Valla biraz karışık olmuş CB seçimi öncesinde saf değiştiren çiftliği kaptı, başkası önce vekillik sonra TBMM'de çocuğuna iş buldu, sonuncusu büyükelçiliği götürdü, siz epey bir şey istiyorsunuz.
Yönetim kurulu üyeliği ise zebil gibi beğendiğinize atanırsınız, diplomasız güreşçiyi bile bankaya atıyoruz zaten.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ülkeyi idare edenlerde her türlü halt var,toplasan hepsini 1 adam etmez,bu adamlarda ülke yönetiyor,yönettiği ülkeyi görüyoruz resmen batakta,nas,nas faiz sebep diye,diye ülkenin içine zıçtılar,bide bunun sorumlusu benim,benim dedi,hepsi tedavilik mashar osmanlık yani,vah ülkem acaba nasıl düzelecek.
ABD'de "Başkan olup da 2. dönem başkan seçilemeyen, süzme salaktır." denilirmiş.
Son 100 yılda bunu başaran kişiler Gerald Ford zaten seçimle gelmemişti, Fıstıkçı Carter ve baba Puşt 4. ise Trump olmuştu.
Herif seçilip, süzme salak olmaktan kurtulacak yahu.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Keriz silkeleme sezonu açılıyor!
Ekonomist Yazar Dr. Şeref Oğuz’dan (
@serefoguz
) borsada açığa satışlar için uyarı:
"Keriz silkeleme sezonu açılıyor. O bir sezondur."
"Profesyonellerle çalışmak gerekiyor; berberden duydum, bizim bacanak bu işlerden anlıyor gibi şeylerle olmaz."
"Borsa akılsızlardan akıllılara, sabırsızlardan sabırlılara para aktarılan yerdir."
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
https://x.com/i/status/1850700452805136479
Düşünsenize bir an Ali Koç un CB seçiminde benzer bir video yapıp AKP ye karşı yayınladığını...
Koç şirketlerine ne olur?
Güler Sabancı bunu iyi biliyor ki her daim yağcılığı iyi başarıyor.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri