Sayfa 731/992 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet uzun vade için ben de faiz oranının daha yüksek olması gerektiğini düşünüyorum. Ancak ekonomi yönetimi sanırım ben yılın 2. yarısında faizlerin düşmesini bekliyorum şeklinde bir anlayışa sahip bu nedenle de yıllık faizleri kısa vadeli faizler ile yakın tutuyor.

Fon konusunda ise baştan beri içime sinmeyen şeyler var, devlet oraya gözünü dikti ve çeşitli düzenlemeler yapmaya başladı. O nedenle fona yatırım yapıldığında her gün kontrol etme zarureti doğabilir. Mevduat gibi faizi sabitleyip 32 gün kafa rahat olmaz.
    Fonda her an her halt olabilir ve bu fon yöneticisinin parmak ucuna bakar.
    Ne olacakmışta faiz bu yıl içinde 20 li seviyenin altına düşecekmiş.
    Ekonomi ve siyaset ülkede tam bir bataklık haline geldi.
    Herkesi hareket ettikçe içine çekiyor.
    Doğu Avrupa ülkelerinin, Afrika ülkelerinin CDS ler bir bizden 2-3-5 kat daha iyi.
    Doları, TL faizlerini piyasadan baskı ile para çekip şimdilik belli seviyede tutuyorlar.
    Ancak CDS 520 gibi nerdeyse 2018 ağustos seviyesinde...
    Bloomberg te TR de artık yabancı yok, kalanlar da çıkmak için fırsat kolluyor gibi yorumlar yapıyorlardı.
    Bundan sonra ABD den uzun süre yaptırıma tabi tutulmuş İran ın para birimi ve borsası aklıma geldi.
    Bu ülkenin yaptırım öncesinden bugüne değin süredeki para birimi ve borsasına ilişkin bir grafiğe nereden ulaşabiliriz?
    Bizde de savunma bakanı yaptırıma hazırlanıyoruz demişti yanılmıyorsam.
    Faturayı yine bizim gibi TL tutanlar mı ödeyecek?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Edremit / Körfez
    Gönderi
    3,210
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bana vermediler o karti..
    Sanirim onlarin kriterlerine uymuyorum.
    Syg,
    Bana Denizbank , Ykb kart vermiyor
    Diğer banka kartlarını kapatın öyle verebiliriz dendi yoksa findeks notum oldukça yüksek

Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    Findeks KKB Risk Raporu’nda kredi kartları, kredili mevduat hesapları ve krediler görülebiliyor... Halkbank hesabınız varsa ücretsiz isteyebilirsiniz mail adresinize gönderiyorlar... Kredi kartı var mı yok mu diye banka banka dolaşmakla uğraşmazsınız...
    Sayin berfu
    O dediginiz e devlettede var ama bizim korkumuz vadesiz hesap olmasi. Cunku tek tikla ihtiyac kredisini vadesiz hesabiniza dusurup eft yapabilirler...

4.  Alıntı Originally Posted by berfu Yazıyı Oku
    Findeks KKB Risk Raporu’nda kredi kartları, kredili mevduat hesapları ve krediler görülebiliyor... Halkbank hesabınız varsa ücretsiz isteyebilirsiniz mail adresinize gönderiyorlar... Kredi kartı var mı yok mu diye banka banka dolaşmakla uğraşmazsınız...
    Krediler varda banka hesabı varmı yokmu o belli olmuyor.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bakın tuhaf bir olay daha.
    Gene şanslıymışsınız ki öğrenmişsiniz durumu.
    O tarihi hesaplarınızdan anında kredi başvurusu yapıp çekip yiyenler de var.Siz eve icra tebligatı geldiğinde haberdar oluyorsunuz durumdan.
    E-devlet sistemine acilen açık banka hesap sorgulaması getirilmesi lazım.
    Buradan bir kac kisi cimer e talepte bulunalim hocam haklisiniz

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Sayin berfu
    O dediginiz e devlettede var ama bizim korkumuz vadesiz hesap olmasi. Cunku tek tikla ihtiyac kredisini vadesiz hesabiniza dusurup eft yapabilirler...
    Gece anında çekmek için EFT değilde havale yapıyorlar, haberiniz olmayan krediniz gecenin köründe 10 dakikada buhar oluyor.

Alıntı Originally Posted by aydinc Yazıyı Oku
    Bana Denizbank , Ykb kart vermiyor
    Diğer banka kartlarını kapatın öyle verebiliriz dendi yoksa findeks notum oldukça yüksek
    Bu arada findeksin hic anlami kalmamis
    Findeksim tavan ama bankalar sunu diyor
    Findeksiniz cok iyi ama kredi veremiyoruz
    Findeksiniz cok iyi ama limit arttiramiyoruz

Bu ara bu soylemler cikti. Findeksim 1896 ymis

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Gece anında çekmek için EFT değilde havale yapıyorlar, haberiniz olmayan krediniz gecenin köründe 10 dakikada buhar oluyor.
    Bu sebeple kullandigim tum hesaplarin eft havale limiti 100 tl dir. Bunu gecebilmeleri icin sim kartimi kopyalamalari lazim. Bu konuda en iyi garantidir. Imza almadan arttirmiyor. Tabiki ani eft arttirimi gerekirse o da sikinti oluyor. Enparada iyi. Kilit soruya cvp vermeden arttirmiyor.

Sayfa 731/992 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •