Teklifimiz, enflasyon farkının emeklilerimizin kök maaşları üzerinden değil aldığı maaş üzerinden yansıtılmasıdır. Yani 7 bin 500 lira alıyorsa bunun üzerine yüzde 20 olan enflasyon farkı ilave edilmelidir. Buna ilave olarak da memurlarımızın maaşlarına yapılan seyyanen zam, yani 8 bin 77 lira, emeklilerimizin maaşına eklenmeli ve bu şekilde emeklilerimiz rahat bir nefes almalı ve hayatlarını yaşamaya devam etmelidir.
Emeklilerimizin hayat şartlarına ezdirilmeyeceği, hayatlarını idame ettirebilecekleri, devletle aralarındaki güvenin zedelenmeyeceği bir çözüm bulunacağına da yürekten inanıyoruz.
Yaz kardesim kanun teklifini ver meclise, muhalefet vekillerinin destegi ile bu kanun gecer meclisten.
Ama bunu yapmiyor, sadece konusuyor, yüzde 25 lik maaş artışı gördüğümüz kadarıyla makul ve yeterli bulunmamıştır, diyor.
Makul ve yeterli degilse, millet sana oy vermis, bir kere de millet icin makul bir sey yap.
Önümüzde yine bir seçim var yani kısacası bu olanlar danışıklı dövüş anlaşmalı sözde akp vermiyor da mhp bastırıyor alıyor bizim halk da TV lerden izleyince helal olsun mhp ye diyordur mhp de kendince pirim yapıyor.
Döviz altın el yaktığından makas yüzünden eurobond ve altın fonuna yöneldim,eskiden yanından geçmezdim,iyi kötü altın ve dövizden kaldırdık,kardan kesintisi olsa bile garanti sayılır bu ortamda,borsadaki paylarımıda bayağı azalttım,zaten ucuz hisse peşindeyim
Yer İmleri