Sayfa 743/999 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Webster hakli.
    100 TL az para degil bir de bunu bankadan koparmanin dadi hic bir seyde yoktur.
    Isbank bana 375 TL emekli promosyonu verdi 2017 Nisan'da,
    Ykb de simdi 450 TL + 200 TL de worldpuan veririm diyor.
    Isbank'dan maasi tasirsam 1 yil kaldigi icin 125 TL geri ister.
    Ykb havale internetten ucretsiz demis ama eft'den bahsetmemis, isbank her ay ilk 3 eft ucretsiz diyor.
    Simdi Isbank'i terk edersem kredi karti aidati da almak ister benden, geri iade eder mi bilemedim.
    Kararsizim.
    Var mi bana yardimci olabilecek?
    Syg,
    Yapı kredi eft den de para ister.. Her fatura ödemesinden de.. Vakıf ta world mesela ama hiç Bi faturadan ek ücret almıyor.. Yapı kredi onu da alır.. Atm lerinde çok sıra beklersin.. Hiç bulaşma 200 lira için.. Yapı kredi yatırım desen o binde 2, 1,8 bile düşmezler
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Sercanhan Yazıyı Oku
    Yapı kredi eft den de para ister.. Her fatura ödemesinden de.. Vakıf ta world mesela ama hiç Bi faturadan ek ücret almıyor.. Yapı kredi onu da alır.. Atm lerinde çok sıra beklersin.. Hiç bulaşma 200 lira için.. Yapı kredi yatırım desen o binde 2, 1,8 bile düşmezler
    1994 den beri kullandigim bir vadesiz hesabim vardi, bundan 10 sene once bir kerecik hesap isletim ucreti aldilar.
    O hesabi worldcard'in otomatik odemesi icin kullaniyordum, baska pek isim olmuyordu.
    Defalarca istedim ama iade etmediler, ben de kapattirdim hesabi ve sadece kredi kartlarini kullandim, her sene de aidati harcama sozune karsilik iade ettirerek tabii...
    Bu sene ne olacak bakalim, iade etmedikleri taktirde derhal karti geri veririm ve bir 10 sene ugramam yine.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bugune kadar wolrdcard'in iyi puanini yemisimdir, inkar edemem.
    Maximiles'dan da bir kac ucak bileti aldim ama artik 200 TL ye 1 mil verdikleri icin onun da bir cazibesi kalmadi.
    En cok kullandigim alan akaryakit alimi kampanyalari.
    Ama kart aidati odemek de bana cok koyuyor, ekstrede gordum mu seytan gormus gibi oluyorum, bir an kendime gelemiyorum.
    Su anda iki tane cok subeli is ve ykb, iki tane de az subeli hsbc ve qnbfinans kredi karti ile kampanyalari siki takip ediyorum.
    Hepsini mutlu etmek cok zor.
    4 karili adam gibi hissediyorum kendimi.
    Harcama yapma baskisi altindayim.
    Kim daha cok sikistirirsa onun kartini ve hizmetlerini kullaniyorum.

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    1994 den beri kullandigim bir vadesiz hesabim vardi, bundan 10 sene once bir kerecik hesap isletim ucreti aldilar.
    O hesabi worldcard'in otomatik odemesi icin kullaniyordum, baska pek isim olmuyordu.
    Defalarca istedim ama iade etmediler, ben de kapattirdim hesabi ve sadece kredi kartlarini kullandim, her sene de aidati harcama sozune karsilik iade ettirerek tabii...
    Bu sene ne olacak bakalim, iade etmedikleri taktirde derhal karti geri veririm ve bir 10 sene ugramam yine.

Syg,
    World eko yıllık kart ücreti olmayan Bi kartları var... .. Size iade ediyolardır normal World de ama 3 ay en az 200 lira harcama şartı gibi Bi şartları vardı.. Uğraşmaya değmez.. Emekli maaşın iş bankasında ise maximum kart sana yeter de artar bile..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku

ing e turuncu hesap faiz oranı değişken mi?
    faizler düşerken düşen
    yükselirken yükselen hesap mı?
    dolar faizi çok düşük geldi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Güzel dostum...Thy yıldırma operasyonu cekiyorlar...Baya dökücekler, sonra fişeklicek..Bilanco cok iyi baktım...O hisseyi 50'ye yaptıştırırlar 1-2 sene içinde...Sakın satma...

Yapıkredinin de geleceği cok...Secim sonra enerji şirketlerini kurtarıcaklar...Kol gibi elektrik zamları gelir...

Kolay gelsin..
    THYden ben de fena içeri girdim. Uzun zamandır yeni hisse alıyordum, bu geride kalmıştı, alıyım seçime kadar borsayı coşturacaklar dedim, bin pişman oldum. Neyseki acil ihtiyaç olan bir para değil. Eğer yeni havalimanını THYye kakalarlarsa herhalde yıl aldığım seviyeye gelmez...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    Patlicanda yeri var almagina
    Pendik yenisehir bizim mahalle guzel patlıcan 4.5 tl
    Isterseniz resim gondererim
    Belkide tanzimdir
    Şok ve migrosta da aynı fiyata diye biliyorum

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Enpara kredi karti vermedi bana ben de kustum gittim QNBFinans'dan aldim hem de aidat almama sarti ile..
    Syg,
    Enpara niye böyle şeyler yapıyor ben de anlamıyorum. İşbank limitimi 25 bine çıkarmak için boyna arıyor, enpara ise bana da kart vermiyor....
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 743/999 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •