Sayfa 732/927 ÝlkÝlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 8190 madde; 5,849 - 5,856 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by shorts Yazýyý Oku
    hem de ne harem.. iki kere gittim. melez cenneti.. yalnýz bir sorun var. adamlarý da öyle. böcek gibi hissedebiliyor insan.
    Arada þöyle bi fark var.Güney Afrika'da zenci mahallesine girince en kötü ihtimalle ölümüz çýkar diye düþünüyorsun,Ýzmir'de Murtakiye gidince en iyi ihtimalle ölümüz çýkar diye düþünüyorsun.

Alýntý Originally Posted by strongarm Yazýyý Oku
    evett yakýnda NewYork'tayým 3 haftada ne kadar dolar ezmeliyim sizce? oylama baþlasýn. üst sýnýr 15000$ !!!
    Bir zamanlar saati 50 USD olan park yerleri bile vardý. Hatta buraya park etmeyi aklýnýzdan bile geçirmeyin tarzý trafik levhalarýnýn bulunduðu caddeleri hatýrlýyorum.

Park edeceðiniz yer, konaklayacaðýnýz yer, kiralayacaðýnýz araba, yeme - içme, uçak gidiþ-dönüþ, vb unsurlara, tercih ve zevklerinize baðlý olarak bence ayýrdýðýnýz bütçenin tümünü ezmek en iyisi.

Alýntý Originally Posted by elma Yazýyý Oku
    Bir zamanlar saati 50 USD olan park yerleri bile vardý. Hatta buraya park etmeyi aklýnýzdan bile geçirmeyin tarzý trafik levhalarýnýn bulunduðu caddeleri hatýrlýyorum.

Park edeceðiniz yer, konaklayacaðýnýz yer, kiralayacaðýnýz araba, yeme - içme, uçak gidiþ-dönüþ, vb unsurlara, tercih ve zevklerinize baðlý olarak bence ayýrdýðýnýz bütçenin tümünü ezmek en iyisi.
    downtown'a asla araçla girmem,iþkence. taksiye binerim metroya binerim daha iyi.
    cennetim:

millet burada zamlardan kýrýlsýn bana ne!?

downtown'a asla araçla girmem,iþkence. taksiye binerim metroya binerim daha iyi.
    cennetim:

...sokaklarda yatan elli milyon zavallýnýn videosunuda çekmiþlermi...???

Alýntý Originally Posted by crayon07 Yazýyý Oku
    ...sokaklarda yatan elli milyon zavallýnýn videosunuda çekmiþlermi...???
    new york'un nüfusu 9 milyon, 50 milyonu nereye sýðdýracan? bu fakir edebiyatý sökmez orada haa,ancak TR gibi yerlerde prim yaparsýn. paran varsa tüm kapýlar açýlýr,BÝTTÝ

Ahmetg Guest
    evett yakýnda NewYork'tayým 3 haftada ne kadar dolar ezmeliyim sizce? oylama baþlasýn. üst sýnýr 15000$ !!!
    ilk bilmen gereken sey ac kalacaksin

dunya kadar lokanta var ama cogu cok pahali ve kalitesiz. Hele Turkiyede her turlu lezzeti tatmis bir adam icin cok zorlanacaksin

O yuzden Turklerin cogu mcdonalds burger king takiliyor ama bir zaman sonra oda bayiyor

Dunyada gidilmesi gereken en son sehri secmissin. Umarim kisin gitmezsin cunku oyle boyle degil baya kalin giyinmen gerekecek

15 bin dolar seni 3 hafta idare eder araba kiralamazsan ve pahali otelde kalmazsan

Alýntý Originally Posted by Ahmetg Yazýyý Oku
    ilk bilmen gereken sey ac kalacaksin

dunya kadar lokanta var ama cogu cok pahali ve kalitesiz. Hele Turkiyede her turlu lezzeti tatmis bir adam icin cok zorlanacaksin

O yuzden Turklerin cogu mcdonalds burger king takiliyor ama bir zaman sonra oda bayiyor

Dunyada gidilmesi gereken en son sehri secmissin. Umarim kisin gitmezsin cunku oyle boyle degil baya kalin giyinmen gerekecek

15 bin dolar seni 3 hafta idare eder araba kiralamazsan ve pahali otelde kalmazsan
    yemeðemi gidiyoruz yahu tam türk mentalitesi: "hurrraaa yemeðe gidiyoruz". sen benim nasýl mekanlarda takýldýðýmý biliyormusun. haa arabayla falanda iþim olmaz,yük olur bana

8.  Alýntý Originally Posted by Ahme Yazýyý Oku
    Teb 8-10 kuruþ.
     Alýntý Originally Posted by harakiri35 Yazýyý Oku
    ING bazen çok açýyor bazen iyi gidiyor bugün 4 kuruþtu.
    bu durumda dünün makas tablosu þöyle olmuþ:

garanti: 10 kuruþ
    teb: 8-10 kuruþ
    iþbank: 8 kuruþ
    burgan: 5 kuruþ
    deniz: 4 kuruþ
    ing: 4 kuruþ
    odea: 2,6 kuruþ

Sayfa 732/927 ÝlkÝlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý