Originally Posted by
Red Kid
Haklısın senin gibiler dağdan gelip bağdakini kovuyor. Hala gevezelik yapıyor, sayfalarca yazıyorsun. Hiç bir yeri sahiplendiğimiz yok, aksine senin sahiplenmene karşı çıktığımdan yazıyorum. Senin hayat hikayelerin ne beni ne de bir başkasını ilgilendirmiyor. Senden başka ne alıp ne sattığını nerden alıp sattığını yazan yok. Hisse hakkında bir şey bildiğin de yok, yazıyorum deyip atıp tutuyorsun. Ne birleşmeden haberin var ne Brf den. Megaloman sorunlu bir kişiliksin. İtibar edinmeye çalışıyorsun bu ortamlarda, umarım amacına ulaşamazsın.
Cahil ile sohbet etme boş laf olur kendini alim sanır demişler. Sana ayırdığım vakte ve buradaki arkadaşların vakitlerine yazık.
Bu son mesajım istersen sabaha kadar yazmaya devam et, bundan sonrasında senin yazılarını ben görmeyeceğim, engelliyorum.
Arkadaşlara da tavsiye ediyorum, bunun gibi tiplere lütfen prim vermeyin. Bir şey paylaşmak isteyen adam zaten 8-10 cümleyle anlatır. Bu kadar çok yazıp bir şey bildiğini sandırtmaz.
İşte mertçe bunu yap ve kenara çekil...isteyen de bunu yapar...ben bu topiği de başka topiği de hiç bir zaman sahiplenmedim..tam tersine herkesin fikrine saygı duydum...ben sadece geçmişte fiyat 10,40 ta iken çok yazdık (en az 2-3 ay ) şimdi de maşallah hisse 16 ya varmış dedik...bunda ne var şimdi...
söylediklerimizde yalan varsa alıntılayıp yalanlarsın ...ki bunu da yapamazsın çünkü geçmişe gidildiğinde rahatlıkla görülebiliyor..çok merak eden olursa da gider 16 mart 2019 tarihinden itibaren yazdıklarımızı okur...zaten ne yazmışsak o vakit yazmıştık...o vakitler de hissenin fiyat olarak dipleri idi...sanki şu saatten sonra millete al demişiz !!! önce yazdıklarımızı iyi okuyup anla..daha sonra eleştir.....
ben bu hisseye 9,70-10,40 aralığında iken yorumlar yazdım adam 13,80 den sonra gelmiş...şimdi de bizi dolaylı yönden spek adamlığı ile itham ediyor..
biz itibar peşinde de değiliz..şükürler olsun ki millet fazlası ile itibar vermiş bize..bunu da çok merak ediyorsan kendi profiline bak bir de bizimkine....:kahkah: sen daha piyasa yokken biz hisselerin altını üstüne getiriyorduk....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri