Sayfa 746/997 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 5,961 - 5,968 arası.

Konu: Viop XXXIII

1. Aps çok fazla şişik,nerdeyse 600bin jeton. makinada durdukça iştah kabartıyor
    Burdan bi dene şort jeton atsam kesin fışkırtır bu iplisss
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Ülkedemizdeki skandallar ve kötü iktidar Amerikada olsa yemin billah Yahudi lobisi Dow u 15 binlerde süründürüyodu şimdi , biz tartışmasız dünyanın en sağlam borsasısına sahibiz, 2-3 tane zibidi kabul etmesede burda gerçekler böyle...
    Adam gibi konuş namussuz herif,
    Yıllardır buraya gelip tek yazdığın dünyanın en iyi borsası başka bir şey yok madem dünyanın en iyi borsası niye taban yedi?
    Madem dünyanın en iyi borsası niye en iyi hisseler 10 sene önceki fiyattan işlem görüyor
    Dünya fizana gitmiş halen Almanya bizi kıskanıyor kafasıyla gelip burada trollük yapıyorsunuz
    Bu kadar kişi seni aşağılıyor ediyor hiç oralı bile olmuyorsun
    Senin gibi ipsiz sapsızlar yüzünden forumda takip edecek kimse kalmadı.

POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    herif bilir...pu lar da var...gelirse seans sonu mutlaka kapatmak için 1523-25 arası long..

Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    dolar yükselirse borsa düşmez dolar bazında ucuzlar şirketler..
    Senin bu yazdığının Berat Albayrağın dolarlamı maaş alıyosunuz skandal cümlesinden hiçbir farkı yok , biraz aklınızı başınıza devşirin artık ya ülke elden gidiyo paramız çöp oldu çöp!!!!...

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aps çok fazla şişik,nerdeyse 600bin jeton. makinada durdukça iştah kabartıyor
    Burdan bi dene şort jeton atsam kesin fışkırtır bu iplisss
    Bı deneseydin bozkurt abi

6.  Alıntı Originally Posted by Risretro Yazıyı Oku
    Bı deneseydin bozkurt abi
    Deneseydim şuan 5 puan kârdaydım, şansa bak arkadaş, içimden de geçtiydi. nasip
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Senin bu yazdığının Berat Albayrağın dolarlamı maaş alıyosunuz skandal cümlesinden hiçbir farkı yok , biraz aklınızı başınıza devşirin artık ya ülke elden gidiyo paramız çöp oldu çöp!!!!...
    biz senelerdir söylüyoruz onu birader ülke bitmiş.o ayrı ama şirketlerde ucuzluyor..

8. bimaş +ereğli ile borsa tut. ağırlığına tükürdüklerim.

Sayfa 746/997 İlkİlk ... 246646696736744745746747748756796846 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •