Sayfa 752/1002 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Hadi arkadaşlar nefesinize kuvvet, bu profesör bayan havayı nerden aldıysa artık!:kahjah:
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2. Saatlikte bile ana holardan çok uzaklaştı. Ama tepede cırmaladıkça kendine de yaklaştırıyor hoları.

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    4 kilo balık satttım kilo 165 den 10.80 den 60 fular daha aldım
    Gerçekten balıkçı mısınız yoksa yat sahibi çok zengin biri olarak keyfe keder balık mı tutuyorsunuz çözemedim .
    [emoji3]

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    şey almak için okur yazar olmaya gerek yok git dövüz bürosuna al yat
    Kimlik ibraz etmek şartıyla.
    [emoji23]

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Çekilebilir abi tekniksel olarak. Herkes görüyor zaten. Ama bu tepe öyle normal bir tepe değil. Tehlikeli bir tepe. Elindeki spot mal satılıp beklenebilir. Ama şahsen buralardan kaldıraçlı short vurmanın tehlikeli olabileceğini düşünüyorum. Tabi bu benim düşüncem. Herkesin parası kendine. Kazancı da kaybı da.
    Spot shortu geçtim.. Kaldıraç açan manyaklar hala var mı?

6. Doğru soruları sormak lazım;

US10Y

Russel 2000

Tahviller kalksa, borsalar hassas, sert tepki veriyor, bastırsa, bir kısım para borsalara akarken bir kısmı altına kayıyor doların değeri düşüyor bertaraf etmek içinse likiditeyi kontrol ediyor (emiyor) ama enflasyon yaratmasını engelleyemiyor/emtiaların artmasını engelleyemiyor/kriptolara para geçişini engelleyemiyor, para dağıtması lazım bu da enflasyona katkı yapıyor ikinci el araba fiyatları konut fiyatları falan filan...

-Soru US10Y yi düşürürse -paylaşmıştım flat C aşağıya bir 5 li, kısa vadede onlarda nolur, bizde nolur,
    -Yine düşürürse, artan likidite ve enflasyon baskısında, DXY ve türev piyasalara müdahale yoluyla 'altını' hala baskılamaya devam edebilir mi, yoksa koyverir mi,
    -Ya da, bu enflasyon bu açılma yeter olacak olsun artık mı?

ps.: Ha bir de US10Y ve TR10Y koroleasyonunu gördünüz mü? YTD

Herife sittirici mafya babası dedim ama, süper zeki ve entelektüel biriymiş meğer.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8. Tvitırda vahdettinin kabasakal torununu takip eden var mı?

Doların kaç liraya düşme durumu var acaba, güncel tahminlerini merak ediyorum devletlü (pardon devletsüz) hünkarımızın.
    Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
    https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969

Sayfa 752/1002 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •