O değil de balık yok ya. Vuruyor alıyor yemi namıssız balık çekiyorum gitmiş yemler deli olcam
O değil de balık yok ya. Vuruyor alıyor yemi namıssız balık çekiyorum gitmiş yemler deli olcam
“Erdoğan seçimi kesin kaybeder”, “Erdoğan’a karşı kim yoksa kazanır” diye kendilerini ve halkı kandıranlar aylardan beri Zafer Partisi’nin vatandaşlık alanlar 10 sene oy kullanamasın çağrılarına ses çıkarmıyorlar. Neden bu çağrıyı ısrarla yapıyoruz izleyin… https://t.co/MGLyy1q3Ta
https://twitter.com/umitozdag/status...T06L8oEYw&s=19
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Bakın işte insan denen varlık , bulunduğu konuma ayak uyduramıyor. Geldiğin diyardaki kültürünü alışkanlıklarını gittiğin diyarda yaşayamazsın. Herkesin yakın akraba olduğu köyün- kasaban değil buralar. Gurbette 5-10 hemşehri bir araya gelince çok tehlikeli olurlar. Suriyelilere , Afganlara vb. bakın aynı, Yurtdışındaki Türkler bir araya geldiğinde aynı.... Oysa hızlı uyum şart.
Bu tip düğünlerde en güzel ihbar şekli ; Alooo , burada düğün yapanlar her türkü arasında CHP propagandası yapıyorlar. Bu nedir bıktık bunlardan . Rahatsızız . Anında düğün yerine ekipler yığılır. Bir şey çıkmasa bile huzurları kaçar.
Millet bahçeleri diye boş çayır çimenler yerine aslında toplantı, düğün , oyun gibi her konuya elverişli kapalı salonlar yapılsa ve hayatının ilk evliliğini yapanlara bedava veya çok düşük parayla tahsis edilse serbest piyasaya müdahale olur mu ? Olursa olsun. Diğer düğün salonlarının zaten potansiyel müşterileri her daim var.
100 eur ile 100 TL yi tr de bir markette alışveriş yapıp video cekmisse çok saçma olmuş.100 eur ile Almanya ilen100 TL ile tr de alışveriş yapıp karşılaştırma ehhhh işte olur ..bu işin doğrusu 100 TL ile 20 euru yada 25 euru kendi ulkelerinde alışveriş yaparak karşılaştırması doğru olur ..gerisi çok net tatavadir...boş iştir...(çünkü Almanya'da polis 3000 eur alıyorsa tr de 15.000 TL alır.) ..
2 aydan fazla zamandir TR'deyim ve GER'de nasil yasiyorsam öyle yasiyorum. Masraflarim birebir.
Tek fark burada evim var ve kira ödemiyorum. Ayni zamanda GER'in en pahali sehirlerinden birinde yasiyorum.
Masraflarim birebir ancak euro bazinda birebir.
Kisaca karsilastirmak öyle kolay degil de, TR'de ki gelirle insanlarin hayat standardini korumalari cok zor.
Yer İmleri