Seçim hamlesi, bence gerilevek ortalık. Kötü giden ekonomi bu kadar gundemdeyken, seçim öncesi mutlaka milliyetçi hamleler yapılır.
Seçim hamlesi, bence gerilevek ortalık. Kötü giden ekonomi bu kadar gundemdeyken, seçim öncesi mutlaka milliyetçi hamleler yapılır.
Her seçim öncesi bu seçim önemli mevzuları hep oldu. Bu seçimin öncekilerden farkı yok, sonuç yine belli. Bence herkes pozisyonunu ona göre alsın. Muhalefetin beceriksizligi reise tüm secimleri kazandırıyor. Seçim geldi hala aday yok, muhalefetin hedefi kazanmak hiç olmadı. Muharrem in aday olduğu seçimin perde arkasında muhalif tarafta dönen dolaplari Muharrem açıkladı. Durum yine aynı haliyle sonuç yine aynı
Muhalif çokluğundan yine seçimi macron kazanabilir...
Yeniden yeni partisi..
Öz diyarbekir partisi
Halis muhlis köy tereyağı partisi..
Yeni taktik zaten
S p de buna oynuyor...
O temiz ama çevresindekiler kötü...
O zaman zingo onu kurtarmak için yeniden seçelim...
Parti si purtisi önemli değil..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Necmettin batirel gibisiniz seçimle gitmeyecekmis ne demek ? Faiz indirimleri ile Nobele aday olmamız ne kadar gerçek ise seçimle gitmeyecek demekte o kadar gerçekçi.
Bistin hafta sonu çok reklamı yapılıyor , hiç hayra alamet değil endeksin sonu hayrola
hocam RTE kaybet diyorsunuz ama partisi mevcut milletvekillerini tekrar vitrine koyarsa çok kaybedeceği bence kesin
nasıl bu kadar emin oluyorsun sorusuna geçen hafta bir abimle sohbet ederken diyor ki ben dahil mevcut milletvekilini önüme getirirse kesinlikle partiye oy vermeyeceğini söylüyor bu arkadaş geçmişte il genel meclis üyeliği ve partinin ileri gelenlerinden buna ne dersiniz ?
muhalefet ortalama türk insanına hitap edecek bir aday bulursa seçimi reis kaybeder.
seçimi kaybederse gider. buna şüphe yok.
iktidar olayını kafalarında çok büyütüyor insanlar.
geçen gün zülfü livanelinin kaplanın sırtında kitabını okudum. 2. abdülhamitin selanik sürgününü anlatıyor. genel olarak tarafsız yazılmış.
güzel kitap. tavsiye ederim.
ve kitabı bitirince insan bunların abdülhamite niye bu kadar tutunduklarını anlıyor. sonlarının benzemesinden korkuyorlar.
audentes Fortuna iuvat
Orta vadeli programı açıklanmış .
Türkiye'de kişi başına milli gelir ilk kez 7 yıl üst üste azaldı.
Orta Vadeli Programda; yıl sonu enflasyon tahmini % 65
2023'te büyüme tahmini % 24,9 öngörüldü
Erdoğan, partinin 2011 beyannamesinde 2023 için kişi başı milli gelir hedefini 25 bin dolar olarak koydu.
Linktedir
Yer İmleri