Sayfa 74/104 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon
Arama sonucu : 828 madde; 585 - 592 arası.

Konu: MTRKS - Matriks Bilgi Dağıtım Hizmetleri A.Ş.

1. â– %100 bağlı ortaklığımız Rootech Finansal Teknolojiler A.Ş. ("Şirket") "Kripto Varlık Hizmet
    Sağlayıcılığı" faaliyetini yürütmeye yönelik iradesini içeren beyanı SPK'ya ilgili bilgi formu ve başvuru
    belgeleri ile sunmuş olması dolayısıyla SPK'nın "Faaliyette Bulunanlar Listesinde" yer alması sebebiyle,
    08.08.2024 tarihinde SPK bülteninde yayınlanan Kurul Karar Organı'nın i-SPK.35.B (08/08/2024 tarih
    ve 42/1259 s.k.) sayılı İlke Kararı'nda belirtilen şartları sağlamak amacıyla Şirketin 23.10.2024 tarihli
    genel kurul toplantısında, esas sözleşmesinin "Şirketin Unvanı" başlıklı 2'inci, "Amaç ve Konu" başlıklı
    3'üncü, "Sermaye" başlıklı 6'ıncı, ve "Yönetim Kurulu ve Süresi" başlıklı 8'inci maddelerinin tadil
    45
    edilmesine ve 5.000.000 TL olan sermayesinin 50.000.000 TL'ye çıkarılmasına karar verilmiştir.
    Bu kapsamda şirketimiz yönetim kurulu tarafından 23.10.2024 tarihinde yapılmış olan toplantı
    sonucunda, Şirket'in %100 ortağı olarak, sermaye artırımda 45.000.000 TL nakdi sermaye konulmasına
    ve sermayenin 23.10.2024 tarihinde Şirketin Garanti Bankası'nın Boğaziçi Ticari Şubesinde bulunan
    hesabına ödenmesine toplantıda hazır bulunan üyelerin oybirliğiyle karar verilmiştir.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1350284
    Şirketin unvanı 24.10.2024 tarihinde Rootech Kripto Varlık Alım Satım Platformu A.Ş. olarak
    değiştirilmiş ve sermayesi 50.000.000 TL’ye çıkarılmıştır. Şirket, 07.11.2024 tarihinde kripto varlık
    alım satım platformu olarak kuruluş izni alınmasını teminen Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda
    bulunmuştur.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1355121

bu şirketi spk tarafından onaylanması halinde ( ki 07,11,2024 tarihinde başvuru yapılmıştır ) kripto piyasasında kendi yazılımı ile işlem yapabilme olanağı olacaktır...buda şirkete ciddi bir gelir kapısı açacaktır...çağımızın vazgeçilmez yatırım araçlarından birisi de kripto paralar olmuştur...ben her ne kadar bunlara yatırım yapmazsam da yapan çok yatırımcı var...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. â– 20.12.2024 tarihinde, Start-up girişimlerinin desteklenmesi ve geliştirilmesi amacıyla İTÜ Çekirdek
    Kuluçka Merkezinde bulunan Weartechclub Giyilebilir Spor Ürünleri Hizmet ve Teknolojileri Anonim
    Şirketi'ne 50.000 $, Counterfake Yazılım Teknolojileri Anonim Şirketi' ne 50.000 $ yatırım yapılmıştır.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1367476

bu start-up şirketine yaptıkları yatırım da çok değerlidir...şirketin gelir kalemlerini artıracak bir hamledir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. https://www.youtube.com/watch?v=-8-EBE-umoE

4 ay önce yayınlanmış bu videoda da matriks şirket yöneticisi ile yapılan söyleyişide güzel bilgiler var...13,30. dakikada birinci önceliğimiz yapay zeka diyorlar..son bir yılda arge ye 10 milyon dolar yatırım yaptık diyorlar...amaçlarının istikrarlı büyümek olduğunu söylüyorlar..şirket hakkında güzel bilgiler veriyorlar..en azından iyi niyetli olduklarını ve çaba harcadıklarını görebiliyoruz..

4. halka arz beyannamesinde bulunduğu sektörde pazar payının %65 olduğu yazılıyordu...sektöründe neredeyse rakipsiz..aracı kurumlar, bankalar, finans çevreleri ve bireysel yatırımcılarca en çok tercih edilen hizmet sağlayıcı...borsanın artık kötü günleri atlatmaya başladığı bu günlerde ,gelecek yeni bireysel ve kurumsal yatırımcılar ile birlikte matriks çok daha fazla büyüyecektir..ürünlerine yaptığı %50 zam vede enflasyon muhasebesinden artık gider yazmayacak olmasından dolayı çok daha parlak bilançolar görebileceğiz...starup şirketleri ile de yeni alanlarda gelişim sağlayacaktır...sabırla bekliyoruz...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    piyasa matriksi fark etmeye başlıyor...düşeni kırdıktan sonra çıkışımız ivmelenmeye devam ediyor...hayırlı uğurlu olsun...matriks de bize atatp benzeri (5-6 katlık ) çıkışları hatırlatıyor....olabilir mi ?? tek bildiğim borsada her şeyin mümkün olduğudur...düşüşlerde de çıkışlarda da...gerisi de nasiptir diyorum...
    Nede olmasın sn. Keko inşallah diyelim.

6. İlerisi için güzel haber

7.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Sn. Kazançkapısı bu haber şirketin yeni yatırımlara yelken açmak isteğinin bir tezahürü olabilirmi?

Sayfa 74/104 İlkİlk ... 2464727374757684 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •