Sayfa 741/1009 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 5,921 - 5,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    tirlar ile habur sinir kapisina cok sayida askeri arac gonderilmis diye bir bilgiyi fiyatliyor su an galiba..
    emin degilim bilgiden teyit eden olursa bilgi versin..
    usd nin hareketinin ne iç siyasetle ne de o şunu yapmış bu şunu yapmış la bir ilgisinin
    olduğunu düşünmüyorum.
    tamamen kendi iç dinamikleriyle ilgili.
    fed toplantısı ve yelleninin şahin konuşmasından sonra aralık faiz artırımınız hayırlı olsun diye yazdığımı hatırlıyorum.
    önemli olan artırımda de değil
    bilanço küçültme
    oranı miktarı hızı...

2. Benim bildiğim bu dolar endeksi veya siyasi, güvenlik, ekonomik gelişmlerden herhangi birinde bile dolar 3,60 3,65 bandına rahatlıkla girmişti.bunu engelleyen en büyük faktör faiz gibi görünüyor.sonra ise palanın pozisyonu.tdı lar çok kabarık görünüyor olabilir.diğer bildiğim bir nokta su akar yolunu bulur.baraj su biriktirir fakat bir yerde ya kapağı açarsın yada seti ya yıkar yada üstünden geçer.bu endeksle geçemediğine göre 3-5 kuruşta daha çok zaman ezecek gibi sinyal görünüyor gibi gibi.ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by latino Yazıyı Oku
    ZAR;BRL,IDR,INR,MXN,HUF Tahvil, DXY ABD 10 ve 2 yıllıklar hep birlikte atağa kalkmış günlükler al vermiş haftalıklar al vermek üzere..

İlginç olan Borsalar da yükseliyor....

Eğer piyasaları buradan çevirmezlerse iş çok acayip bir noktaya gidiyor.. Azami DİKKAT DİKKAT DİKKAT
    Bugün ABD'den 15.30 da açıklanacak olan Ortalama Saatlik Kazançlar (Aylık) (Eyl) ve Tarım Dışı İstihdam (Eyl) pozitif rakamlar gelirse bu bizi 3.60 üzerine atar ki, bunun üzerinde bir haftalık kapanış, artık farklı bir dünya demektir...
    "İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."

veriden önce 3.60 üstüne atacak gibi
    helede i.melihin müze açıklamasından sonra
    bir halt olacağı yok.

USD/TRY 3,6026 +0,0178 +0,50%

ahanda yazarken bi anda dedi
    bir halt olacağı yok.

6. önemli olan kalıcı olabilmesi....
    bekleyip gorecez

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Gece gece yine hareketlendi, arkadaş piyasa kapalı forex oynayan dışında bu saatte alıp satılamıyor ki, sonra diyorlar dolar 3.59 gördü, e ben satamıyorum ordan akşam 3.57 idi piyasa kapandığında.
    Dip olarak da 3.38'den döndü deniyor, nerede 3.38den alan var mı ben 3.40dan alabildim 3.39 bile alamadım.
    .

Forex (olmayanı alıp satan) dünyası reel ( olan)in yerine geçti dünyada.

Milli devletler için büyük tehlike bu.

Senin üzerine oynarlar. Kaos çıkarırlar.

Yanlış mı düşünüyorum.?

.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

8. Üretemeyen, hizmetini turistine satamayan Güzel Ülkemin şu an itibarı ile İthalattaki geldiği yer..Evimizde yediğimiz ithal ürünler bu hesapta yok..UT
    Ne oluyor da İthalatta Eylül ayında , Patlama yaşanıyor diye baktığımızda karşımıza iki Ana Kalem Çıkıyor ! ..
    9 Aylık bazda Rakamları ele aldığımızda , Petrol İthalatının 19,5 Milyar Dolardan 26.5 Milyar Dolara Yükseldiğini ve 7 Milyar Dolar Arttığını görüyoruz . Oran olarak bu Artış Yüzde 36 .
    Diğer kalem ise Petrol ve Enerji İthalatından daha büyük bir Artışa
    işaret ediyor .
    Altın İthalatı , geçen yılki 3.5 Milyar Dolar düzeyinden bu yıl 12.4 Milyar Dolara çıkarak 8.9 Milyar dolar yani Yüzde 258 Oranında Arttı.
    Altın İthalatındaki Patlamanın arkasındaki motivasyonu veya Ekonomik nedenini , henüz tatmin edici bir şekilde bulabilmiş değiliz.
    İşin içine Fiyat Artışından dolayı Demir / Çelik Ürünlerini kattığımızda
    2.2 Milyar Dolarlık bir fark da oradan geliyor .
    Bu Üç kalemdeki artış 18 Milyar Doları buluyor . Bu tutar da , 9 Ayda 22.7 Milyar Dolarlık İthalat Artışının Yüzde 80' ini oluşturuyor.
    Ancak artışın nedenini Altın ve Petrole dayandırarak Rahatlayamayız Çünkü Yatırım Malları ve Tüketim Mallarında herhangi bir Artış yok.
    Ve hatta Eksilme var .
    Normal bir Ortamda olsa idik bu Kalemler de Artardı .
    Abdurrahman Yıldırım / Haberturk
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 741/1009 İlkİlk ... 241641691731739740741742743751791841 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •