Sayfa 736/1008 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Vıop LVI

1. İki ortalamayı da altlı üstlü denemiş yenisememisler. Şimdi ne olacak biliyor muyuz? İnecek mi çıkacak mı? Hangi trendi izleyeceğiz. Dipten gelene bakarsak yukarı trend ama bütün grafiği alırsak düşen trend te görünüyor ve güzel kanallar içinde bu arada. Ama baktigimda iki bar öncesi güzel bir hacimle düşmüş. Son bar bana tepki görünüyor. Ben büyük trende yani asagi oynardım. Gerçi TL bazlı hiç te bakmjyorum ya ..
     Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    sevgiler abi... hoşgeldin tükana

o zaman şu grafiği bir incele

https://resim-yukle.com/xYEg

görülen düşük ve mavi ortalamanın değeri...

üstüne geçilipte, 300 puan ile üstünde kapatılamayan BEYAZ ortalamanın değeri

835000 lerde iken 900 milyon tl satışta olan BOFA'NIN geri dönüp 1,5 milyar tl lik ALIŞ yapması

hafta sonu belirsizliği var, dış borsalar yatay, ortada birşey yok... biste 1,5 milyar tl basıyorsun

neden ?

çünkü: destek test edildi, kırılmadı... o zaman herkes alır, bende alayım

anlaştık
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

yanlış attın

868550 şort

thy.. 259,5... hatta 258xx li rakamlar yaktığında endeksin nerede olduğunu bakmak lazım
    şu pozu 13:10 da açmışız... THY o zaman 262,25 imiş

13:55 te THY 259,75 yandığında 865350 den kapatmışsız

bu rakamları GRAFİKLER'den, çizgilerden çıkarabilirsin ancak...

yoksa endeksin motoru, en hacimli hissesi THY'de % 1'lik düşüş teknik analiz olmasa nasıl yaptırılır ?

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    İki ortalamayı da altlı üstlü denemiş yenisememisler. Şimdi ne olacak biliyor muyuz? İnecek mi çıkacak mı? Hangi trendi izleyeceğiz. Dipten gelene bakarsak yukarı trend ama bütün grafiği alırsak düşen trend te görünüyor ve güzel kanallar içinde bu arada. Ama baktigimda iki bar öncesi güzel bir hacimle düşmüş. Son bar bana tepki görünüyor. Ben büyük trende yani asagi oynardım. Gerçi TL bazlı hiç te bakmjyorum ya ..

hah... işte tam burası abi, can damarı

orada Pala'nın lotlarını sayma devreye giriyor

o söylediğin ve bir önceki hacimli barlarda...

YABANCI...

31,80 den 20 milyon lot AKBANK

52,80 den 27000 lot garanti aralık vade longluyor

bu yüzdendir ki, perşembe günki düşüşten sonra dün düşüşün yarısından fazlası geri alınıp, 49,6 gören garanti 51,60 a, 30,80 görmüş akbank 31,80 e yani maliyet bölgelerine geri geliyor

günlük aracı kurumlara bakarsan , perşembe günü büyük montanlı alış satışlar var...

potlar sürülüp kartlar isteniyor

cuma günküne bakarsan, ALICILARIN daha büyük ve kuvvetli aracı kurumlar (yf,ak,iş,hsbc,tera ) olduğunu görebilirsin

yani: yüklüce aldık, desteğe gelmesini bekledik ve destektende ALIMA devam ettik.. deyip

masadakilere el gösteriyorlar.. oke

4. Endeks mühendisliği işte... Aylardır olan, Onu sat bunu al takıl buralarda mevzusu zaten... Elemanlar çıkarsa satamazlar, indirse zararda olacaklar. Beşinci günün safagini bekliyorlar ki bıyıksız yabancı gelsin de kurtulsunlar bu cendereden. O yüzden yan tahtalarda al sat takılıyorum işte.[emoji16][emoji16]
    hah... işte tam burası abi, can damarı

orada Pala'nın lotlarını sayma devreye giriyor

o söylediğin ve bir önceki hacimli barlarda...

YABANCI...

31,80 den 20 milyon lot AKBANK

52,80 den 27000 lot garanti aralık vade longluyor

bu yüzdendir ki, perşembe günki düşüşten sonra dün düşüşün yarısından fazlası geri alınıp, 49,6 gören garanti 51,60 a, 30,80 görmüş akbank 31,80 e yani maliyet bölgelerine geri geliyor

5. Viop Fiat 8700 den 8770 gittiğini hesap edersek.

1 lot LONG pozisyonu açarsan 770 TL hesabında, şayet 10 lot açarsan 7700 TL alırsın.
    10 kontrat açarsan 70 puanda 7000 TL artı yazarsın ama işlem komisyonu ödeyeceğin için net 7000 TL alamazsın.
    Kontrat başına 0,0003 komisyon ile ödeyeceğin komisyon 8,7*3*1,05=27,405...
    10 kontratta 274,05 TL ... satarken de aynısını ödersin....
    548,1 TL toplam komisyon ödemiş olursunuz.

Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Endeks mühendisliği işte... Aylardır olan, Onu sat bunu al takıl buralarda mevzusu zaten... Elemanlar çıkarsa satamazlar, indirse zararda olacaklar. Beşinci günün safagini bekliyorlar ki bıyıksız yabancı gelsin de kurtulsunlar bu cendereden. O yüzden yan tahtalarda al sat takılıyorum işte.[emoji16][emoji16]

değil abi... İŞ BİLMEMEZLİK

yatay, testere piyasasında para kazanmaya uğraşıyoruz

TEKNİK ANANİL vardır

PART THREE:

https://resim-yukle.com/5AIU
    ayrıca MAVİ kutunun içinde: çizgileri geçip AL verip, trend başlamış, geri çekilip trend desteğini test edilmiştir.

destek tutunca nasıl yukarı bir teknik trend oluştuğu devamında görülüyor
    aslında yapmamız gereken, bu grafikteki MAVİ KUTU içindeki oluşumu gördükten sonra malı alıp maksimum 4 ay sonra..

2 ye katladığında satmak

ama yapamıyoruz

450000--850000...

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    abi mesleğim öğretmenlik olsaydı zaten çoktan bırakırdım. çocuklara veya meslektaşlarıma zarar vermek, örnek olmak istemezdim.

aileyi veya yeğenleri ziyarete gidince içmiyorum. babam da çok içti. ilk öğretmenimdi. beni içerken görünce morali bozuluyor. bu arada 24 kasım öğretmenler gününüzü kutlayalım ve başöğretmeni hatırlayalım.
    Benimkini kutluyorsan öğretmen olmayı çok isterdim ama değilim
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Ayhan öğretmen mi ?
    Öğretmen maaşıyla geçinilir mi çok güzel yapacqğım bir görev olmasına rağmen iyi ki değilim
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 736/1008 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •