7 senedir doğru dürüst bilanço göndermemiş ,bakkal osman efendi bile her akşam evinde kar zarar alacak verecek hesabı yapıyor kaldiki halka açık olsa canım ortaklarım der sene de bir bildirim yapardı.neyse ara ara nostalji bile ruhumuzu rahatlıyor ... iyiki varsın hisse net.....
Son düzenleme : akant2017; 06-06-2021 saat: 13:44.
Haksız yere borsadan atılan şirketler sözde şeffaf bir yapı (varlarmı yoklarmı belli değil akıl gibi)söz uçar yazı kalır niyetler kötüyse burda hep kazananlar belli biz neler duyduk ne çuvaldızlar yedik bize adile naşitten masallar masallar gerçek hikayeler mkkda bu işilerin kapalı kutusu 3 gün mü desem 3yılmı desem kalbur saman içinde? her başkana verilen avutma uyutma misyonu yapcez başaracez helal olsun yapıyor sunuz ve hakikatten başarıyorsunuz helal olsun 30 yıldır bu çuvaldız hiç çıkmadı nezaman çıkar Rabbim biliyor herşey sırayla doğduk büyüdük (akıllandık veya akıllanmadık) ve bir gün emaneti teslim edeceğiz halk sevilmiycek gibi değil 4 yılda beş yılda bir hatırlanıyoruz. Tmsf cavit çağlarla helalleşti bir şey unuttu halkı cavit çağları çağlar yapan ve daha nicelerini hakkımız dediği halkın emeği tmsf ne yaptı bizi unuttu spk ne yaptı bist ne yaptı herkes kendi bahçesini suluyor yetmiyor halka sulattırıyor. (Açıklayın) rabakların santral holdingin printaşın bağlı ortaklarını iştiraklerini bağımsız denetim raporlarını değerleme raporlarını ayrılma hakı tebliğleri pay alım tebliğini kotasyon tebliğini şeffaf bir yapı 5 yılmı desem 10 yılmı desem 30 yılmı desem 100 yılmı desem laf çok o lafların içinde biz ilgili bir şey yok varmış gibi ttkdaki 480 tane diğer gibi ne anlama geliyorsa. Mkk bilir.
Silinmiştir olabilir ben silmedim yazıp silmek benim işim değil benim işim inşaatta çalışmak kazanmak ve hayallerimin peşinde koşmak çuvaldızlara karşı direnmek
https://www.mevzuat.gov.tr/mevzuat?M...evzuatTertip=5
Silinen tebliğ yenisi ne olacak bakalım. Bunuda eskittiler herhalde
Yer İmleri