Sayfa 735/1027 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Ben bu seçim işinde tahminlerim çok tutarlı değil ama Yenikapıya Akşenerin tabanına mesaj için Ağar ve Tansunun çıkarılması işlerin pek de iyi olmadığının sonucudur....Demekki Akşener bunların altını fena oyuyor............

Benim bir yakınım ilk kez İnceye oy verecek daha önce onlarda uzuncuydu..........

burada iki fakör var, birincisi özellikle memur kesimde kendini saklayan çok insan var, brexit örneği olabilir
    ikincsi meclis aritmetiği millet ittifakına geçerse, 2.turda güçlünün yanında olmak isteyecekler olacaktır

2. Konda 2014 anket tahmininde 100 de 55 demiş %51.76 almış gene aynı şekilde düşünürsek tam bıçak sırtı bir sonuç çıkıyor referandumda ki gibi not AKP'li degilim

Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Ağam doğru dediniz enkaz devralmaktansa[emoji848][emoji848][emoji848]
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sorun o değilki keşke meclistede çoğunluğu alsa

4.  Alıntı Originally Posted by alexogoldo Yazıyı Oku
    Ağam doğru dediniz enkaz devralmaktansa[emoji848][emoji848][emoji848]

bu kafayla memleketi hiç bir zaman devralamazsınız o zaman
    bayramlaştığım bir kısım insan huzur, barış olsun kuru ekmek yemeye razıyız diyorlar

5.  Alıntı Originally Posted by MAHARAJ Yazıyı Oku
    Konda’yı geçelim, erdoğanı %43 altında gösteren 1 tane anket yok. Hepsini mi satın aldı bu adam.

Objektif olursak eğer 2. turda yine alacak bence. Haa sorun olur mu benim için sorun olmaz çünkü faturayı o ödeyecek demektir.

Kriz ile gelenler kriz ile yok olacaktır!
    bu anketlerdeki oy oranının içinde %4-7 civarı geleneksel mhp oyu da var sayın maharaj. onu atlamayın. benim şahsi düşüncem rte'nin şahsının oy oranının 7 haziran seçimlerinin bile altında olacağıdır.

alavere dalavereyi hesaba katmazsak tabi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,152
    Çok sürpriz sonuçlar çıkacak bence...en büyük sürprizi de iktidar değil muhalefet yapacak gibime geliyor...ana muhalefet falan değil..

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu anketlerdeki oy oranının içinde %4-7 civarı geleneksel mhp oyu da var sayın maharaj. onu atlamayın. benim şahsi düşüncem rte'nin şahsının oy oranının 7 haziran seçimlerinin bile altında olacağıdır.

alavere dalavereyi hesaba katmazsak tabi.

rte'nin şahsının oy oranı % 40 ancak olur

mhp de % 4 alırsa madalya takmak lazım..

8. Cool

Ostim sanayide bir firmada idim. Sonuç millet akp ye sağlam bir tokat atacak gibi. Ben bile şaşırdım. Millet uyanıyor ben hiç yorulmadan anlatıyorum. Sizde sinirlenmeden bıkmadan anlatın. Bir kişi bir kişidir. Dolar düşsün bizde alalım.

Sayfa 735/1027 İlkİlk ... 235635685725733734735736737745785835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •