Halka açık yazılım sektöründe elle tutulur şirket yok..
Sektör ortalaması fd/favök 13 lerde mtrks henüz 7 oldu..
Fintech sektöründe yapay zekada tekel durumunda..mevcut altyapıyı para ve kripto varlıklarında da genişleyeceğini biliyoruz..
Mevcut altyapıyı yurtdışında işlevselleştirme gayretleri var..hele ki sağlık ve başka alanlara da altyapıyı yayarsa neler olur neler..
Henüz 70 milyon dolar piyasa değerindeyiz..
Türkiyede fintech dışında yapay zeka alanında bir aksiyon henüz göremiyorum..
Piyasa bunun görmesi geç olacak ama fiyatlamalar uçmuş olacak..!
https://arf.capital/
Sitenin içeriği ingilizce translete ile okumanızı tavsiye ederim..
Mtrks’in kimlerle ortaklık kurduğu ileri projeksiyonlar önemli..
imamoğlunun tutuklanması hiç de iyi olmadı...ülkemizde demokrasiye olan güven iyicene bozuldu...yabancı varsa ?? bu ortamda pek de durmak istemez...bu tür hamleler yapılırken ne yazık ki kimse yatırımcıya ne olur ? ülke ekonomimize ne olur ? dünya ne der ? diye düşündüğü yok..gerçekten de çok yazık...borsa yatırımcısının son günlerde morali yerine geliyordu ama yine yatırımcıyı hayal kırıklığına uğrattılar....
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Maalesef demokrasi baskı altında..
Bu ortamda şirket analizi ve yatırım yapmanın hiç bir anlamı kalmıyor..
Faize karşılar faizcileri ihya ettiler..
Daha önce dolar alanları ettikleri gibi..
Muhafazakarlar zaten hep mutlu yastık altı altınları ile..
Gel gelelim bizim gibi tl ile yatırım yapmak zorunda olanlar emeğinin karşılığını almak yerine parası enflasyona ezildi gitti..
Neresinden tutalım kendimize mi çocuklarımızın geleceğine mi üzülelim..
Sağlığımızı yitirmeyelim yeter..
akp iktadar olmadan önce neye karşı ise ,iktar olduktan sonra onları yapmaya başladı..rahmetli erbakan sağ olsaydı sizin gidi rantiyeciler ,sizin gidi faizciler diyecekti bunlara...ne yazık ki reel olarak yatırım yapmak isteyen sanayicileri ve yine reel sektör hisselerine yatırım yapan yatırımcıları bezdirdiler...bunlara yatırım yapanları adeta cezalandırıyorlar...kimsenin ülkemizin ekonomisi ne olur , yatırımcının hali ne olur düşüncesi yok..varsa yoksa kendi iktarlarını nasıl sürdürebilirizin derdine düşmüşler...
dünyanın en yüksek faizini şu anda ülkemiz veriyor...bu faiz giderlerini de ne yazık ki halkımız ödüyor...umut olarak gürülenler ise tutuklanıyor...nasıl bir rejim oluşturulmak isteniyor anlamadık...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri