sol bir hukumete destek verecek oyle mi bidenov..1974 kibris hareketinden dolayi ambargoyu onaylayan 4 senatorden biri olan bu sahis kilicdarogluna destek atacak he mi..
ali babacani susleyip pusleyip vitrine koyacaktir kureselciler , siz analiz falan yapmayin arkadaslar komik oluyorsunuz..![]()
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Basın öZgürlüğünün olmadığı bir ortamda ne alınan oy yüzdesinin yada demokrasinin bir önemi yoktur. Boşuna alınan oy ile bir şeyleri kıyaslamaktan vazgeçin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kimsenin içtiğine karışmayalım.
İçki içene.
Ahaber içene de
Sadece etkisi farklı.
Sadece günlük doz uyarım olmalı.
24 saate izin verilmemeli.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
parlamenter sisteme geri donus yapabiliriz sanki , bize oldukca large geldi bu baskanlik sistemi..
mansur yavas veya imamoglu basbakan ali babacan ekonomi bakani ve disislerinde meral aksener kanadindan destekle bir hukumet kurulabilir , baskanliga devam derlerse de ayni kurgu ittifak seklinde devam eder..
kilicdaroglunu da alirlar o koltuktan ,degisim baslamistir ona gore poz alin..
ek olarak ;
kabine degiskkligi icin ilk adim mb baskani degisikligi diyorlar , ardindan siradaki kisi degisecek diye soylentiler mevcut..
izleyip gorecegiz..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Bazı dikkatimi çeken ülkelerin asgari ücretleri:
Romanya: 522$
Bulgaristan: 372$
Polonya: 688$
Libya: 325$
Lübnan: 446$
Ürdün: 310$
Türkiye: 280$
Sizin forumdaştan özür dilemeniz ekonomiyi düzeltecek mi ? Siz haklı çıkarsanız ekonomi düzelecek mi ?
22-50 yaş arası yetenekli insanlar ülkeyi terk ediyor. Siyasi nedenleri geçtim insanlar 1/3-1/4 maaşlara çalışmak istemiyor. Bugün 10 bin lira maaş alan insanın maaşı 1000 euro karşılık geliyor. Bu giden insanlar bir daha euro 7 lira olsa geri mi dönecekler sanıyorsunuz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Yer İmleri