Sayfa 749/1001 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 5,985 - 5,992 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1.  Alıntı Originally Posted by ~YTA~ Yazıyı Oku
    Düzeltilmiş halini paylaşabilme şansınız var mıdır sn.Black Mirror?
    Mayis ayi portfoy dagilim tablosu;

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

2.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Osd yi satan.benim o donemde osd kotulesmisti datis verdim ertesi gun 14.30 da para gelmedi 15 e bekledim yine yok
    Bankayi aradim temerrude dusmus bekleyin peyderpey yatiriyorlar dedi
    Aksam 18 de para hes gecti
    Asiri satis olmustu karsilayamadilar
    Bu arada 15 gundur osd almak icin hergun deniyorum tefas fon adet yok diyo

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet, buydu anımsadığım. Bende OSD alım emri verecektim, başka bir fon aldım. İyi olmuş o zaman. Size de teşekkürler, ama valör kaybınız olmuş sanki. Olay cuma günü olsa valör kaybı 3 gün olurdu.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Teşekkür ediyoruz ilginize

4. Yeni ayda herkese bol kazanclar dilerim.

50 günlük fon geçmişimi toparladım. Aynı zaman diliminde vadeye göre 1.6 kat daha avantajliyim. Bu arada az getirili fonlarda oyalanmama rağmen. (Hisse senedi yoğun fon oranı portfoyun yüzde onu)

5. Vakıfbank hesabından fon alım emri verdim. Örneğin 100k için; 20k, 35k ve 45k şeklinde. İlk 2 kısmı günlük ppf ile nemalandırırken, son alım emri verdiğim 45k için nemalanma yapmamış o kısım blokeli görünüyor. Müşteri temsilcisi anlamadığı için çözemedi, telefon bankacılığı zaten herşeyden bihaber. Bu neden olmuş olabilir? İşlem doğru mudur? Miktarları pay olarak değil, tutar olarak girdim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Vakıfbank hesabından fon alım emri verdim. Örneğin 100k için; 20k, 35k ve 45k şeklinde. İlk 2 kısmı günlük ppf ile nemalandırırken, son alım emri verdiğim 45k için nemalanma yapmamış o kısım blokeli görünüyor. Müşteri temsilcisi anlamadığı için çözemedi, telefon bankacılığı zaten herşeyden bihaber. Bu neden olmuş olabilir? İşlem doğru mudur? Miktarları pay olarak değil, tutar olarak girdim.
    Öğleden sonra vermişseniz ppf veya repoda nemalanmaz.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Öğleden önce verdim.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ozdess Yazıyı Oku
    Öğleden önce verdim.
    Saat kaçda?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 749/1001 İlkİlk ... 249649699739747748749750751759799849 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •