Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 734/1014 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku

Sayın Cumhurbaşkanımız önce bu konuya el atsın.
    O adam milletin CB degil, AKP Genel Baskani.

Basbakan koltuguna iniyor, Kilicdar'a laf vuruyor, cevabini alinca da CB koltuguna cikip, CB'nina hakaretten dava aciyor.

Ozetle onun oncelikleri ile ulke gundemi arasinda bir alaka yok.

2. Ben iyi niyetle rüşvet yiyen belediye başkanlarına bizzat kendisi neşter vurduğu için ümitliyim.

Madem rüşvet yiyenin kellesini kopartmaya başladı, bunun şiddetinin artarak devam etmesi lazım.

Adalet mülkün (mal ve canın) temelidir!

Devlet şu ana kadar Emlakta kötü ne olduğunu önemsemeden ileriye bakıp modern ve çağdaş hukuk kapsamında Emlak ili ilgili sorunları kalıcı olarak çözerse emlak sektörü kurtulur.

İlk başta da emlak davalarının çözüm süresi kanayan yaradır.

Sonra gayrımeşru denetimsiz FAHİŞ YÜKSEK site aidat sorunu geliyor.

Sonra müteahhit olma standartları ve ahlaksız müteahhitleri cezalandırma sorunu geliyor.

Sonra belediyelerde olmayacak konuta rüşvetle İSKAN verilme sorunu geliyor.

Sonra ahlaksız kiracıları cezalandırma sorunu geliyor.

BUNLAR ya çözülecek ya da emlak sektöründe batıklar artarak devam eder.

Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku

Basbakan koltuguna iniyor, Kilicdar'a laf vuruyor, cevabini alinca da CB koltuguna cikip, CB'nina hakaretten dava aciyor.

3.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku

O adamın ne iş yaptığını bilemiyorum ama...herşeyden ve herkesten sorumlu bakan ...yani All in one......
    Zaten diğer bakanlıklar neden var onu anlamış değilim...

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen koca ordular bile inancın,cesaretin ve bilgeliğin önünde eğilirler....biz!biat etmeyenler...

4.  Alıntı Originally Posted by brsci Yazıyı Oku
    Dip görülmedi deyip 3 yıl önce 100 bin simdi 70 bin usd ettigini soylediginiz evi 20-30 bin usd ye alacak siz mi 170 kiradan yavaş yavaş alıma baslayacaksınız?[emoji1] [emoji1] [emoji1]

Yazdıklarınız aşağıda..Kaldı ki ben size birşey demedim.Sadece yazdıklarınızdan alıntı yaptım ..

Ben pazarlamacı değilim elbette ama siz mezarcı olabilirsiniz.[emoji1]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu vatandaşa yazdığım cevap niye silindi anlamadım.
    Hakaret etmedik, bişey etmedik.
    Adama bilmediği şeyleri öğrettik, görmediği günleri anlattık, hesaplamadığı ihtimalleri anlattık, hata mı ettik?

Neyse. aynı cevabı tekrar yazmakla uğraşmayacağım.
    Bilip bilmeden millete "mezarcı" yakıştırması yapması kendi toyluğunun ve bilgisizliğinin sonucudur.

Diyeceklerim bu kadar.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    O apartmanda alınan iki dairede 50 bin dolar bile değildi daha öncesinde

Yine 50 bin dolar olur mu ki [emoji23][emoji23][emoji23]
    Daire 50 bin dolara düşmezse, 50 bin dolar daireye çıkabilir.

Bu birçok faktöre bağlı.

Yukarıdaki brsci isimli vatandaşa da bunu öğretmeye çalıştım ama mesajım uçurulmuş.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

6. Büyük şirket binalarına gerek var mı? WORKINTON gibi çözümler var. Çeşitlenerek artacak. Banka şubeleri de birer birer kapanacak. Devir XCoin ve dijital bankacılık devri. Şubeye gerek olmayacak ileride. Her ilde maximum birkaç şube yeterli olacak.

Sanal ofislere ilgi giderek artıyor!
    Teknoloji dünyasının sunduğu avantajlardan ofisler de payını aldı.Sayıları giderek artan sanal ofis firmaları, iş dünyasını büro, kırtasiye ve sekreterlik masraflarından kurtarıyor...

https://emlakkulisi.com/sanal-ofisle...artiyor/556442

7.  Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku

Yukarıdaki brsci isimli vatandaşa da bunu öğretmeye çalıştım ama mesajım uçurulmuş.
    Ne yazdığını okumadım ama silindiğine göre uygunsuz bir ileti yazdın.

Eğitim öğretimden önce gelir sen ilkin kendini eğit..[emoji106]

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yazılanlar hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalı.Yazılarım kişisel görüşlerimden ibaret olup size uygun olmayabilir.

8. Çok büyük başka bir sıkıntı daha kapıda. Bankalar en azından eve değer biçmeden eksper analizi yapmadan FULL KAPSAMLI sigorta ettirmeden satışa izin vermiyordu. Bir sürü yarı tamamlanmış konut çöplüğü bizi bekliyor. Bankaları hiç sevmem ama bazı ahlaksız üçkağıtçı müteahhitleri en azından bankanın yaptığı denetim ve kontrollerle biraz zapturapt altına alıyordu bu kanun ve hukuk boşluğunda. Şimdi iş berbat olacak. Döküntü konut sayısı iyice artacak.

Kredi faizi yükseldi senetle satış patladı
    Konut projelerinde krediyle ev alımı yüzde 30 kadar inerken, senetli satışlar 14 puan birden artarak yüzde 44 e yükseldi.

http://www.sozcu.com.tr/2017/ekonomi...tladi-2135457/

Sayfa 734/1014 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •