Sayfa 734/1002 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversiteler hakkında tepki toplayan açıklamalar yapan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu hakkında soruşturma başlattı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

dandik kaatlarda biraz hareketlenmeler görülüyor..

elde banka x30 hissesi olanların dikkatine
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Kumluca Devlet Hastanesi Başhekiminin hastanede görevli iki hemşireye 500 kere 'Ben salağım görev yerimi terk ettim. Ben salağım" yazdıran başhekim Antalya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından görevden alındı.
    b.k çuvalı..işte böyle maalesef bir koltuğa oturan kendini bir b.k zannediyor
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Koca: Bugün tespit edilen 4.209 hastamız var. Ağır hasta sayımız uzun bir aradan sonra düştü. Aktif hasta sayısı da azalmaya devam ediyor. Tedbir ve kısıtlamalar netice vermeye başladı. Bunu sürekli hale getirecek olan bizleriz

tabloda olumsuz bir şeyler olduğu yayın saatini 20 civarına çekiyorlar olumluca bir şey oldu mu ana haber saatinin başında veriyorlar
    bir halt olacağı yok.

VİOP'ta Resmi tatiller ve yarım günler haricinde her işlem günü 19:00-23:00 saatleri arasında yapılan akşam seanslarının 31/12/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere her takvim yılının son işlem gününde yapılmamasına karar verildi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Dünya Sağlık Örgütü veya sağlık bakanlığı tarafından bulaşıcı hastalık kapsamında kabul edilen durumlarda, etkinlik, guvenlilik ve kaliteyle ilgili kapsamlı veriler sağlanamasa da aşılar için acil kullanım onayı verilecek

Sayfa 734/1002 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •