Sayfa 74/1002 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 585 - 592 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Hani tastan sey fiskiriyordu. Ney fiskiyeden su...[emoji6]

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

2. Kar ettiği için değil de daha az zarar ettiği için sevinenlerin ülkesidir Türkiye. Sizce de bir gariplik yok mu? Yurtdışı akranlarımızdan neyimiz eksik? Bizim de iki gözümüz kulağımız var. biz de en az onlar kadar herhangi bir alanda yetenekliyiz.

Coğrafya kaderdir.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    gene başladın ! git bak bakalım 2019 - 2020 yıllarında cafe trend trade de , dolarda yükselişte miami , - panama - st. tropez gönderilerime . orada da aynı palavralarım var. istikrar süreklilik önemli.
    Bana meslegini soyle o zaman
    Sutlubiyigin gercek meslegini bir ben bilirim!

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim dolardan vurabilecekleri en fazla yuzde 20 daha kaldi
    O surede yabanci emtialar yuzde 20 yururse 1 aya ettigimiz zarar da cikar diye dusunuyorum
    Dun de belirttim ben ful girdim
    Dustukce alacak nakitim kalmadi
    Ekrani kapattim
    Dussun bakalim
    Ytd
    Doların düşüşü devam eder üstüne bir de yabacılar düşerse durum iyice berbat olur.
    Ama yapacak bir şey yok, satsan gidecek yer yok, borsa desen ayrı bir rezalet.
    Bankadan da arayıp duruyorlar döviz korumalı mevduat yapalım diye, bu gidişle bir miktar öyle yapıp kalanı yabancı ve değişkenlerle devam edeceğim mecburen. Full girecek cesaret kalmadı ben de.

5.  Alıntı Originally Posted by ActuallyMelik Yazıyı Oku
    Yeni ekonomi bakanına göre Türkiye 40 kat büyüyecekmiş.

"cicegi burnunda bakan nebati'nin ongordugu buyume orani. bu hesaba gore kisi basina milli gelir 320.000 dolari yeni ekonomik programin uygulanmasiyla gorecek. ustelik altyapi yatirimlarini tamamlamis turkiye bunu cin ve guney kore'den cok daha kisa surede basaracak."

Bu arada bankalar faizlerini birer puan daha arttırdılar ve bütün bu küçük kıyametin kopmasından önceki seviyelere geldiler gibi.
    asla değişmeyen bu kafa yapısıyla 2 bin senedir başaramamış 30 yıldamı başaracak? islamcı zihniyetle dünyada şimdi ve tarih boyunca hangi devlet teknoloji, bilim, ekonomi, spor alanlarından başarıya ulaşıp hristiyan, yahudi ve budistleri sollamış? bunu söyleyince hemen emevi araplarının gök gözlem çalışmalarını anlatırlar(ellerinde bi o var), halbuki o dönemki bütün arap yazmaları antik yunan yazmalarından çevrilmiştir. herşeyimiz kopya! türkiyenin bugün övündüğü tek şey sihalar ve onun da motorunu ithal etmek için kanadaya yalvarıyorlar. ya bunları dinlemektense müzik dinleyin ruhunuza iyi gelir hiç değilse. türkiyeyi kurtaracak tek şey vardır batılı düşünce yapısı. o da atatürkün zoruyla anca 80 sene idare etti. memduh bayraktar üstadın dediği gibi, gelişmekte olan değil gelişmemekte ısrar eden ülke.

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Doların düşüşü devam eder üstüne bir de yabacılar düşerse durum iyice berbat olur.
    Ama yapacak bir şey yok, satsan gidecek yer yok, borsa desen ayrı bir rezalet.
    Bankadan da arayıp duruyorlar döviz korumalı mevduat yapalım diye, bu gidişle bir miktar öyle yapıp kalanı yabancı ve değişkenlerle devam edeceğim mecburen. Full girecek cesaret kalmadı ben de.
    Ustadim bakin kendiniz yazmissiniz
    Amac yatirimciyi heryerden sikistirip yeni sisteme zorlamak
    O algiya da girmissiniz 😀
    Herkesin kendi secimi belki de bu yapacaginiz dogrudur bilemeyiz suan

oran ne diyorlar ?

döviz korumalı mevduat yapalım diye

Yemin ediyorum suan dunyada bizimle alay ediyorlardir
    Borsanin haline bakin
    Gulsemmi aglasammi bilemedim

Sayfa 74/1002 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri