Sayfa 742/998 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 5,929 - 5,936 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı esenyurt belediyesine çökmek için yazdıkları senaryo çok komik bir şekilde sırıtıyor milletin aklıyla eğleniyorlar anlaşılan şu bunlar anketlerde esenyurdu kaybedeceklerini anlamışlar chp de bu kürtçe konuşan kardeşimizi aday yapınca tabii bu senaryoyu yazan cinler kürt asıllı olunca pkk yla ilişkilendirmek basit oluyor seçimden önce senaryayı yazıyorlar seçimden sonra vizyona sokuyorlar bir kere doğuda yaşayan vatandaşlarımız aşiret olarak birbirleriye kalabalık akraba nüfusu oluşuyor bir ölüleri olduğu zaman birbirlerine herkes baş sağlığı dilerler bu bir pkk lıda olabilr akrabasıda olabilir siz bu başkana nasıl pkk lı örgüt üyesi suçlaması yaparsınız o zaman şonuç şu kürtçe konuşan bir vatandaş devlet yönetiminde görev alamaz pkk lı ve teröristtir o zaman kürtlere seçme ve seçilme hakkı verilmemeli yurt dışına çıkma yasağı getirilmeli vatandaşlık hakkıda verilmemeli mülteci staüsünde haklar verilmeli kürtler kendilerini dışlanmış olarak görüyorlar şimdi soru şu pkk terör örgütede fetö terör örgütü değilmi fetöyle yan yana duranlar aynı sofrada yiyenler para aktaranlar övgüler düzenler ticari ilişkisi olanlar neden tutuklanmıyor gözaltına alınmıyor fetö darbe yaparak şeriat ilan edecekti pkk ne ki ateş olsa ne olur dağda aç susuz gezen bir avuç serseri fetönün yanında sinek bile sayılmaz siyasal islamcılarla mafyanın siyasi ayağı milletin ve ülkenin huzurunu bozmaktan vaç geçmeliler bundan sonra seçimde aday olacak kürtlerden mitten ve emniyetten sabıka kayıtları belgesi istenmeli adli sicil kaydının bir değeri yok bunların tetikçileri senaryoyu yazdıkları için bunlardan sicil kaydı alınmalı ozaman seçilen kürtler yargılanmaz

Ne çıkacak boklu donu, terli fanilası, sümüklü mendili ve bunları yalayacak bir sürü haşerat...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Gerekse bu haşeratların, en az 40-50 milyar dolar serveti vardır...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Mevduat faizlerine uygulanan stopaj arttırıldı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Özgür Özel hakikaten trol çıktı, efendim sine-i millete dönerse erken seçim olmayacakmış, ara seçim olacakmış.

Ulan Reyisin çakma ara seçimini saymazsak, en son ara ara seçim yapıldığında sen kısa don ile geziyordun.

Ara seçim yapılsın da sen % 40-50 oy al, genel seçim yapılıp yapılmadığını gör.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Özgür Özel hakikaten trol çıktı, efendim sine-i millete dönerse erken seçim olmayacakmış, ara seçim olacakmış.

Ulan Reyisin çakma ara seçimini saymazsak, en son ara ara seçim yapıldığında sen kısa don ile geziyordun.

Ara seçim yapılsın da sen % 40-50 oy al, genel seçim yapılıp yapılmadığını gör.
    Ben bu konuda özelle aynı düşünüyorum. Bu adamlar gözü kararttı sinei millete döndüğünde ara seçim kararıbaldımı meclşste 3 te 2 yi yakslarlar hiç limseye gerek duymadan anayasanın her maddesini istedikleri gibi değiştirip ondan sonra tekrar seçime giderler
    bir halt olacağı yok.

Bu gazeteciler de iyice zırvaladı, diyelim ki kök maaşı 11 bin gayme % 13.46 değil % 20 zam yapalım 2.200 gayme + 11.000 = 13.200 gayme eder.

12.500 minimum maaş olduğuna göre, 700 gayme zammı güle güle harcarlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,944
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben bu konuda özelle aynı düşünüyorum. Bu adamlar gözü kararttı sinei millete döndüğünde ara seçim kararıbaldımı meclşste 3 te 2 yi yakslarlar hiç limseye gerek duymadan anayasanın her maddesini istedikleri gibi değiştirip ondan sonra tekrar seçime giderler
    Olabilir bu zamana kadar hiç uygulanmamış metod sadece ismi var,anayasada olsa bile bunlar çakal herşey beklenir,dokunulmazlık kaldırılsın dedi kılıçdar,sonra ne oldu kendilerini vurdu,zaten çıkmazdalar,yasaları kendilerine uydurup milletin canına ot tıkayandan herşey beklenir,adam ümmetçi,siyasal islamcı eş bobcu,en son konuşmasında islamın ordusundan bahsediyor,Atatürkün ekmeğini yesin onun ilkelerine meydan okusun,nasıl olsa orduyu lav ettim milletten evet onayını aldım yasalar benim hükmümüm altında diyor,bunları uygularkende için,içini yiyor,benim içim çürüse bile ölene kadar bu vatan ve üzerinde yaşayıp bana muhalif olanlarlan uğraşacağım diyor,adam kinci,artık kimin kinini alıyor bilinmiyor,tabiki başarı şansı sıfır,çünkü ekonomik dengeleri çok bozdu düzelmez hale getirdi,en büyük sıkıntısı bu yönde oradan gelecek darbeyi biliyor ona göre hareket ediyor,artık ne diyeyim ona destek verip başımıza musallat edenlere,en fazlada bize musallat edenler zorda,bende gebersinler diyorum,zaten marketlerde,çevremde hep söyleniyorlar görüyorum,neden verdiniz diyorum inkar etmiyorlar adammı vardı verecek diyorlar,o zaman verdinizse cezanızı çekin diyorum...neyse bir bakmışız aniden bir balyoz gelmiş felekleri şaşmış anın hepsi kendilerini mahkemede bulmuş,valla hiç belli olmaz,içlerindede huzursuzluk var bu adam ve onu kumanda edenler bizide yakar korkusu hakim,zamanında özalda öyleydi,işte kapı derdi,adnan kahveci örneği,sistemlen oynarsa en fazlada Türkün sistemiylen anında altında kalırsın,tabiki olan yine vatana aklı selim insanlara olur,asalak zaten asalaktır herzaman varlardı,çünü Türklük tarihinde her zaman varlardı,çok defa milletini satanlardı bunlar hiç bitmezler,önünü sadece iyi bir eğitim alır,Atatürk bunları hep biliyordu çok uğraştı tam başaracağım derken ömrü yetmedi,çünkü vücudu çok yıpranmıştı,o vatanı için çok uğraştı başardım derken ecel yakasını bırakmadı,bizdekide devamlı ülkenin altını oymakla meşkul oda çok yıprandı her an mefta olabilir...

Sayfa 742/998 İlkİlk ... 242642692732740741742743744752792842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •