-
Herkese tekrar merhaba. Hatırlayanlarınız olacaktır, şirkete hep güvendiğimi,çok iyi yerlere geleceğini hep vurguladım. Ama patronajından hiç memnun olmadigimi da hep belirttim.
Gel zaman git zaman yine karşı koyamayıp parça parça maliyet düşürerek 56 civarından 3500 lot aldım.
Patronajından yaka silksem de bu Gesan'dan bir türlü kopamıyorum😀
Canınızı sıkmayın dostlar,güzel günler yakındır.
-
-
Bu arada ciddi bir rakip geliyor.........
Arçelik in Güneş Panelleri 12 yıl Ürün, 25 yıl Verimlilik Garantili
Arçelik, müşterilerine, ürettiği güneş panellerinin kurulumundan, gerekli izinlerin alınması ve bakım hizmetlerine kadar kapsamlı bir hizmet sunacak. Arçelik in 550 Watt lık güneş panelleri, 12 yıl ürün garantisine ve 25 yılda minimum yüzde 83 lineer performans garantisine sahip.
Arçelik, test üretimine başlayan Beylikdüzü işletmesinden çıkan ilk ürünlerin kurulumunu deprem bölgesindeki konteyner kentlere yapıyor. Şirket, Koç Topluluğu şirketlerinin desteğiyle kurulan konteyner kentlerde, çatılara güneş paneli kurulumu yaparak, elektrik ihtiyacının bir kısmının karşılanmasına destek olmayı hedefliyor.
2050 yılına kadar tüm operasyonlarında net sıfır emisyona ulaşmayı hedefleyen Arçelik bu doğrultuda 2030 yılına kadar yenilenebilir enerji alanında kurulu kapasitesini yeni yatırımlarla 50 MW'a çıkaracak. Arçelik kendi tesislerinde de kurduğu güneş santralleri ve arazi projeleri ile bu hedefe çok daha kısa bir sürede ulaşmayı hedefliyor
-
-
Gerçekten çok ciddi patronaj sıkıntısı var bu şirketin. Gel de kafayı yeme! Enerjilerde açık ara günün yıldızı olacakken,sadece bir kıvılcım KAP'ı yeterli olacakken kalkıp en sinir bozucu KAP'ı atiyor.
Bitmiş işin onay KAP'ından piyasa nefret eder hale gelmiş. Bunlar ya bunu bilemyecek kadar ahmak ya da bile bile böyle bir günde takoz olsun diye atıyorlar.
Dostlar bana hiç kızmayin ama her iki ihtimalde de berbat bir yönetimi var.
Ama ne olursa olsun Astor buysa Gesan hayli hayli bulunduğu fiyatın çok çok üzerini hak ediyor.
Yeter ki patronu gölge etmesin!
-

62.5 ÜZERİNDE KAPANIŞ LAZIM BİZE
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules