Artan

137,50 10 18:10
181,90 9.98 18:10
123,40 9.98 18:10
355,50 9.98 18:10
35,52 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

32,40 -10 18:10
116,20 -9.99 18:10
13,35 -9.98 18:10
94,25 -9.98 18:10
101,00 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

16.813.761.209,00 18:10
7.297.602.514,54 18:10
6.605.839.936,08 18:10
5.659.018.382,50 18:10
5.617.085.966,83 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 747/998 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Yıllık endex %+8.77...faiz bileşik %60 getiri
    DJ endex yıllık +26.59... Fed faiz %4.75..5.00

Recebistanda durum vahim..

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yıllık %70 80 enflasyonu da kat üzerine
    Çok değil 1 2 ay önce bist çok iyi deniliyordu

2.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Çok güzel bir çalışma tebrikler..
    BAndı geniş tutmuşsun.. Olur ya gelir falan..
    8.000-9.500 bandı Long viopçuyu 2 defa batırır..

salı-çarşamba-perşembe akşamüstü... 20 kontratı olanın 10 kontratı kaldı.. sıfırladı diyebiliriz

9.500 üzeri kapanışı takip ediyoruz,edeceğiz..Amma! AYI piyasasındayız.. trend çizmek için erken değil mi?

Biraz vioptan uzak durmak ya da 1-2 kontratla günleri geçirmek daha iyi olabilir..gibi geliyor..
    Bu kadar boş olma yonca vs takip et
    bu kadar okuma özürlü olmayın grafların altına yazdımız halde,
    vıop la ilgili yorumu nerede buldunda nerenle okudun
    hadi onu geçtim makas olarak nasıl kanıya vardın anla diye 2008 krizi örneklemesiyle başladım ama sende haklısın 1-2 tane embesil çıkıyor topikte , ve bunu yapanlar 1 tane analizi olmayan sabah akşam yoncayı anlatanlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

3. https://x.com/Darkwebhaber/status/18...ohDSNlxmQ&s=19

Cinnet geçiriyor resmen insanlar

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

Graflarla birşeyler anlatmaya çalıştık dün özelden gelen sorulara , graflarımız haftalık aylık
    2008 krizinde nasıl eğilim izlemiş graf o zamanki şartlar şimdiki gibi değildi yabancı yatırımcı mevcuttu piyasada kullanılan bütün enstrümanlar mevcuttu şimdi yabancı yok ve daha kontrollü bir borsa ve bütün herşey fiyatlandıktan sonra 200 günlük ortalamadan yukarı dönmüş ozaman piyasa.
    2 tarih belirledim Nebati ile başlayan seçim ekonomisi ve KKM ve Şimşekle başlayan aldığımız ekonomik yaraları sarmak için ortodoks politikalar altında bir programa başlama tabi bu sürec nasıl yaşandı onuda grafta aklıma gelenleri şekillendirdim.
    Nebati döneminde yatırım yapıcam diye kamu bankalarından çekilen paralarla altın,dolar alınıp KKM üzerinden yeni zenginler yaratıldı , çoğu şirketlerde bunları yaptılar , çekilen ucuz kredilerle borsada hareketler yapıldı , hayatında belki bir daha aynı bilançolar açıklayamacak şirketler makyaj yapılarak halka arz oldu.Yapılan bu seçim kazanma ve popülizmle fatura Şimşekle çıkmaya başladı sonuçta geldiğimiz nokta ortada ufak hatırlatmalar yapmak istedim.
    Bakın bu kadar olay yaşanmış depremde buna dahil pıst 100 verdiğim tarihlerde yükselişi graflarda.Düştü diyorlar düştüğü yok hepsi graflarda çok düştü diyenler yukarda yazdığım halka arz tahtaları , sandalye masa tahtaları xu30 da da koç grubu tahtaları endekse göre daha fazla ama bu tarihteki primlerinede bakın.
    gelelim dönüş başladımı sorusuna trend 9500 altı kapanışlarla biraz yara aldı ellerinde şimdilik gözüken fiaz indirim hikayesi geçen gelen verilerden sonra satış yedik şimdi bu hafta bu konu hakkında tv lerde bir aylık veriden ziyade eylül ayı okulların açılma dönemi vs ile sıva yapılıyor gelen veri için iş ekimide bir görelime kayarsa bu hafta tepki devam eder.Yalnız ekim enflasyon veriside bozuk gelirse yeni dipler arıyacağını düşünüyorum o zaman aşağıda 7800-8000 takip ederim tl bazlı kafa karışıklığı oluyor diye tl bazlı graf üzerinde anlattım yukardada 9500 üzeri kapanışları takip ederim.

Şunu bile anlamaktan aciz adam var vıop la ilgili yorum varmı yazımın içinde pıst 100 diyorum neymiş bant vermişim her şekilde ben kazanırmışım o bantı işaretlediğim seneryoyu piyasa için olumlu olumsuz gerçekleşirse böyle bir dalgalanma yaşana bileceğini paylaştım.

Şunu bile anlamaktan aciz adam var vıop la ilgili yorum varmı yazımın içinde pıst 100 diyorum neymiş bant vermişim her şekilde ben kazanırmışım o bantı işaretlediğim seneryoyu piyasa için olumlu olumsuz gerçekleşirse böyle bir dalgalanma yaşana bileceğini paylaştım.
    anladım ki, VIOP trade eden biri değilsin....
    O bakış açısı sende yok..
    Amma! güzel, renkli grafiklerle göz dolduruyorsun..
    Hakkını verelim

Senin verdiğin senaryolarla trade etmek zor..

(Ben 9.100 üzeri takip ediyorum.. )

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    anladım ki, VIOP trade eden biri değilsin....
    O bakış açısı sende yok..
    Amma! güzel, renkli grafiklerle göz dolduruyorsun..
    Hakkını verelim

Senin verdiğin senaryolarla trade etmek zor..

(Ben 9.100 üzeri takip ediyorum.. )
    sendeki bakış açısını burada çok gördük önünden ye
    okuduğunu anlamayan renklere takılan sabah akşam şu tahta şu kadar etmez bu etmez diye dolaşıyorsun kapı kapı sosyal medyada istediğini takip elinden tutan yok .

sendeki bakış açısını burada çok gördük önünden ye
    okuduğunu anlamayan renklere takılan sabah akşam şu tahta şu kadar etmez bu etmez diye dolaşıyorsun kapı kapı sosyal medyada istediğini takip elinden tutan yok .
    Bu emek karşılığında günlük kâr zararını da yazarsan memnun olurum...
    Ben yazabilirim .. Günlük Kâr/zarar...+400.000/-400.000 arası...(TL)

1-2 lot K3arla uğrana da bir şey demiyorum tabi ki..

Farklı ligte misin diye merak ettim..Hepsi bu!!

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bu emek karşılığında günlük kâr zararını da yazarsan memnun olurum...
    Ben yazabilirim .. Günlük Kâr/zarar...+400.000/-400.000 arası...(TL)

1-2 lot K3arla uğrana da bir şey demiyorum tabi ki..

Farklı ligte misin diye merak ettim..Hepsi bu!!
    Bu üslup hoş olmamış gibi. Herkesin bütçesi farklı.. kimisi için on bin tl büyüktür kimisi için on milyon kimisi için daha yüksek rakam… eleştiri sunulan argümana göre olsa daha iyi gibi… nihayetinde hepimiz eksiğiz noksanız feyz almak için buralardayız. Viop doğrudur. Satın sindoma gördüğüm kadarıyla bant yakalayıp o aralıkta trade yapıyor. Tabii ki Viop için çok geniş bantlar bunlar görünebilir ama hiseeciler ve yönler konusunda paylaşım takip eden kişiler de oldukça fazla…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 747/998 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •