AB ülkeleri sonrasında bir sürü goy goy yapacak ama yüksek olasılık gelecek ab ilerlerleme toplantısında vize muafiyeti ile ilgili çok büyük adım atılacak. Bence tabiki. Tahminim doğru çıkar ise beni hatırlarsınız [emoji3]
AB ülkeleri sonrasında bir sürü goy goy yapacak ama yüksek olasılık gelecek ab ilerlerleme toplantısında vize muafiyeti ile ilgili çok büyük adım atılacak. Bence tabiki. Tahminim doğru çıkar ise beni hatırlarsınız [emoji3]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Mesajı oku...
Arkadaş gümüş kontratının spot fiyatın altında işlem görmesinin sebebini sormuş...
Endeksle alakalı yorum olmadığını dahi anlamamışsın, çok şartlandırma kendini pozisyonuna...
Yeni düştün herhalde buraya , birinci seans artar ikincisinin ortasında düşer sonra çıkar falan...
Umarım istediğin gibi olur...
allem etti kallem etti dün gece kapanış seviyesine getirdi...kafa buluyor bizimle...
borsada gece seansları mı başladı bir çok hisseye dever kesici gelmiş kap.da hayırdır..
02.04.2021 2219
Bildirim Tipi
DKB
Yıl
-
Periyot
-
İşlem Sırası Durdurma BildirimiA+ A-
Özet Bilgi
KONYA.E İşlem Sırasında Devre Kesici Uygulaması Başlamıştır
İlgili Şirketler
[KONYA]
İlgili Fonlar
[]
Devre Kesici Uygulaması
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
KONYA.E işlem sırasında sürekli işleme ara verilmiş, tek fiyat emir toplama başlamıştır.
Haftaya sert yukarı alabilir, 1550 kadar. Pozum yok yakın takip de etmiyorum şimdi baktım pastaya da baktım 1550 çekip orada tekrar aşağı/ yukarı karar verebilir. Tahminen oradan tekrar basar bu kadar malı ralli yapmak için halka arz etmiş değildir herhalde.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fil çoğalsın,
Ebabil den umut kesilmez...
Firavun azsa da,
Nilden umut kesilmez...
Zalimler ölmüyor diye,
Yeise kapılma....
Sabret hele,
Azrail den umut kesilmez...
Abdurrahim KARAKOÇ
Gurban olduğum Allahım arzu halimiz budur...
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.
Yer İmleri