Sayfa 744/1002 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Ne guzel demissiniz. Ben de ayni organdan bahsediyordum zaten: popo korkunuz benim hic umurumda degil, benim hayatimi etkilemedigi surece.
    kamuya söyleceksiniz.
    ben özelim, rahatımı bozamazsınız diyeceksiniz.
    doğa anaya eyy çekeceksiniz.

açıkcası ben feci tırsıyorum..
    silahlanmayı ikinci plana itip, hayvan gibi bulaşıcılık kazanmış dengesiz bir şeyin, silahlanması accayip korkutuyor..
    sizin kadar özgüvenim/korkmayacak bilgim yok tabi

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Sende rus kankası oldun ya.
    Valla kubi ben Rus kankası değil çıkarlarımızın ve jeopolitik gerekliliklerimizin kankasıyım...

https://odatv4.com/guncel/rusya-ukra...lenecek-230615

3. müdehaleli haliymiş bu...
    en azından peynirsiz tostla dalın diyordum
    piyasa salamlı yemiş bitrirmiş

Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Sende rus kankası oldun ya.
    Perinçeği anında satmış adamdır.
    Gerçi abisi perinçekte satmanın ustasıdır
    bir halt olacağı yok.

5. Senin reisin kim?

diye sormuştum o kaça...

İyi kaçıyorsun...))

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    2. Şöyle bi haritaya baktığımızda Putin mi NATO (ABD) mi yayılmış 60 değil 6 yaşındaki çocuk anlar...
    Rusyadan korkanlar ABD'den destek istiyor olamaz mi acaba?

Sn. Zaf, yazdiklarimi dogru anlamaya calisin.

Diamond Princess ornegini verdim, o kadar bulasici ve oldurucu bir virus degil, dunyanin karantinaya alinmasina gerek yoktu dedim. Nitekim Isvec aynen bunu yapti. Insanlar oyle puf deyince yok olacak organizmalar degil, bagisiklik sistemimiz var, her gun bin turlu musibet ile savasiyorlar.

Akabinde de bu testti, yenisinde asi ile ugrasmam 6 ay siginaga inerim de dedim.

Influenzanin her sene yeni varyantlari, yeni asilari cikiyor. En son cikarilan asi 4 ayri varyanta etkili mesela. Acile gitmemisseniz influenza oldugu bile bilinmiyor. Solunum yetmezligi, kalp yetmezligi yazilip geciliyor. Bu korona histerisi cikmasaydi, korona da oyle olacakti. Yarim milyon insan oluyor influenzadan her sene, onun da ceteresini tutalim o zaman.

Sosyopsikolojik etkileri var getirilen kisitlamalarin. ABD'de cocuk intiharlari %40 artmis, Senatoda gorusuluyordu gecenlerde. Uyusturucu kullanimi, depresyon hastalari artmis. En bastaki karantinalar herkese gereken saglik hizemeti verilebilmesi icin anlasilabilir. Ama artik bu konunun kapatilmasi, otoriteden cikmasi lazim. Isteyen asi olsun, isteyen karantinaya girsin, isteyen istedigini yapsin kendi ozgur iradesi ile.

Yahu amma komiksin. Orda asi karsiti olup da olenlerin ornegini veriyorsun. Asi-sevici olup da olenlerin listesini de koy bakalim gorelim. Yokmuymus asi sevip olen yoksa???

Aynisin korona ciktiginda da yapiyordunuz. Maske takmiyormus... Yok mahzene inip saklanmiyormus... Yururken 40 km oteden gecmiyormus... Aha bak Ingilterede 11 yasindaki cocuk olmus... Bir yorulmadiniz yahu su korona korkusundan. Merak etme isirmaz. Muahahah.

Sayfa 744/1002 İlkİlk ... 244644694734742743744745746754794844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •