Dostum kıskanma senin de olur.
Eğer 10bin TL ve üstünde iddaya girme niyetin varsa banka dekontunu ve hesap hareketlerini buraya koyarım.
Eğer iddaya girecek kadar paran yoksa kıskandığınla kalırsın.
Ayrıca 100bin Euro sadece 1 milyon TL.
1 milyon TL paramın olmadığını mı düşünüyorsun?
Sana 1 milyonTL büyüklüğünde hisse senedi portföyümün ekran görüntüsünü de atayım mı?
Merak etme bunun için iddaya girmem.
Bizim hediyemiz olsun.
Cebinize 100TL yokken cebinde 2milyon TL parayı ancak hayal edersiniz ;)
Bu arada iddaya açıksan teklifim bir hafta boyunca geçerlidir.
Bugün , baktım ki kurlarda bir şeyler oluyor. Fiba şubemi arayarak '' yarın size biraz TL getirsem Kiraz hesabı kaçtan başlatırsınız '' dedim. bakayım dedi ve '' artık bankamız 19,5 orandan vazgeçti, en yüksek 19 veriyoruz '' dedi. Ama ekranlarda şu an bile alt yazı ile 19,5 reklamınız dönüyor dedim. Bize verilen talimat diyerek kesti attı.
başka arkadaşlarda enpara oranlarındaki düşüşü yazmış. Demek ki ; genel eğilim düşüş başlamış. Yeşil soğana devam diyenler çoğalacaktır. Lakin her yeşil soğan zamanı gelince kuru soğan olmak zorunda.
Bu emlakçı esnafı çok açgözlü. Oturduğun yerden alandan-satandan %3 + %3 = %6 nakiti kapıyorsunuz . Bu yüzden ev sahibini kaçırmamak adına piyasa yapıcı olamıyorsunuz. Oysa , gerçek emlak komisyoncusu muhiti çok iyi bilir, konut tipine göre ederini belirler ve alıcı- satıcı arasında dengeyi sağlar. Ev sahibi ekranda doları görüyor emlakçıya '' şu bizim ilandaki fiyatı 20 bin daha yükselt '' diyor. Anında yükseltiyor. İyi de dolar oynaklığına bağlı olarak düştüğünde neden düşürmüyorsun .
Her gün en az 5-6 ilanı e-posta yağmuruna tutuyorum. Bunları ancak böyle taciz edebiliyorum. Gerçekten işini yapana saygım sonsuz. İlandaki konutun tapusunu görmeyen, ısınma şeklini ( merkezi- bireysel kombi ) bilmeyen adama komisyon vermek, onun cahilliğine ortak olmaktır.
Stopaj indirimi için son 3 resmi gazete günü
Eğer olacaksa Pazartesi gecesi yayınlanacak resmi gazetede olabilir en son.
Stopaj uzamazsa şu an en avantajlı olan günlük hesap Nkolay bono olacak.19,50'den %5 stopajla devam imkanı var.
Diğer günlük mevduat uzama olmazsa stopajı yüksek kesecek.
PPF'nin en iyisi bile bugünlerde Nkolay'ın gerisinde kaldı.Onlardada eskiden alınanlar stopajsız gidecek ama, yavaş yavaş gerileme riski başladı PPF'lerde.
İyi düşünüp karar vemek için son 2 gün.
Merkez Bankası gece gündüz durmadan TL basıyor.!!
Başta devlet bankaları ve damadın takımı özel bankalara baskı ve tehditle ucuza tonlarca TL kredi dağıttılar.!!!
Şu anda Tüm Bankalar zarar yazıyor.!!!
Verdikleri düşük faizli kredilerden.!!
Ayrıca.!!!!
Batık kredileri sözde sürekli yeniden yapılandırıp .!!!
Bilançoları makyajlı.!!!
Piyasada artarak sürekli döviz sıkıntısı var.!!
Bu işin sonu karaborsa.!!!
Anlayana.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bu geceki kur hareketi de bu sebeptenmiş.
Kurdaki yükselişle ilgili olarak BloombergHT'ye bilgi veren bankacılar, akşam saatlerinden sonra 8,50'nin üzerine çıkan fiyatlamanın yurt dışı bankaların talepleri ile bir anda hızlandığını belirterek oluşan talebin nedenlerinden biri olarak bugün New York Times'da yer alan ABD Başkanı Joe Biden'ın altyapı yatırımlarını artırmak için teklif edeceği 6 trilyon dolarlık bütçenin uzun vadeli tahvil getirilerinde yarattığı yükselişi gösterdiler. Haberin ardından ABD 10 yıllık tahvil getirisi yeniden %1,60'ın üzerine çıktı.
https://www.bloomberght.com/dolartl-...kselis-2280940
Yani faiz denildiği gibi 2 olsa dolar/TL ne olacak acaba.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri