Sayfa 74/582 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 585 - 592 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    iki saati görmemek güzel olmuş. yaşandı bitti saygısızca.
    bakıyorum arkamı döndüm çarşı karışmış.. Kardemir iki günde %14 yaptı, o da ayrı bir durum..

2.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    fedormaca 35 tl de yapacağım bağışı şimdiden allah kabul etsin
    amin görelim 35 i kabul ederiz

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    bakıyorum arkamı döndüm çarşı karışmış.. Kardemir iki günde %14 yaptı, o da ayrı bir durum..
    bana 3 ay önce kardemir yazma, senin yüzünden kardemir aldık dediler, bende kardemirin 27 çeşit formasyonu olduğunu sadece Enigma'ya söyledim. Adam bugün yılın en yükseğine tekrar geldi.

4. Şimdi o kadar short batışı oldu, biride kazandı, o kazanan parayı vadeliden alarak spot piyasaya sürer mi, bunun denklemini bilemiyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Şimdi o kadar short batışı oldu, biride kazandı, o kazanan parayı vadeliden alarak spot piyasaya sürer mi, bunun denklemini bilemiyoruz.
    bu adam düşürüp mal alıyor, ben başka bir izahat bulamadım.

6.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    bu adam düşürüp mal alıyor, ben başka bir izahat bulamadım.
    malına sahip çık sezgin abi
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    malına sahip çık sezgin abi
    Adamı 6 küsür yıldır tanıyorum, az bir süre değil, bu 28,20yi kafasına taktı, onun için speğe terapi yapıyorum, gördüğüm kadarı ile bizim spek bugün kendisi satmak zorunda kalmış, bu kadar mı malsız kaldılar. İşleri kolay değil.

8. Piyasa son 10 gündür az az olan fiyat artışlarını bir umutla karşıladı fakat bugün tosyalı artışa fren koydu. Secimler de eski düzen devam ederse gelecek pek parlak olmayacak gibi duruyor. Bugünün konusu değil, secimlere kadar dayanacağız, ondan sonra karar vermek gerekir. Bir insana yaralamak korkutmak için vurmak ile direk öldürmek için vurmak aynı şey değil.

Sayfa 74/582 İlkİlk ... 2464727374757684124174574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •