Sayfa 74/1002 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Viop - XXVII

1.  Alıntı Originally Posted by metin oktay Yazıyı Oku
    Gerçekten ne içiyorsunuz da bu etkiyi yapıyor merak ediyorum. Gerçi ülkede hala yüzde 25 civarı bur kesim sizinle aynı şeyi içiyor olmalı.

Birincisi ekonomimiz berbat durumda. Liyakat ve güven olmadığı için haftalık plan yapamıyoruz. Son 15 günde tedarikçilerden 3.fiyat değişikliği listesi aldık. TL fiyatlama haftalık bile yapılmıyor. Alakasız sektörler bile usd veya eur fiyat listesi hazırlıyor artık. Ülke dediğimiz şeyin bileşenlerinden birisi yerel para birimidir ya o işte rahmetli oldu artık. 3 ay valörlü olarak enflasyona şimdiden yüzde 10luk bir darbe geldi reel anlamda, Tüik ne açıklar umrumda değil.

En koyu akp sempatizanı çalışanlarım bile artık dış güçler yalanını yemiyor. Ben de artık bu iktidarın son aylarını yaşadığını düşünüyorum.

Ekonominin bu kadar boktan olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Böyle bir ekonomide iktidarın kalması imkansiz. Biraz klavye ve A Haber başından kalkıp gerçekleri görmek gerekiyor.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    "%25 ve bir kaç ay" tespitiniz doğru çıkarsa not alıyorum bu sayfada herkesin önünde sizden özür dileyeceğim...

sol bir hukumete destek verecek oyle mi bidenov.. 1974 kibris hareketinden dolayi ambargoyu onaylayan 4 senatorden biri olan bu sahis kilicdarogluna destek atacak he mi..
    ali babacani susleyip pusleyip vitrine koyacaktir kureselciler , siz analiz falan yapmayin arkadaslar komik oluyorsunuz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Basın öZgürlüğünün olmadığı bir ortamda ne alınan oy yüzdesinin yada demokrasinin bir önemi yoktur. Boşuna alınan oy ile bir şeyleri kıyaslamaktan vazgeçin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kimsenin içtiğine karışmayalım.
    İçki içene.

Ahaber içene de
    Sadece etkisi farklı.
    Sadece günlük doz uyarım olmalı.
    24 saate izin verilmemeli.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

parlamenter sisteme geri donus yapabiliriz sanki , bize oldukca large geldi bu baskanlik sistemi..
    mansur yavas veya imamoglu basbakan ali babacan ekonomi bakani ve disislerinde meral aksener kanadindan destekle bir hukumet kurulabilir , baskanliga devam derlerse de ayni kurgu ittifak seklinde devam eder..
    kilicdaroglunu da alirlar o koltuktan ,degisim baslamistir ona gore poz alin..
    ek olarak ;
    kabine degiskkligi icin ilk adim mb baskani degisikligi diyorlar , ardindan siradaki kisi degisecek diye soylentiler mevcut..
    izleyip gorecegiz..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Bazı dikkatimi çeken ülkelerin asgari ücretleri:

Romanya: 522$
    Bulgaristan: 372$
    Polonya: 688$
    Libya: 325$
    Lübnan: 446$
    Ürdün: 310$

Türkiye: 280$

Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    "%25 ve bir kaç ay" tespitiniz doğru çıkarsa not alıyorum bu sayfada herkesin önünde sizden özür dileyeceğim...
    Sizin forumdaştan özür dilemeniz ekonomiyi düzeltecek mi ? Siz haklı çıkarsanız ekonomi düzelecek mi ?
    22-50 yaş arası yetenekli insanlar ülkeyi terk ediyor. Siyasi nedenleri geçtim insanlar 1/3-1/4 maaşlara çalışmak istemiyor. Bugün 10 bin lira maaş alan insanın maaşı 1000 euro karşılık geliyor. Bu giden insanlar bir daha euro 7 lira olsa geri mi dönecekler sanıyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by ZICO Yazıyı Oku
    Yani şunu diyorsun üstad
    vatandaş internet üzerinden bankadan (rakamı sallıyorum) 100 dolar aldı
    hesapta görünüyor ama bankanın bakiyesinde varmı kasada 100 dolar yoksa sanalmı
    Çekmeye gidince vermiyorlar hepsini.

Sayfa 74/1002 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •