Sayfa 785/992 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon
Arama sonucu : 7936 madde; 6,273 - 6,280 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    6.08 den alınan mala üzülmekte nedir ? Ben 6.70 / 7.10 lardan taşıyorum. Üstelik arsaya gömdüm. Faizde alamıyorum. Döviz gibi malın olsun. Trade etmeye çalışanı öpüyorlar. Her öpücükte bir çocuk olsa yandık. Boşanmaya kalksak nafakayı ödeyemeyiz. Sn.dudunun dediği gibi bütün estrümanlar aslında aynı yere geliyorlar belli bir zaman sonra. Mesele, hepsinin yükselişini ayrı ayrı yakalayarak nemalanmak. Çok zor iş. Herkese bol kazanç.
    hocam yanlış anlamayın ama sizi de öpmüşler.
    trade etmeye çalışsanız belki bu kadar öpülmezdiniz
    faiz kaybınızı da eklersek muazzam bir zarar çıkıyor. bence trade etmeye çalışanı öpüyorlar demek yerine biraz durumunuzu muhakeme edin

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bunu biliyorum ama kullanmiyorum...
    Bu ulkede degil yurtdisinda Premier olmayi sectim.
    Burada HSBC Tr hesabini ve kredi kartini orada HSBC Ca hesabini ve kredi karti ile debit kartini kullaniyorum.
    Cocuklar da HSBC Ca degil RBC hesaplarini kullanmayi sectiler daha yaygin orada diye, oranin Isbank'i diyebiliriz RBC icin ve ogrenci hesaplarindan ucret almiyor.
    60 Cad da yeni acilis bonusu yuklediler kredi kartlarina..
    Buradan oraya kendi hesabima para gonderirken 2 is gunu sonra sifir masraf ile geciyor, muhabir banka da kullanilmadigi icin oradan da yirtiyorum.
    Bir defasinda en baslarda Isbank aracilgi ile yurt parasi pesinati gondermek istedim. WU ve Isbank beraberce beni resmen soydular.
    500 dolar icin %7 ye yakin masraf aldilar.
    Oradan buraya daha hic para gondermedim saniyorum o da ucretsiz.
    Bir kere parami kendi hesabimda gorunce online banking'de, cocuklara lazim oldukca azar azar hesaplarina gonderiyorum.
    Kanada'da bankalararasi bir sistem var herkes biribirine ucretsiz online para gonderebiliyor, alicinin sadece email adresi ile..tabii once payee olarak tanimliyoruz. Sistemin adi Interac E transfer.

Syg,
    Kucuk miktarlar icin (gunluk limit 6000 tl) teb banka karti ile kanada da anlasmali banka scotiabank tan ucretsiz para cekebilirsiniz. https://www.teb.com.tr/sizin-icin/yu...atm-kullanimi/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bravoecho Yazıyı Oku
    Daha once forumdaki arkadaslardan HSBC Premier tecrubelerini (Dubai'deyim bu arada) paylasmalarini rica etmistim, sagolsunlar esirgemediler.

HSBC Premier konusunda gozden kacan bir ayrintiyi herkesle paylasmak isterim. Turkiye, bizim anladigimiz manada HSBC Premier sistemine dahil degil. HSBC Premier musterileri HSBC Premier Worlwide uygulamasi kullanabiliyorken TR musterileri sadece HSBC TR uygulamasini kullanabiliyor.

Ek 22581

Bunun sikintisi surda, baska ulkede Premier iseniz TR'ye ucretsiz SWIFT yapabilme konusu bulundugunuz ulkenin sizi degerlendirmesine kalmis.

Bulundugunuz ulke "bildiginiz" HSBC Premier'e dahil ise, netten/telden ucretsiz SWIFT yapabilme ihtimali var (bir arkadasim netten para kesilirken telden talimata SWIFT ucreti alinmadigini soyledi - asagidaki fotodan da benzer bir bilgi paylasilmis)

Ek 22582

Yada TR Premier'e dahil degil ama indirimli ucret uzerinden SWIFT yapariz diyen de var. Mesela Dubai HSBC, Ingiltere Premier hesabina ucretsiz SWIFT yaparken, TR icin 40 dirhem (10.86$) istiyor.

Ek 22583

HSBC Premier TR musterisi olmayi dusunenler MT ile detayli gorssunler derim.
    Malesef durum boyle..
    Onlar tek bir cep uygulamasi ile tum HSBC ulkelerdeki hesaplarini yan yana gorebiliyorlar ve gercek zamanli biribirine para aktarabiliyorlar.
    Biz ise her ulke icin ayri cep uygulamasi yukluyoruz ve birinden digerine para transfer ederken 2 is gunu bekliyoruz..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by ovacikar Yazıyı Oku
    Kucuk miktarlar icin (gunluk limit 6000 tl) teb banka karti ile kanada da anlasmali banka scotiabank tan ucretsiz para cekebilirsiniz. https://www.teb.com.tr/sizin-icin/yu...atm-kullanimi/
    Buan da bakmistim o zamanlar ama degistirmedilerse o zamandan bu zaman kredi kartinin baglandigi hesaptan orada para cekerken yuklu cevirim ucreti giriyordu...

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Pembe domates 2.5

Salkım cheeey 2

Kiraz 5-7

Kayısı 5

Çilek 8

Salatalik 2.5

Biber 2.5

Karpuz 4

MIsır 7 tanesi 10

Soğan 2.5

Patetes 2

Erik 4 tl ama can erik gibi tipi

Şeftali hiç yoktu enterasan şekilde

Dolmalık biber 4

Kabak 3

Patlıcan 3

Sarımsak 15

Kavun 5

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Begendim bu fiyatlari...

Nerede?

Syg,

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bu 25.15 banka faizinin kacina denk geliyor 26.63 mudur?
    En iyisi net faizden gitmek.
    FIL yada ANL hemen hemen net %21,030.--Getiri sabit değil oynak.
    Nkolay bono net %21,375.--Getiri sabit.

Devlet güvencesi varmı? Hiç birinde yok.

Kim işletiyor.
    FIL-- Fiba portfoy şirketi,
    ANL --Akportföy şirketi.
    Nkolay bono --Aktifbank

Nerden alınır.
    FIL tüm bankalardan TEFAS üzerinden.
    ANL sadece Alternatifbankta açılacak hesap üzerinden.
    Nkolay bono mobile indirilecek uygulama ile hemen ve heryerden.

İşin özeti bu.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Begendim bu fiyatlari...

Nerede?

Syg,
    Aynı Şekilde İzmir de benzer fiyatlar vardı.
    Gıda Enflasyonu Düşer Bu Fiyatlar Kademeli Düşerse.

Sayfa 785/992 İlkİlk ... 285685735775783784785786787795835885 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •