Sayfa 751/996 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,001 - 6,008 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1. Yazın babalar yazın hırsımı artiriyorsunuz ben bu işi çözerim arkadaş...

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yazın babalar yazın hırsımı artiriyorsunuz ben bu işi çözerim arkadaş...

yenecem seni İstanbul
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,150
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bu seçbul,
    200 bin endekis beklentisi olan değil di mi?
    Aynen teee dipten

3 dk bakalım dedik foruma [emoji23]

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

4.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Hocam ideal bu konularda daha iyi. Bir görüşün isterseniz.
    değil abi metin dili bana göre de değil aynı dile tarifle yolladık istediğimiz sonuçlar ne matriks ne de ideal ile paralel vs..sadece sistemin matsriksten başarısı erken emir tam kademe de emir vs de zamansallıkta doğru kademede öne geçiyor..
    çok kafa yorduldu kafamız yandı basit başladık sayın abim ile neler bulundu denendi zor..biz yapamadık diye değil bu işin internet sağlıyıcısı bile önemli emir iletim hızı vs..neyse mesşgul etmeyeyim kullandığım bir kaç sistem kombosu ile devam yavas slow trend akıllı trade iş bitti..!!!
    şunu unutmayın icdden burda bir aracı kurumla anlaşssa trading wiev en iyisi..java mı kaldı soktuğumun gezegeninde çoğu java tabanlı..!!!
    web tabalılar daha iyi..yurt dışı hiç örnek alınmıyor bu konuda neyse..!!!

5.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    bu seçbul,
    200 bin endekis beklentisi olan değil di mi?
    Bunu yazdığında endeks 80bindi,yiğidi öldür hakkını yeme.
    yarısına geldi sayılır 140bin fena rakkam değil, haa burdan dönermi yoksa hedefine azimle gidermi bilemem ama enazından 160bin olsaydı derdik ki way bee çoğu gitti azı kaldı.
    bu arkadaşımız uzunvadeli konjonktürde tahmin yabtığı için bizi heyecanlandırmıyor. Benim asıl merak ettiğim SenSor bayım bu turda kavurma yapabilecek mi yapamayacak mı, asıl mesele bu ama adamı küstürdünüz, nasıl takip edecüük şindi, umarım az ceza yer haftaya gelir
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Yazın babalar yazın hırsımı artiriyorsunuz ben bu işi çözerim arkadaş...

yermek seni germek için demiyorum kardeşim başarılı ol ama bende senin gibi buralardan geçtim sisteme kalsa kavurmacı parayı kırardı..adamın bir sistemi var her zirve denemesi ve sirve tazelemesinde hep şort ve kendisi ile de paralel işlemlerim vardı vakti zamanında neye göre yapıyor bilmiyorum ama benim sisteme paraleldi bir ara..şimdi değil o ayrı durum...çelişiyor kavurmacı..!!

7.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    ağzına sağlık abi ...önemli olan veridir..!!!BOŞUNA ADIMIZ OYUNAGELENADAM DEĞİL..!!..değişecem nickş zaten...oyunagetirtmeyenadam yapacam..!!ama bırak denesin....o eğriyi yakalsın..!!!!
    burda çok iyi üstattlara sistem yönetenler var ama kim ne derse desin böyle evde ki sistem laptopla bu algo işi olmaz...!!zor gereksiz zaman kaybı..!!
    madem kısa da işlem yapacaksın çiz trendi trende uy trend dip ve tepelerine alarm koy hacim takip et i,nan indikatöre dayalı sistemlerden daha çok kazanırsın...şimdi viop işlem yapmayınca spotta bu tarz yaklaşımlar bana çocuk oyuncağı gibi geliyor..neden geçen burada attım pentogon ve abd hazine bakanlığına saldırı oldu diye ben ne dedim burda kimsenin umrunda olmayan iki hisse yazdım şuan ikisinin toplam getirisi yüzde 30 geçti zaten elimde idi...#ardyz #papil...
    alsana algotrade..!!!
    evden pc ile yok öyle maalesef..bu işi ben bitcoin üreten şeylere benzetiyorum...

alsana vadeli 5 dk strateji...poz koruma işlem kademesi sana kalmış..!!

buyrun şu son 15 dk da çizdiğim trend çizgisiyle kurduğum strateji ile üstüne eklediğim robot...ne oldu dediğim yerden sekti sekmese altına onunda altında yeşil alandı...
    dük olursa gider mi çanağa 5 dk de ona bakmak lazım...peki ne kazandırdı bu işlem....
    TIRRRRRRRRRRRRTTTT...!!!!!

8. Valla hocam aynı dertten bende muzdaribim.
    Matriks teknik servisle konuşmuştum geçen sene tradingviewdeki kodu yazdıramadık. Yada sallamadılar
    Tradingviewde cqg powered firmalarla işlen yapılıyor ancak hiç türk firma yok.
    Ama resimden gördüğüm sistemi backtest olarak çalıştırmamışsınız doğru mu? Profit factoru merak ettim de [emoji3]

Ytd

Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    değil abi metin dili bana göre de değil aynı dile tarifle yolladık istediğimiz sonuçlar ne matriks ne de ideal ile paralel vs..sadece sistemin matsriksten başarısı erken emir tam kademe de emir vs de zamansallıkta doğru kademede öne geçiyor..
    çok kafa yorduldu kafamız yandı basit başladık sayın abim ile neler bulundu denendi zor..biz yapamadık diye değil bu işin internet sağlıyıcısı bile önemli emir iletim hızı vs..neyse mesşgul etmeyeyim kullandığım bir kaç sistem kombosu ile devam yavas slow trend akıllı trade iş bitti..!!!
    şunu unutmayın icdden burda bir aracı kurumla anlaşssa trading wiev en iyisi..java mı kaldı soktuğumun gezegeninde çoğu java tabanlı..!!!
    web tabalılar daha iyi..yurt dışı hiç örnek alınmıyor bu konuda neyse..!!!

Sayfa 751/996 İlkİlk ... 251651701741749750751752753761801851 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •