Hani tastan sey fiskiriyordu. Ney fiskiyeden su...[emoji6]
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hani tastan sey fiskiriyordu. Ney fiskiyeden su...[emoji6]
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Kar ettiği için değil de daha az zarar ettiği için sevinenlerin ülkesidir Türkiye. Sizce de bir gariplik yok mu? Yurtdışı akranlarımızdan neyimiz eksik? Bizim de iki gözümüz kulağımız var. biz de en az onlar kadar herhangi bir alanda yetenekliyiz.
Coğrafya kaderdir.
Doların düşüşü devam eder üstüne bir de yabacılar düşerse durum iyice berbat olur.
Ama yapacak bir şey yok, satsan gidecek yer yok, borsa desen ayrı bir rezalet.
Bankadan da arayıp duruyorlar döviz korumalı mevduat yapalım diye, bu gidişle bir miktar öyle yapıp kalanı yabancı ve değişkenlerle devam edeceğim mecburen. Full girecek cesaret kalmadı ben de.
asla değişmeyen bu kafa yapısıyla 2 bin senedir başaramamış 30 yıldamı başaracak? islamcı zihniyetle dünyada şimdi ve tarih boyunca hangi devlet teknoloji, bilim, ekonomi, spor alanlarından başarıya ulaşıp hristiyan, yahudi ve budistleri sollamış? bunu söyleyince hemen emevi araplarının gök gözlem çalışmalarını anlatırlar(ellerinde bi o var), halbuki o dönemki bütün arap yazmaları antik yunan yazmalarından çevrilmiştir. herşeyimiz kopya! türkiyenin bugün övündüğü tek şey sihalar ve onun da motorunu ithal etmek için kanadaya yalvarıyorlar. ya bunları dinlemektense müzik dinleyin ruhunuza iyi gelir hiç değilse. türkiyeyi kurtaracak tek şey vardır batılı düşünce yapısı. o da atatürkün zoruyla anca 80 sene idare etti. memduh bayraktar üstadın dediği gibi, gelişmekte olan değil gelişmemekte ısrar eden ülke.
oran ne diyorlar ?
döviz korumalı mevduat yapalım diye
Yemin ediyorum suan dunyada bizimle alay ediyorlardir
Borsanin haline bakin
Gulsemmi aglasammi bilemedim
Yer İmleri