Sayfa 742/1001 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: Viop XXXII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1
    AB ülkeleri sonrasında bir sürü goy goy yapacak ama yüksek olasılık gelecek ab ilerlerleme toplantısında vize muafiyeti ile ilgili çok büyük adım atılacak. Bence tabiki. Tahminim doğru çıkar ise beni hatırlarsınız [emoji3]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2.  Alıntı Originally Posted by meyus Yazıyı Oku
    doların yüksek olmasını pazartesi endeksin yükselmesinde kullanacaktır..(dolarda geri çekilme)kaldı ki dax seansın ve tüm zamanların en yükseğinden kapandı..dow da aynı şekilde neredeyse..Ben pazartesinin de olumlu olacağını düşünüyorum.. olumsuzluk için haftasonu gece yarısı operasyonunu beklemeni tavsiye ederim
    Mesajı oku...
    Arkadaş gümüş kontratının spot fiyatın altında işlem görmesinin sebebini sormuş...
    Endeksle alakalı yorum olmadığını dahi anlamamışsın, çok şartlandırma kendini pozisyonuna...
    Yeni düştün herhalde buraya , birinci seans artar ikincisinin ortasında düşer sonra çıkar falan...
    Umarım istediğin gibi olur...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    allem etti kallem etti dün gece kapanış seviyesine getirdi...kafa buluyor bizimle...

4. borsada gece seansları mı başladı bir çok hisseye dever kesici gelmiş kap.da hayırdır..

02.04.2021 2219
    Bildirim Tipi
    DKB
    Yıl
    -
    Periyot
    -
    İşlem Sırası Durdurma BildirimiA+ A-
    Özet Bilgi
    KONYA.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
    İlgili Şirketler
    [KONYA]
    İlgili Fonlar
    []
    Devre Kesici Uygulaması

Bildirim İçeriği

Açıklamalar
    KONYA.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Mesajı oku...
    Arkadaş gümüş kontratının spot fiyatın altında işlem görmesinin sebebini sormuş...
    Endeksle alakalı yorum olmadığını dahi anlamamışsın, çok şartlandırma kendini pozisyonuna...
    Yeni düştün herhalde buraya , birinci seans artar ikincisinin ortasında düşer sonra çıkar falan...
    Umarım istediğin gibi olur...
    direk son sayfadan okumaya başlayınca endeks ile yorum sandım..sorry..şartlanmıyorum temkinliyim çok düşüncelisin

6. Haftaya sert yukarı alabilir, 1550 kadar. Pozum yok yakın takip de etmiyorum şimdi baktım pastaya da baktım 1550 çekip orada tekrar aşağı/ yukarı karar verebilir. Tahminen oradan tekrar basar bu kadar malı ralli yapmak için halka arz etmiş değildir herhalde.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Fil çoğalsın,
    Ebabil den umut kesilmez...
    Firavun azsa da,
    Nilden umut kesilmez...
    Zalimler ölmüyor diye,
    Yeise kapılma....
    Sabret hele,
    Azrail den umut kesilmez...

Abdurrahim KARAKOÇ

Gurban olduğum Allahım arzu halimiz budur...
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Sebep ne Ereğli için?
    Daha önce de bir arkadaşı burada uyarmıştım rüzgara karşı yapmamak gerek diye...
    Sebep sadece yükselmiş olması mı?
    Var mı Ereğli - sattığı ürünlerin fiyatı - kar marjı- potansiyel yıllık karı - verebileceği 2022 temettüsü hakkında fikriniz?
    Yoksa çıktı bu düşer mi sadece yorum?
    Düzeltme bekliyorum bu yüzden ereğli kısa açtım viop ta grafiğini yarın paylaşırım .

Sayfa 742/1001 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •