Kap : Akbank hisse satışı
![]()
Kap : Akbank hisse satışı
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
EREGL,KOZAA devre kesti
endeks devre kesmiş..way anasını sayın seyirciler
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Borsa İstanbul: İşlemler Pay Piyasasında saat 18:00'de kapanış seansı ile VİOP Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde sürekli işlem yöntemiyle saat 18:08'de yeniden başlatılacaktır
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Borsa İstanbul: BAP Pay Repo Pazarı'nda işlemler bugün yeniden başlatılmayacaktır.Açığa satış yapılabilen işlem sıralarında açığa satış işlemlerinde seans sonuna kadar yukarı adım kuralı uygulanacaktır
Olacağı belliydi,önceden uyarmıştık,geri dönüşü çok sert olur diye,bankaları gözde kağıtlarını boşuna alıp altına fitili vermediler füzenin,şimdi paraşütsüz hızlan çakılıyor yere,ensesi kalın kodamanlar yaptı pirimini hadi bana eyvallah dedi,şimdi düşürdüğü yere kadar indirir oradan tekrar dalar hisselere,bu arada KY'larda abem ben uzuncuydum demeye başlar boylu boyuna uzatırlar![]()
Bist, Bist olalı, böyle balon görmedi.
Malesef, balonun yanında, dansa eşlik etmeyen balon olmayanlarda patlıyor.
Yeni Banka hissedarlarına, 10'larca yıl sürecek, ortaklığa hoşgeldiniz diyelim.
Olan, yükseliş esnasında, seyredenlere oldu. (Bende aynı durumdayım)
SPK yukarı çıkarken neden devre kesmezde düserken keser,sanırım iyice mallansın mallar diye![]()
Yer İmleri