Sayfa 74/882 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 7055 madde; 585 - 592 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    durum net ve anlaşılır, TR nin kravatını sıkanlar bunu gevşetmedikçe ki bakınız USDTRY grafiği 1591.36 keza c>1813.9 işi gerçekleşemez,

demekki long için USD TRY nin shorta geçmesi şart,..
    keza aynı declarationu buradada yapmışım
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    sayın JAS benim düşüncem belli, 18 ekime kadar long drive dediğim short stobun c>1813.9 a kadar gerçekleşmisini beklerim,

ancak es kaza ve pek muhtemel TR yi sürüden ayırırlarsa bu dediğimin tam tersi olur ve TR için bu defa 18 ekimden almak toplamak icap eder,

bu konuda çokça tecrübem var, zaman analizim %80 doğrusuna gider %20 eğrisine,..

geçen 12 hafta içinde olduğumuzu

4 yatay
    4 düşüş buradayız
    4 yükseliş

beklediğimi

bu 4 düşüşte

2 hafta düşüş 1 hafta yükseliş 1 hafta düşüş fortmatındadır,

bu format şu grafiklerimde bahsettiğim 1480.09 ekseninde takılır tutunur da devamında long yönde yelpaze geçerse 1591.36 yı bu defa alt üst geçeriz ve tahminim 18 ekime kadar yükselen oluruz,..yani c>1813.96,

düşüncemde olan bütün hadise bu

ama bizde USD yi iktidarın hangi geri adımı aşağı düşürecek/geriletecek(asla taviz verilmesini istemem), görüntüde iktidar geri adım atıyor atıyor ABD yemiyor,.. sonuncusu afganistan işi balıklama atladılar oraya,..bu gün esada bir kez daha esed dedi akape szöcüsü,

kanal İstanbul işte gidildi temel atıldı orada,..hazırız sizi bekilyoruz denildi, bunları gördükçe halkbank hissesi yukarı yönlü patinaj yapıyor, yokuşu çıkarım diyor,..

zaman analizimi SP den yapıyorum 18 ekim tarihini tüm globa orası veriyor, ama burası eş güdüm yapamıyorsa %80 olasılık değil %20 çalışır, sürüden ayırma,

yani kurt kapanı,

bunu da grafiklerden mutlaka yakalarız, zaten yakalıyoruz da
    ve haliylen burada daha geniş kapsamlısı nı ve zaman analiz içinde yapmışım

3. 4 hafta düşüş,

2 düşüş haftası görece
    1 yükseliş haftası görece
    1 düşüş haftası görece,

bu nedir?

içinde bulunduğumuz 4+4+4=12 hafta totalin ikinci 4 haftasının 2+1+1 tarzında açılımı,

burada tüm bakacağımız fiyatlar 1480.09 alt üst ün üstündemi, üstündeyse 1591.36 alt üst oradanda 1813.9 alt üst görme ihtimali vardır,

bu ikinci 4 hafta dizilimin 1480.09 üstünde geçersek son 4 hfta 4 hafta yükseliş olduğundan 1591.36 görme ihtimalimiz çok artacak,

1480.09 alt üst ON / OFF olduğundan boğalar için bunun altı her durumda stoptur,..

4. USDTRY yi bir şey düşürürse bu düşürecek olan şey önümüzdeki 3 hafta içinde belli olur (bu hafta buna dahil),

bunu beklerken 1480.09 alt fiyatlar her durumda longlar için stop gerektirir
    Son düzenleme : indregandi; 07-07-2021 saat: 22:11.

5. günlük göstergeler pozitifler ama asılolan analizdir,..

6. Günaydın Hocam, usd yi ney düşürecek size göre alım için uygun yerler neresi. Yıl sonu dolar TL tahmininiz var mı? Ayrıca bist Ekim 18 den itibaren mi çakılmaya başlayacak teknikten anlamam hocam sizi takip ettiğim kadarıyla çıkardığım bu yanlışmıyım? Teşekkürler...

7.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Günaydın Hocam, usd yi ney düşürecek size göre alım için uygun yerler neresi. Yıl sonu dolar TL tahmininiz var mı? Ayrıca bist Ekim 18 den itibaren mi çakılmaya başlayacak teknikten anlamam hocam sizi takip ettiğim kadarıyla çıkardığım bu yanlışmıyım? Teşekkürler...
    USD yi hangisi düşürecek bilemem ama USD yi düşürecek bir çok kalem yazabilirim,..
    burada bahsetiklerimden bu anlaşılmamalı, bahsettiklerimi daha ziyade şu şekil okumalıyız,

USD düşmeden (görece düşüş yada bir seviyeden aşağı gerileme) endex in önü kapalı,..
    yelpazeler içindeki fiyatları teknikte gösteriyorum ama fiyatlar bir seviyeye geldiği halde long trende dönüşemiyor, sınırdan dönüyor
    çünkü USD gerilemiyor, USD yide burada gösteriyorum ve her defasında not düşüyorum,..

anlattığım budur,

18 ekimden itibarense short py içinde agresif short bekliyorum,..doğrudur dediğiniz gibi tarih tekniktir,

18 ekime kadar da son bir gayret araştırıyorum, ...buda 1448.09 dan hareketle 1591.36 yı geçen hareketlerden c>1813.9 dur

ama tarih dodlu ise 1813.9 manasında üzümün çöpünüde aramamak gerekeri,..

bu rakamları defaten yazdım burada tekrar takrar hepe yazsak hep aynı şeyi yazarım,..

18 ekime agresif short girer isek 12 üstü usd beklerim, bu rakam da teknik tir, bunu burada daha önce yazmadım ilk yazıyorum

8. 18 ekime agresif short girer isek 12 üstü usd beklerim, bu rakam da teknik tir, bunu burada daha önce yazmadım ilk yazıyorum.

12 Üstü USD 1000 küsürlü seviyeler yani. Tm.hocam teşekkür ederim.

Sayfa 74/882 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •