Arada bir , bir iki gün önce olduğu gibi buraya daha önce hiç görmediğim nick'li arkadaşlar hücum edip bir takım tartışmalar yapıp yok oluyorlar bu nedir acep ? İyice paranoyak oldum şu ahir ömrümde .
İspanyol a , Reyis imiz destek atınca piste fırlamış , sayın Reyis imiz ekonomist olduğunu belirtmisti , o sebepten faizlerin hızla düşmesi gerekiyor , bunu hemen Şahap Mak lazım.Bugun öğle gibi akşam agora meyhanesinde Dolores in dansını izleriz![]()
Mahfi Eğilmez geçen gün yazdı:
Parlamenter sistemdeyken, 2018 yılında kişi başına gelir Türkiye'de 10.883 dolar; Romanya'da 9.529 dolarmış.
Cumhurbaşkanlığı sistemindeki 2020 yılında ise Türkiye 8.600 dolara düşerken, Romanya 12.792 dolara çıkmış!
tabi romanyanın bir ampül partisi. bir reisi yok, helak olup gidecekler.
Açılım saçılım uğruna Mustafa Kemal’in sözünü bile eğip bükmeler oldukça
(Bu arada hala kıyaslanmanın keyfiyle döktürüyor Achilles)
dicital ofise, ordan buradan emir almaya gerek yok.
Hele tarihimize batıdan bakıp değerlerimizi aşağılayan mankurtlar oldukça
genetik tepki hep olacak...
Mesela aşağıdaki arkadaş...
Kuzu postuyla yeniden sahnede...)))
Ya hu luzır, sen de ülke orduna yakın işgal askerlerine oturum izni ver,
izni veren çavuşesku olsa da milli gelirin artar...
Ne diyorsun?
Kırım’ı düşman işgalinden kurtarıp
milli geliri 20 bin dolar yapalım mı?
Hey Allah’ım sen sabır ver...
)))
Kaç kere söyledim mesela,
Bu Dolores severler
Bunların hebisiii batıyı taklit ediyorlar
Sen bu batı taklitcisi Dolores cilere tavuk taklidi yap desen bunlar sana Mudurnu tavuk taklidi yapmazzzzlaaaar
Bunlar gidirler Kentucky Fried Chicken taklidi yaparlar ....
Yaw biz körfez Savaşı'ndan önce ABD askerlerine oturum izni vermeye çalışmamış mıydık hatta güney doğuda toprak kiraladilar ne hikmetse Trabzon limanına kadar alacaklardı şu hiç bulunamayan kitle imha silahları yüzünden
Bu olay ne zaman olduydu millattan önce miydi neydi , ilaçlarımı almayınca unutkanlık oluyor , sonra kim batıcı kim dogucu karıştırıyorum gusura galmayın , sevgili dostlar
Yer İmleri