walla koydum bastım diyenleri anlamakta zorluk çekiyorum.........Kim kime koyuyor , ekimde daha net anlaşılacak..........
Cumhuriyet gazetesinden alıntı
TCMB Kanunundaki bir başka çarpıcı değişiklik ise, başkan yardımcıları için de geçerli olan Başkanlık (Guvernörlük) görevi, özel bir kanuna dayanmadıkça Banka dışında teşrii, resmi veya özel herhangi bir görev ile birleşemez. Bundan başka Başkan (Guvernör), ticaretle uğraşamayacağı gibi, bankalar ve şirketlerde de hissedar olamaz. Hayır dernekleri ile amacı hayır, sosyal ve eğitim işlerine yönelmiş vakıflardaki görevler ve kâr amacı gütmeyen kooperatif ortaklığı bu hüküm dışındadır maddesinin yürürlükten kaldırılması oldu.
Böylece TCMB Başkan Yardımcılarının, TCMB'den önceden haber alarak kendisine büyük menfaat elde edebilecek tüccarlardan oluşmasının da önü açıldı.
Karşı devrim tempoyu artırdı. Şirket sahipleri, milli eğitim, sağlık, turizm bakanlıklarına geçerken, merkez bankası da gelecekte holding sahiplerine verilirse şaşırmayacağız.
Dolarda her düşüş alım fırsatıdır. Tüm ayakta kalmak isteyen TC vatandaşları için.
TCMB'nin 300 milyon dolarlık TL uzlaşmalı 1 ay vadeli Döviz satım ihalesine 662 milyon dolar teklif geldi. İhalede gerçekleşen tutar 300 milyon dolar olurken, ortalama fiyat 4, 74266, en düşük fiyat 4, 73977, en yüksek fiyat 4, 74900 oldu. Teklif edilen ortalama fiyat ise 4, 73541
*Albayrak: Yapısal değişim konusunda adımları çok daha hızlı atacağız- Bloomberg HT
*Albayrak: Enflasyonun tek haneye indirilmesi için çok yoğun mesai harcayacağız- Bloomberg HT
*Albayrak: Küresel finansal sistemle daha entegre olacağız- Bloomberg HT
Yorumsuz![]()
![]()
Hehehe hep uçacağız kaçacağız şöyle yapacağız böyle yapacağız laf laf laf..algı oyunları bunlar.
Yandaşlar bile inanmıyor ....Adam diyor ki gelecek yıllarda hava çok kötü olacak...Davulda tokmakta bunlarda ...Bakalım gemi batacak mı yoksa kurtarabilecekler mi.....!!!!!!!!!
Yer İmleri