Sayfa 734/985 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Burada yazılan hikayeleri okuyunca anladım ki 32 yılımı Kapalıçarşı da boşuna geçirmişim, meğerse ne fırıldıklar dönüyormuş
    hocam biraz acarmisiniz?

Millet İttifakı nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu nun eski kiracısı Hatice Açık, 32 yıl sonra açıklamalarda bulundu. Açık, -1991 yılında bir deniz kazasında eşimi kaybettim. Maddi, manevi her yönden bitik olduğumuz bir dönemdi. Bana istediğimiz kadar burada oturabileceğimizi, kira ödememiz gerekmediğini söylediler- dedi.

https://www.karar.com/guncel-haberle...i-kira-1748588

Duhul
    Aug 2020
    İkamet
    İSTANBUL-- BEYKOZLUYUZ
    Gönderi
    997
     Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    hocam biraz acarmisiniz?
    Çok güzel senaryolar yazılıyor, mesela para ve takoz taşınan konteynerler, döviz büroları gibi gibi vs..... Nadir de çalışan arkadaşlara burda yazılan bazı yorumları okutuyorum da adamlar gülmekten cevap veremiyor özellikle de o konteyner kullanan arkadaşlar.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by Dedektifjjdj Yazıyı Oku
    Çok güzel senaryolar yazılıyor, mesela para ve takoz taşınan konteynerler, döviz büroları gibi gibi vs..... Nadir de çalışan arkadaşlara burda yazılan bazı yorumları okutuyorum da adamlar gülmekten cevap veremiyor özellikle de o konteyner kullanan arkadaşlar.
    Yani o tekerlekli konteynırlar, Merkez Bankasına veya BOTAŞ gibi kurumlara döviz taşımak için kullanılmıyor diyorsunuz.
    Bunlar eskiden beri kapalıçarşıdaki döviz büroları tarafından güvenlikli nakil için zaten kullanılıyor diyorsunuz.
    Doğru mu anladım.

Konteynerler sadece Nadir döviz için mi? Yani başka kurum veya kuruluşlar Konteyner kullanamıyor mu?

Nadir deki arkadaşlarınız gülmesi bitince cevap verirler. Az sabredip bekleyiverin.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

send eo arkadaşlarına söyle bizde o konteynırları kapalı kasaları kullanan arkadaşları görünce kahroluyoruz
    bi ülkein parası bu kadar mı kıymetsizleştirilir.
    bi poşet para almak için bi konteyır para taşıyorlar
    hemide resmi kurumların anlaşılmasın diye kiralık araçları ile geliyorlar
    bir halt olacağı yok.

7. Hatırlayalım Nisan 2023 de 8.8 Milyar dolar dış ticaret açığı verdi.
    Her gün yaklaşık 300 milyon dolar eriyor rezervler.
    Fiziki gerçek bu.
    Birgün Kapalı çarşının da Kapalı çarşısı olacak.

Gerisi laf ve peynir hikayesi.

https://www.bloomberght.com/dis-tica...-artti-2330654

Dış Ticaret Dengesi

Ticaret Bakanlığının açıkladığı geçici verilere göre 2023 yılının Nisan ayında ihracat 19,3 milyar dolar, ithalat ise 28,2 milyar dolar seviyesinde kaydedilmiştir.
    Nisan ayında dış ticaret açığı 8,8 milyar dolar seviyesinde gözlenmiştir.

https://www.sbb.gov.tr/2023-yili-nis...lenmi%C5%9Ftir.

İlginç olanı ithalatta 28 milyar dolara düştüğü halde açık 8.8 milyar dolar.
    Ticaret hacmi de düşüyor.Yeni bir potansiyel enerjide burada birikiyor.

Seçimlere yaklaştıkça, gaz bulduk, petrol bulduk, sırada altın ve jelibon var demiştim,

Demeye kalmadı...bulduk...sırada jelibon var.

Et fiyatları yakında 450 olacakmış, tavuğa zeytine de zam gelecekmiş,

Altınları bozdurur bozdurur alırız, nassı olsa adam başı dağıtacaklar ya...

Yersen...kırşen...

Allahu Akbar...

https://onedio.com/haber/gida-enflas...orundu-1145238

Sayfa 734/985 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •