Sayfa 750/1012 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    24'le bile bağlansa net 20.4 oluyor.Aslında mevduat işi bitmiş bence.Enflasyonun 4-5 puan aşağısında kalıyor.
    Bu günlerde kötünün iyisi en azından. borsa desen herkes ağlıyor tümden zarardalar dolar desen güven vermiyor şimdilik durum bu.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,086
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Abi yemin ediyorum bak yemin ediyorum şu Hisse .Net te sevdiğim/saydığım 3-4 kişiden birisin...
    Hele tek cümlelik esprilerine bayılıyorum...
    Abi belki karşılaşamayız şimdiden yeni yılını kutlayayım

Güneysu Abi :Yeni yılın sana mutluluk/sağlık/ ve başarı getirmesini diliyorum...
    (tabi yoldaşlarımında kutluyorum)

saygılar/başarılar
    Seninde yeni yılın kutlu olsun,

Forumda beni seven, bir elin parmaklarından azdır,

biriside sensin bilirim.

burada yüzbinler, milyonlar havada uçuşuyor,

para konuşur yani, emekçi değil sömürücü tarafıyız..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    24'le bile bağlansa net 20.4 oluyor.Aslında mevduat işi bitmiş bence.Enflasyonun 4-5 puan aşağısında kalıyor.
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Bu günlerde kötünün iyisi en azından. borsa desen herkes ağlıyor tümden zarardalar dolar desen güven vermiyor şimdilik durum bu.
    %20 'li basit net oranların bileşik faiz getirisi de orantısal olarak yükseliyor. Örneğin %20.4 'lık net basit getiri 32 günlük periyotlar ile 365 gün boyunca 11.4 kere çevrilirse yıllık net bileşik nihai getiri %22.4 oluyor. Yani yıllık bileşik faiz ek getirisi de %2.4 kadar. Azımsanmayacak bir değer bence.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

4. Altına dikkat çekerim.Baya bir hareketli.

Altın çok poh pohlanıyor ozama borsayı mı kaldıracaklar acaba

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

6.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Altın çok poh pohlanıyor ozama borsayı mı kaldıracaklar acaba

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
    Kalkmıyor ..Ne borsa ne dolar kalkıyor .Garanti faiz daha cazip geliyor demekki yatırımcıya ..
    Ama borsa bir kalkarsa zor iner [emoji23]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bildiğim kadarıyla atmler ve şube kasasındaki banknot bankanın bilançosunda farklı bir hesapta duruyor ve o hesaptaki meblağ için banka bir gelir elde edemiyor. Ta ki banknotu tcmb'nin her ilde bulunan banknot toplama merkezlerine gönderip bankanın kaydi sistemdeki hesaplarına kaydettirene kadar.

Hatta bazı bankaların banknot olarak getirilen mevduata (eğer hacimli ve derinlikli şubeleri az olan bir banka ise) 1 gün valör uygulamasının nedeni de bence bu. Bankalar yatırdığınız banknotu eğer o gün içinde kasadan para isteyen az sayıda müşteri var ise ancak tcmb'ye ulaştırıp kaydi para sistemine kayıt ettirdikten sonra kredi olarak verebiliyorlar.
    Kağıt Para Yani Piyasadaki Dolaşan Parayı Taşımak Kontrol Etmek Başlı Başına Maliyet, Risk Vs. Say Say Bitmez Ondan Basılmamış Para Daha Karlı Bankalar İçin.

8. kasparovun gelişine güzel vurmuş patron. helal.

Sayfa 750/1012 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •