Sayfa 743/1009 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,937 - 5,944 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Devlet eliyle ayçiçeği yağı buğday arpa mısır şeker gibi ürünlerde fiyatları düşüreceğim diye ithalat da vergi sıfır öbür yandan tekstil gibi ana maddesi iplik olan ürüne ek vergi koyuyor. Adam üretirken rekabet gücünü kaybediyor bunun gibi onlarca yüzlerce yanlış var artık kendi adamları dahi bunu dile getiriyor.

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Şu an mal dağıtımı yok ki...Fiyatları aşağı çekip mal topluyorlar...Ccola karı 2 ye katlamış..Al sana fıstık gibi enflasyon...
    e yeni hükümet gelip rasyonel politikalar olunca/enflasyon çözülünce, bu akpnin pompaladığı kârlılıklar sürecek mi ? **reel faiz/resesyon/işsizlik + sümen altı faturalar

bist 10K yakar.. ama buradan 100% le yakmaz diye düşünüyorum.
    bist ağustos ralli başında 177 milyar dolardı..
    buradan düz ralli demek kabaca 1 trilyon dolar değer yapar...

e -60/90 milyar dolarla batmıyormuyduk ?
    Memento mori

3. Daha önce millet ittifakı iktidara gelince bütün bu sorunları nasıl çözecek şüphesi vardı kafamda. Az önce babala TV de Babacani izledim kafamda ki sorular tamamen kayboldu. Birincisi bu altı Parti'nin yıllara dayanan bir araştırma ve çalışmalarını var. Yani şu an ülkenin eksiği yanlışı yapılması gerekenler tümüyle bir kaç yıl boyunca yüzlerce binlerce akademisyen o yapıların parçaları vs ile çalışmış neyi nasıl yapacağı adım adım planlanmış hatta edindiğim izlenim tüm ülkenin noktası virgülüne kadar sorunları tespit edilmiş planlamış ve ekip belirlenmiş. Ben şu an tüm kalbimle inanıyorum.

4. Millet ittifakının adayı niye Kılıçtaroğlu sorusunu aradım kafamda. Babala TV de gençler o kadar seçim kaybetmiş biri en zayıf aday soruları baya vardı. Kafamda buldum cevap. Bahçeli dahi bu adamı yenemeyeceğini anlayıp saf değiştirdi. Tüm ülkeye tümüyle hakim bir adamı yenmek kolay değil. Kılıçdaroğlu doğru adam ve adayları ile iyi parti ile birlikte alabileceği yerleri aldı. İmamoğlunun aday olması halinde onun davası Yargıtay safhası ile birlikte neticelenir ve ceza alır bu sistemde. Mansur Yavaş adaylığını HDP istemedi aynı zamanda yeni dönemde suç örgüt vs davalarında MHP ile devam eden bağları sebebiyle sorun teşkil edebilir. Kılıçdaroğlu bugüne gelmemizin mimarı ve yaş sebebiyle bir daha siyasete devam edemeyecek durumda. Onun ödülü bu.

5. Millet ittifakının programının kapsamına gelecek olursak %90i bir sosyalistin ve dindarin kabul edeceği program. Bence millet ittifakının ilk hedefi ab ye uyumlu girmek onun alt yapısını kurmak. Adamlar 13 ay çay içmemiş gerçekten adım adım çalışmış planlamış herşeyi ile ayrıntılı bilgi alışverişinde bulunmuş ortak noktada buluşmuş. Hepsi daha önce hazırladığı program çalışma ne varsa getirmiş ülke için hangisi daha faydalı ise onu programa yazmışlar kabul etmişler.

6. Bugün de seçimden sonra iktidar değişikliği olup başarılı bir uygulama ile gelecek dönemde de hiç bir parti tek başına iktidar olamaz. Ama millet ittifakının 4+2 CB yardımcısı ahenkli bir çalışma içinde olacağı için bir sonraki dönemde de yine aynı üslup mantık ahenkli bir şekilde devam eder. Bundan sonra da gelecek nesillerin karar verdiği dönem olacağı için bir çok fikri etnik kültürel akımlar ortaya çıkacak ülke yönetiminde söz sahibi yada paydaşi olacaktır hatta ilerde seçim barajı daha da inerse bu ittifak kendi içinde bölünerek aynı çatı altında daha fazla parti ile başarılı olduğu sürece devam eder.

7. Reis asgari ücrete, en düşük emekli maaşına ne zam yaptı yaw, bizim mayişler kuşa döndü.

Tarihinde böyle para görmedi, asgari ücretli????????

Hakan Bey bi de bunu ortalama maaş ve ücretlere göre yapaydı...

Kardişim...şirketler iflas mı etsin...işsizlik mi olsun...yansın anasını satayım benim maaşıma güvenerek vergi affıyla idare eden şirket, su veren itfaiyenin..

Sayfa 743/1009 İlkİlk ... 243643693733741742743744745753793843 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •