Sayfa 734/1001 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Zannetmiyorum. Mesela 2017 kaç tane uluslarası patent aldık. Sadece GOOGLE firması 2017 de 1000 den fazla patent aldı.

Yanlış bilmiyorsam bizim Ülke olarak toplam aldığımız uluslarası patent bu rakamdan daha az!

Rakamlarla konuşalım lütfen.
    Yaw tamam haklısın..az gelişmiş bir ülkeden ne bekliyecen..boşver şimdi..

Dolar neden yükseliyor..riskli varlıklardan herhangi bir uzaklaşma var mı?

EM'ler , commodityler, Euro patinaj mı çekiyor?..

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    müze ve sinema uygulamalarında bildiğim akdarıyla aidatsız kartlar kullanılmıyor
    Evet doğru olabilir, bende araştırmadım.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dolar kendi gücünlemi yükselmeye çalışıyor.Yoksa birileri ittirmeyemi (kucağa) çalışıyor.

Dolar dedim de dün isbankasi nın bir şubesinden 2000 $ çekeyim dedim.inanirmisiniz koskoca bankada 1200 $ varmış kasada hepsini ödeyemeyiz nasıl yapalım dediler.
    Bende 1000$ ödeyin.diğerini tl ye çevirip verin dedim.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Dolar kendi gücünlemi yükselmeye çalışıyor.Yoksa birileri ittirmeyemi (kucağa) çalışıyor.

Dolar dedim de dün isbankasi nın bir şubesinden 2000 $ çekeyim dedim.inanirmisiniz koskoca bankada 1200 $ varmış kasada hepsini ödeyemeyiz nasıl yapalım dediler.

ben 10.000 doalr çekmek istediğimde ogün vermediler yazdırmanız lazım dediler anca ertesi gün verdiler
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Dolar kendi gücünlemi yükselmeye çalışıyor.Yoksa birileri ittirmeyemi (kucağa) çalışıyor.

Bu tür rakamlar için merkezi olmayan kenarda köşede bir şube olmasıda etkili olabiliyor sanırım..

6. Az kalmış az.

7. 2017'de 17 milyar liralık çek karşılıksız çıktı
    Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Risk Merkezi'nin verilerine göre, 2017 yılında kesilen 748 milyar liralık çekin 17 milyar liralık bölümü karşılıksız çıktı.

https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-397843

8.  Alıntı Originally Posted by bir-esnaf Yazıyı Oku
    15 yıldır kullandığım garanti bonus platinium kart ücreti olarak 130 tl kesmiş ve tüm itirazlarıma karşın ancak 65 tl'sini iade edebileceklerini söylemiştir..
    130 TL'yi ödemeyi kabul edip kartı kapattırdım..
    yanlış yapmışsınız kredi kartı ücreti konut kirası gibi peşin alınır. kullanıldıktan sonra ödenmez. önümüzde ki dönem kartı kullanmayacağım kartı iptal edin dediğinizde aidat alamazlar. bende müşteri temsilcisi kabul etmedi ama sonra şikayet edince beni arayan banka temsilcisi kapatmak zorunda kaldı. kredi kart ücretini peşin mi alıyorsunuz kullandıktan sonra mı diye sorun. cevap net olarak peşin alıyoruz diyecekler. kullanılmayan kartın parasını alamazlar.

Sayfa 734/1001 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •