Yazın babalar yazın hırsımı artiriyorsunuz ben bu işi çözerim arkadaş...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazın babalar yazın hırsımı artiriyorsunuz ben bu işi çözerim arkadaş...
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
değil abi metin dili bana göre de değil aynı dile tarifle yolladık istediğimiz sonuçlar ne matriks ne de ideal ile paralel vs..sadece sistemin matsriksten başarısı erken emir tam kademe de emir vs de zamansallıkta doğru kademede öne geçiyor..
çok kafa yorduldu kafamız yandı basit başladık sayın abim ile neler bulundu denendi zor..biz yapamadık diye değil bu işin internet sağlıyıcısı bile önemli emir iletim hızı vs..neyse mesşgul etmeyeyim kullandığım bir kaç sistem kombosu ile devam yavas slow trend akıllı trade iş bitti..!!!
şunu unutmayın icdden burda bir aracı kurumla anlaşssa trading wiev en iyisi..java mı kaldı soktuğumun gezegeninde çoğu java tabanlı..!!!
web tabalılar daha iyi..yurt dışı hiç örnek alınmıyor bu konuda neyse..!!!
Bunu yazdığında endeks 80bindi,yiğidi öldür hakkını yeme.
yarısına geldi sayılır 140bin fena rakkam değil, haa burdan dönermi yoksa hedefine azimle gidermi bilemem ama enazından 160bin olsaydı derdik ki way bee çoğu gitti azı kaldı.
bu arkadaşımız uzunvadeli konjonktürde tahmin yabtığı için bizi heyecanlandırmıyor. Benim asıl merak ettiğim SenSor bayım bu turda kavurma yapabilecek mi yapamayacak mı, asıl mesele bu ama adamı küstürdünüz, nasıl takip edecüük şindi, umarım az ceza yer haftaya gelir
Hamdım Piştim Yandım
yermek seni germek için demiyorum kardeşim başarılı ol ama bende senin gibi buralardan geçtim sisteme kalsa kavurmacı parayı kırardı..adamın bir sistemi var her zirve denemesi ve sirve tazelemesinde hep şort ve kendisi ile de paralel işlemlerim vardı vakti zamanında neye göre yapıyor bilmiyorum ama benim sisteme paraleldi bir ara..şimdi değil o ayrı durum...çelişiyor kavurmacı..!!
buyrun şu son 15 dk da çizdiğim trend çizgisiyle kurduğum strateji ile üstüne eklediğim robot...ne oldu dediğim yerden sekti sekmese altına onunda altında yeşil alandı...
dük olursa gider mi çanağa 5 dk de ona bakmak lazım...peki ne kazandırdı bu işlem....
TIRRRRRRRRRRRRTTTT...!!!!!![]()
Valla hocam aynı dertten bende muzdaribim.
Matriks teknik servisle konuşmuştum geçen sene tradingviewdeki kodu yazdıramadık. Yada sallamadılar
Tradingviewde cqg powered firmalarla işlen yapılıyor ancak hiç türk firma yok.
Ama resimden gördüğüm sistemi backtest olarak çalıştırmamışsınız doğru mu? Profit factoru merak ettim de [emoji3]
Ytd
Yer İmleri