Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 746/1014 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

yani demek istediğim şu.

masalınızı gidin sıradan ev ihtiyacı olan insanlara anlatın burası ekonomi forumu.

işin içinden gelen insanlarda var. biliyor neyin ne olduğunu.

bunlara maval okumayın.

banada inanmıyorsanız saihibinden konut endeksi var. yayınlanmış.

% 25 düşüşten bahsediyor. bölge olarak genel diyemeyiz ama durumun sıkıntılı olduğunun herkes farkında.

aynı bitcoin gibi bu hep böyledir. birşey durmadan yükseliyorsa insanlar ister istemez etkilenir ve almak ister o devirler geçti artık.

şu forumda bu zamana kadar hiç bir kimseye rastlamadım ev aldım şu kadar zararla sattım diyen.

göremezsinizde.

göremeyeceksinizde.

çünkü reel kazanç bilinci yok.

2.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    ev 400 bin
    elinde 100 bin tl var.bankadan 300 bin kredi almış
    bu üçyüz bin içinde bankanın faizi de dahil
    bankadan 300 bin alıyor. faizi ile birlikte 300 ödüyor.
    bu banka hangisi bilelim
    ++++ kismindan sonrakini sizin gibi dusunenler cikacak diye yazdim zaten,yanilmamisim.

Birisi faiz odeyecek,otekisi ev kirasi odeyecek.Kisacasi ayni giderleri olacak. Ana parayi ve 3 yil sonra ki ana paranin gelecegi yeri yazdim o mesajda.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Turkce den anlamiyorsun sanirim
    Ya da hic ev satmadin.
    Rayic bedle ile alacak kisi eger ki kredi cekerse,kredi tutarini gostermen lazim tapu da.Bende de ev cok degerlendigi icin Rayic bedel ile satis bedeli arasinda ciddi vergi cikiyor.Bu yuzden satarken acele etmiyorum.
    Demissin madem degerli neden satiyorsun.Evi aldigimda 165 kira idi.Su an 300 kira.Neden satmayayim?
    Ve halen istanbulda 150-200 kira arasi bedelli yerler mevcut.Yukarida birisi de daireden bahsetmis.Daire degil.Dukkan.

Davutpasa emintas sanayi sitesi.
    bende diyorumki satabiliyor olsanız çoktan satılmıştı !

ama hala bi aydınlanma yok bi ışık belirtisi yok.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yani demek istediğim şu.

masalınızı gidin sıradan ev ihtiyacı olan insanlara analtın burası ekonomi forumu.

işin içinden gelen insanlarda var. biliyor neyin ne olduğunu.

bunlara maval okumayın.

banada inanmıyorsanız saihibinden konut endeksi var. yayınlanmış.

% 25 düşüşten bahsediyor. bölge olarak genel diyemeyiz ama durumun sıkıntılı olduğunun herkes farkında.

aynı bitcoin gibi bu hep böyledir. birşey durmadan yükseliyorsa insanlar ister istemez etkilenir ve almak ister o devirler geçti artık.

şu forumda bu zamana kadar hiç bir kimseye rastlamadım ev aldım şu kadar zararla sattım diyen.

göremezsinizde.

göremeyeceksinizde.

çünkü reel kazanç bilinci yok.
    Sahibinden derken hani su beylikduzu merkez diye ilan acip 3 vesaitte gidilen esenyurt un dibinde ki ev icin ilan verilen yer mi ?
    Yoksa oturdugum sitede 2+1 ler minimum 700 bin tl iken 500 bin e ilan acip alicisi cikarsa adami saklihan a degilde 5 km otede ki saklihan insaatin diger projesine goturdukleri site mi ?
    Sizin ekonominin gidisati anlayisiniz sahibinden.com emlak endeksi ise cok ozur dilerim tartistigimiz icin.Tamam haklisiniz her konu da.

Turkce den anlamiyorsun sanirim
    Ya da hic ev satmadin.
    Rayic bedle ile alacak kisi eger ki kredi cekerse,kredi tutarini gostermen lazim tapu da.Bende de ev cok degerlendigi icin Rayic bedel ile satis bedeli arasinda ciddi vergi cikiyor.Bu yuzden satarken acele etmiyorum.
    Demissin madem degerli neden satiyorsun.Evi aldigimda 165 kira idi.Su an 300 kira.Neden satmayayim?
    Ve halen istanbulda 150-200 kira arasi bedelli yerler mevcut.Yukarida birisi de daireden bahsetmis.Daire degil.Dukkan.

Davutpasa emintas sanayi sitesi.
    dostum 3 ayda bir ev alacak konumunda olan biriyim. bana şu saatten sonra emlak demeyin ne derseniz kabulüm. ciddi ve samimiyim.

ama dedim ya arsa bilmem ne yatırım konuları başka.

çevren olur nerde ne dönüyor bilirsin. nerde imar geçecek bilirsin o konular ayrı ve istisna.

ama bana beylikdüzünde ee bilmem nerde dairm var şu yaptı bu yaptı bunlar saçmalık .

Sahibinden derken hani su beylikduzu merkez diye ilan acip 3 vesaitte gidilen esenyurt un dibinde ki ev icin ilan verilen yer mi ?
    Yoksa oturdugum sitede 2+1 ler minimum 700 bin tl iken 500 bin e ilan acip alicisi cikarsa adami saklihan a degilde 5 km otede ki saklihan insaatin diger projesine goturdukleri site mi ?
    Sizin ekonominin gidisati anlayisiniz sahibinden.com emlak endeksi ise cok ozur dilerim tartistigimiz icin.Tamam haklisiniz her konu da.
    haticeye değil netiyece bakın..
    senelerdir evi satmaya çalışan ama bir türlü SATAMAYAN ! ben değilim.

bahaneler şunlar bunlar..bla bla bla.

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    ++++ kismindan sonrakini sizin gibi dusunenler cikacak diye yazdim zaten,yanilmamisim.

Birisi faiz odeyecek,otekisi ev kirasi odeyecek.Kisacasi ayni giderleri olacak. Ana parayi ve 3 yil sonra ki ana paranin gelecegi yeri yazdim o mesajda.
    700 binlik eve en az 2500 tl
    kirasi olmalı faizi odesin
    2500 TL ödeyen de en az 7000 TL kazanıyor dur.
    7000 TL kazanan insan saf değildir.

Ahmetg Guest
    http://www.gazetevatan.com/miami-mut...28096-ekonomi/

Green Card avantajı nedeniyle rezidansların yüzde 56’sını alan Türkler, Florida’nın en gözde müşterileri oldu

Son bir yılda Türkler’in talebinde yüzde 60 artış yaşanırken, Miami’de inşa edilen rezidansların yüzde 7’si Türkler tarafından satın alındı. Türk vatandaşları, ABD’nin yabancıya satış verilerinde yüzde 2’lik payı yakaladı.

Sayfa 746/1014 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •