Sayfa 748/885 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 7073 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by agresifyatırımcı Yazıyı Oku
    ben mi ağlıyorum ben ky dostuyum beni dinleyen kazanır

lokum hoşunuza gitmediyse taziye evi olarak siz lahmacun dağıtın
    Girdiğin her ortamı provoke ediyon oevladı.. Adam 19 dan da alıyorum dedi 25 den de alıyorum dedi 45 den de alıyorum dedi. 3aydır 47 den neden alırdın diye Forumu kirletiyorsun. Orspuevladı her gün gelip aynı şeyi yazıyorsun.. Bi sktir git artık..

2. 3 aydır bu forumda bilgi paylaşılmıyor bu orspuevladının sataşmalarına cevap veriliyor..

3.  Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    3 aydır bu forumda bilgi paylaşılmıyor bu orspuevladının sataşmalarına cevap veriliyor..
    suç moderatörlerdedir...böyle adamlara bu kadar müsamaha gösteriyorlar..ne yazık ki bu forumun kirlenmesine çanak tutuyorlar...halbuki bu kişinin niyetini öğrendikten sonra daha caydırıcı cezalar vermeleri gerekiyor...ne yapıyorsa yanına kalıyor...iki üç gün ceza yedikten sonra gelip aynı şeyleri yapıyor...ver bir ay ceza..sonra ver bir yıl ceza..sonra da tamamen yasakla...o zaman bu adamlar böyle yapabilecek mi ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    en fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar....(ÇİN ATASÖZÜ)
     Alıntı Originally Posted by cenkbjk Yazıyı Oku
    Ulan bütün yanlar Bi şekilde Bi tepki verdi.. Bi sen kaldın geride, bak akıp gidiyor zaman..
    bırak piyasa gereğini yapacaktır...aceleye gerek yok...durgun kaldığı günlerin acısını fena çıkaracak...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    suç moderatörlerdedir...böyle adamlara bu kadar müsamaha gösteriyorlar..ne yazık ki bu forumun kirlenmesine çanak tutuyorlar...halbuki bu kişinin niyetini öğrendikten sonra daha caydırıcı cezalar vermeleri gerekiyor...ne yapıyorsa yanına kalıyor...iki üç gün ceza yedikten sonra gelip aynı şeyleri yapıyor...ver bir ay ceza..sonra ver bir yıl ceza..sonra da tamamen yasakla...o zaman bu adamlar böyle yapabilecek mi ??
    Yani siz dahil herkes masum öyle mi ? Cevap vermeyin ne yazarsa yazsın engelleyip geçin ama onun yerine aynısını yapıp neden ceza vermiyorsunuz derseniz bu olmaz . Başlıkta atasözü paylaşırsınız hisse harici yazılar gani yetmez gibi cevap verip karşılıklı atışmaya onlarca uyarıya rağmen devam ama suçlu yönetimde ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yani siz dahil herkes masum öyle mi ? Cevap vermeyin ne yazarsa yazsın engelleyip geçin ama onun yerine aynısını yapıp neden ceza vermiyorsunuz derseniz bu olmaz . Başlıkta atasözü paylaşırsınız hisse harici yazılar gani yetmez gibi cevap verip karşılıklı atışmaya onlarca uyarıya rağmen devam ama suçlu yönetimde ..
    sayın medwig bu adam kendi ağzıyla defalarca yazdı...onun amacı burada hisse ile ilgili bilgi paylaşmak değildir....sadece bize sataşıp sayfayı kirletmektir...ben onu banlayıp görmeyebilirim ama burada yazdıklarını herkes görüyor....bu şahsın telegramda yazdıklarını görürseniz nasıl biri olduğunu anlayacaksınız...ağza alınmayacak küfürler ediyor...giden gelen herkese aynı şekilde davranıyor...telegram sayfaları bile bu şahıstan illalah etmiş...telegram sayfalarında moderatör yok ve sahipsiz..ama burası sahiplidir...buraların sorumlusu da sizsiniz...sürekli huzuru bozan ve sürekli sataşanları ayıklamak sizin görevinizdir....

iki ay öncesine kadar bu şahıs gelip burada hakaretler etmeden ve sataşmadan önce burada bu tür sorunlar var mıydı ?? her giden gelen bu sayfaları kişisel kinini boşaltacak yer olarak görürse buranın da telegram sayfalarında farkı kalmaz...burada ben de dahil bir çok kişi bu şahısları şikayet ediyor ama sizin verdiğiniz ceza 3-5 gündür..bu kadar kirlenmenin karşılığı bu olmamalı...

burada 14 yıldır yazıyorum...ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum..siz de az çok bizi tanıyorsunuz...bizi bu yeni gelmiş ve amacı sadece kirletmek olan birilerine yedirirseniz gerçekten de çok ayıp olacak..

7. bu şahsı çok merak ediyorsanız teknik analiz(kartal) ismi ile egegübrenin telegram sayfasındaki yorumlarını okuyun...iki gündür elinde hisse olmamasına rağmen sayfada yazıyor .... iki günde sayfaları küfürler ile doldurdu...iki günde insanlar illalah etti bundan...öncesinde de berkosan sayfasını o hale getirdi...her gittiği sayfayı öyle kirletiyor...haya yok..utanma yok..insan yaptığı küfürleri okurken bile utanıyor...moderatör arkadaşlar bu şahsın telegramdaki yorumlarını okusunlar ondan sonra da gelip buradaki yorumlarını okusunlar...

8. KAP gelmiş hayırlı olsun kayıtlı sermaye tavan artırımı spk ca onaylanmış.

Sayfa 748/885 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •