Haaa... Ayrıca mecliste grubu olan 20+ milletvekili direkt yeni parti kurar ve seçime doğrudan katılır, A.K.P 2002 seçimlerine öyle katılmıştı.
Haaa... Ayrıca mecliste grubu olan 20+ milletvekili direkt yeni parti kurar ve seçime doğrudan katılır, A.K.P 2002 seçimlerine öyle katılmıştı.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bak onu unuttum başkanım. MV olarak çoğunluğunun da alırsak bara rahat oluruz. Ama CHP ve Kılıçtaroğlu bölmeye giderse acaba? Şüphesi ile Kılıçtaroğlu mu CHP %5-8 alsa akp nin ekmeğine kaymak sürmüş olmaz mı. Kararsız ve eski AKP MHP li seçmen için alternatifler memleket partisi haricinde ittifaksız barajı geçemeyen partilerle akp ye baston olmaz mı. Memleket partisi %50 alırsa o zaman başka olur yine de belli olmaz belki %50 yi geçer. Ben olsam iyi zafer yrp den bir iki ya da üçünü alarak ittifak yaparak seçime giderim.
Ben CHP ve İmamoğlu operasyonun RTE nin önündeki anket sebebiyle yapıldığını düşünüyorum. Pazar günü birine başsağlığına gittim. il başkanlığı yapmış kessen ülkücü bir aile. Kaydı hala MHP de delege. Oyumu CHP ye verdim dedi ve CHP yi savununca hayretler içinde kaldım. Onun CHP ye oy vermesi güneşin batıdan batması gibi bir şey. Bence CHP nin şuan ki potansiyeli %40 bandınında ve yukarıyı zorluyor. İmkânsız gibi gözüküyor ama çiftçisinden esnafına memurundan emeklisine böyle bor sıkıntıyı hiç yaşamadı.
Hz. Muhammed'in karikatür çizimini yapan kişi gözaltına alındı
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hz. Muhammed'e yönelik karikatür nedeniyle inançlara saygısızlığın kabul edilemeyeceğini vurguladı ve soruşturma başlatıldığını duyurdu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 4 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hazreti Muhammed'in karikatür çizimini yapan D.P'nin gözaltına alındığını bildirdi.
Bakan Tunç'un Açıklamaları
"Bir mizah dergisi tarafından Peygamber Efendimizin karikatürünün çizilmesiyle ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi gereğince 'dini değerleri alenen aşağılama' suçundan adli soruşturma başlatılmıştır. Hiçbir özgürlük, bir inancın kutsallarını çirkin bir şekilde mizah konusu yapma hakkı tanımaz. Peygamber Efendimizin karikatürize edilmesi ya da herhangi bir şekilde görsel olarak temsil edilmeye çalışılması sadece dini değerlerimize değil, aynı zamanda toplumsal barışa zarar vermektedir. Milyonlarca Müslüman'ın inançlarını hiçe sayan bu provokasyon girişimine karşı gerekli hukuki adımlar gecikmeksizin atılacaktır."
Soruşturmada 4 gözaltı kararı
Başsavcılıkça, bir mizah dergisinde Hazreti Muhammed'e yönelik karikatür yayımlanmasına ilişkin "dini değerleri alenen aşağılama" suçundan resen başlatılan soruşturma sürüyor.
Soruşturma kapsamında, karikatürü çizen kişi ile derginin 2 genel yayın yönetmeni ve sorumlu yazı işleri müdürü hakkında gözaltı kararı verildi.
Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Peygamber Efendimizin karikatürünü yaparak nifak tohumları ekmeye çalışanları bir kez daha lanetliyorum. Bu alçak çizimi yapan D.P. adlı şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bir kez daha yineliyorum, bu hayasızlar hukuk önünde hesap verecektir." ifadelerini kullandı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, bir mizah dergisinde Hazreti Muhammed'e yönelik karikatür yayımlanmasına ilişkin başlatılan soruşturmada, derginin ilgili sayısı hakkında toplatma kararı verildi. Sosyal medya hesaplarına erişimin engellenmesi için gerekli çalışmaların da başlatıldığı öğrenildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Camdaki kız 47’yi de devirdi.
3-5 günde bir koyuyor.
Üzerine 1 TL üzerine 1 TL
Selçuk abime kulak verin altın konusunda,diyorki pusuda bekliyor...
https://www.youtube.com/watch?v=YtzfHh9OAkk
Ya sarı gacı bir dağ havası aldı sonra yoluna devam etti. Tam söylediğim rakamdan. 3 seferdir nokta atışı dediklerimiz çıkıyor. Herkese selam sarı gacıya devam.
Sel-çük , çok genel GEÇER konuşur , söyledikleri doğru da çıkabilir ama bozuk saatte günde 2 kez doğruyu gösterir.
Ben hiç dinlemem ama yüz defa siyaha basılmış ,hep kırmızı gelmiş bir masada adam donunu da bırakıp giderken başka biri gelip siyaha basıp kazanırsa bu yuzbirinci kez de kazanmak gibi olur .
![]()
Yer İmleri