NE kolay %28 l,k bononun OS2 (yazıldığı gibi okuyunuz) günlük getirisinin brüt mevduat eşdeğer karşılığı %26.52 ye denk geliyor...
banka bonosu olması dolayısı ile yüklendiğimiz riske karşılık ne gibi bircazibesi var anlamadım ?
NE kolay %28 l,k bononun OS2 (yazıldığı gibi okuyunuz) günlük getirisinin brüt mevduat eşdeğer karşılığı %26.52 ye denk geliyor...
banka bonosu olması dolayısı ile yüklendiğimiz riske karşılık ne gibi bircazibesi var anlamadım ?
Günlük olarak mevduat karşılığı %26.52 faiz veren başka bir banka biliyor musunuz? Mevduat stopaj oranları şimdilik %5'e düşürüldüğü için MK'lığı düşük görünüyor. Eski stopajla %29.65'e denk geliyor. Bu oranı günlükte veren başka bir yer yok benim bildiğim. Ancak dediğiniz gibi özel sektör tahvili olduğundan devlet güvencesi olmaması söz konusu. Yüklendiğiniz riskin karşılığını alıyorsunuz bence.
Henüz 90 günlük süresi dolmamış , güldüren hesabım var. Bankanın 2 gün önceki değişken mevduat oranı sonrası benim eski güldüren hesap faiz oranı güncel % 26 oranı ile güncellenmiş midir? Şu an 34 günlük vadelideyim , vade dönüşü yakın. Hesapta para olmadığı için göremiyorum detayı , sizde durum nedir?
Burgan 40 k usd 6.25 bağlandı yeni giriş.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Bu rahip serbest kalmassa sizce dolar yükselişe geçermi ? Yada rahipi hemen salıpta dolar ve euroda sembolik düşüş yaratıp bu ay merkez herşey normal istedigimiz gibi gidiyor deyip faiz düşürme gibi bi haraket ederbilirmi sizce degerli yorumlarınızı bekliyorum.
Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.
Daha yeni 25 orandan bağladım önceki 19 du sadece 1 ay yüksek oranla yatırımcı ikna olacaksa ve dolar da niagara şelalesi durumuna gelecekse evet faizlerin inmesi beklenebilir
Yer İmleri