Sayfa 735/736 İlkİlk ... 235635685725733734735736 SonSon
Arama sonucu : 5887 madde; 5,873 - 5,880 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    İyi ki Feyenoord un en iyi adamları takımdan ayrılmış,santraforları sakat,,,fırsat bu fırsat,,,Fener eledi eledi.
    bu maçtan haberim yoktu.. ancak benim teknik analizime göre de haftalıkta ki sıkışmanın bu tarihe denk gelmesi de dikkat çekici.. (tabi günlükler aşağı yönlü biraz daha sert hareket ederse) ancak Fener yense de yenilse de, haftalıktaki teknik görüntünün senede yansımasının pozitif olacağı yönünde.. iyi çalışmalar..
    iyi çalışmalar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Al Hilal,El nesri için 35 milyon yuro bonservis bedeli teklif etmiş,Fener 40 istemiş.
    Ne bulunmaz hint kumaşı imiş,hemmen verin,hiç beklemeyin,,aksi halde yine taraftarlara saç baş yolduracak.

Fener,Kerem ile her konuda anlaşmış,,kulübünün de kabul etmesi halinde,transfer edilecek.
    Sağda İrfan,Cengiz,,solda Kerem,,,,,,Oğuz yedek kalacak o zaman.

İyi bir golcu almayı neden düşünmezler anlamış değilim.

Bu sene yine El Nesriye kaldıysak,yandı gülüm keten helva.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Duran dayiyi aldilar osimhen balotelli ayarinda oyuncu forvet ihtiyacimiz yok ki, bize hizli kanat ve 6 numara lazim belki de kaleci olmali

bu fotoğrafta takım arkadaşlığından eser olmadığı açıkça görülüyor...

bazılarında zoraki gülümseme

parayla buraya kadar...

sezonda biri 20 alırken bir diğer 2-3 alıyor...

zoraki poz...

umalım da maçta gerçek bir profosyonel gibi top oynarlar...
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

BIKKINLIK VEREN , bir hasretbahçe klasiği daha

JOSE MOURINHO'YA CEVAP

Jose Mourinho'nun "Şimdiden İstanbul'a hoş geldiniz, Kadıköy'e hoş geldiniz, cehenneme hoş geldiniz." sözleriyle ilgili de konuşan Robin van Persie, şunları söyledi:

"Doğru anladıysam kendimizi cehennem için hazırlamamız gerekiyor. Ben Kadıköy'de çok maça çıktım, muhteşem bir ambiyans olacaktır. Ama bizim stadımızda da ambiyans hep böyle. Bu maçtan kaçınmayacağız. Henüz kazandığımız bir şey yok ama kaybetmedik de. Haftaya ne olacağını göreceğiz."

https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...b7ca9aca&ei=33

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe karşısında sahasında 2-1 kazanan Feyenoord'un teknik direktörü Robin van Persie, kendilerini Kadıköy'ün ambiyansına hazırlayacaklarını söyledi. De Kuip Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hollandalı çalıştırıcı, Fenerbahçe eşleşmesi için daha önce güzel bir meydan okuma olacağını söylediğini hatırlattı.

arada devasa bir maliyet farkına rağmen

turu bir sonraki maça bırakıldı.
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

Maçı seyredemedim,,çünkü şifreli idi,,ancak özetini seyrettim.
    Fenerbahçeye başkan adayıyım diyen şahıs,taraftara maçı şifresiz izlettirmiyor.
    Gelelim maça,,76 milyon yuroluk takıma karşı 120 milyon yuro değerinde Fener yine iyi oynamıyor,sürekli pas hataları ile geçen seneki oyunun tekrarı.
    Takıma iyi bir golcü almazlarsa,sıkıntı hep devam edecek.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Maçı seyredemedim,,çünkü şifreli idi,,ancak özetini seyrettim.
    Fenerbahçeye başkan adayıyım diyen şahıs,taraftara maçı şifresiz izlettirmiyor.
    Gelelim maça,,76 milyon yuroluk takıma karşı 120 milyon yuro değerinde Fener yine iyi oynamıyor,sürekli pas hataları ile geçen seneki oyunun tekrarı.
    Takıma iyi bir golcü almazlarsa,sıkıntı hep devam edecek.
    Sn olimpik forum, macin istatistigine bakarsaniz sunu goreceksiniz cenk, duran, nesri ceza sahasinda topla bulusma 0, bu istatistige gore forvet lazim degil.

Sayfa 735/736 İlkİlk ... 235635685725733734735736 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •