olmuş, hesap kapattığını sanan birçok kişinin aslında hesabı gizli açık durumda ama farkında değiller.
    Tabiki oyle. Size ikinci bir ornek vereyim. Gecenlerde vakifbanki aradim konut kredisi sormak icin. Tc istedi. Sonra iyi hesabiniz varmis dedi. Ne hesabi dedim. Kredi kartiniz bile var limiti 100 tl dedi. Yil kac dedim 2003 dedi. Dusunun sans eseri denk gelmese bilmeyecegiz. En iyisi en bos gunde gecmisinizdeki tum bankalari tek tek dolasmaktir ki temmuz ayi icerisinde planliyorum...en fazla 10 banka ile calistim simdiye kadar. Hepsine gidecegim
    Saygilar

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben bugune kadar hic kart aidati odemedim Garanti AmEx disinda..
    Onu da 1 sene tutup hemen kapattirdim, basiretim baglandi yoksa onu da almazdim.
    Isbank cok uzerime gelirse aidatsiz karttan alirim zaten cok kitipyozlasmisti son zamanlarda hic kampanya yapmaz olmustu, 200 TL ye 1 TL lik mil veriyordu..

Syg,
    Syn dudu
    Enpara kredi kartini tavsiye ederim. Nasolsa aidati o oduyor. Begenmezseniz 6 ay sonra 100 tl alip kapattirin...kampanyasi yok denecek kadar az ama aidatsiz ve sikintisiz bir uygulamasi var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Syn dudu
    Enpara kredi kartini tavsiye ederim. Nasolsa aidati o oduyor. Begenmezseniz 6 ay sonra 100 tl alip kapattirin...kampanyasi yok denecek kadar az ama aidatsiz ve sikintisiz bir uygulamasi var
    Bana vermediler o karti..
    Sanirim onlarin kriterlerine uymuyorum.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Bu arada dxy ye bakiyormusunuz. Sanki beklenenin aksine dolar bayram tatiline yuksek girecek gibi...kardeslerim yarin sabah dolara 2k cakacagim bilginize.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bana vermediler o karti..
    Sanirim onlarin kriterlerine uymuyorum.
    Syg,
    Syn dudu
    Onceden vermiyorlarmis.arz talep meselesi
    Gecen gun dh da okudum
    Ogrencilere dahi vermisler
    Bir daha deneyin isterseniz

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tabiki oyle. Size ikinci bir ornek vereyim. Gecenlerde vakifbanki aradim konut kredisi sormak icin. Tc istedi. Sonra iyi hesabiniz varmis dedi. Ne hesabi dedim. Kredi kartiniz bile var limiti 100 tl dedi. Yil kac dedim 2003 dedi. Dusunun sans eseri denk gelmese bilmeyecegiz. En iyisi en bos gunde gecmisinizdeki tum bankalari tek tek dolasmaktir ki temmuz ayi icerisinde planliyorum...en fazla 10 banka ile calistim simdiye kadar. Hepsine gidecegim
    Saygilar
    Bakın tuhaf bir olay daha.
    Gene şanslıymışsınız ki öğrenmişsiniz durumu.
    O tarihi hesaplarınızdan anında kredi başvurusu yapıp çekip yiyenler de var.Siz eve icra tebligatı geldiğinde haberdar oluyorsunuz durumdan.
    E-devlet sistemine acilen açık banka hesap sorgulaması getirilmesi lazım.

8. Findeks KKB Risk Raporu’nda kredi kartları, kredili mevduat hesapları ve krediler görülebiliyor... Halkbank hesabınız varsa ücretsiz isteyebilirsiniz mail adresinize gönderiyorlar... Kredi kartı var mı yok mu diye banka banka dolaşmakla uğraşmazsınız...

Sayfa 730/992 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •