Sayfa 752/1004 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Babamın amcası bildigim kadarı ile o seneleri yol iş sendika başkanı idi sonrası turk iş te genel sekreter olarak gorev aldı başkan adayı oldu ama kazanamadı zamanında cok mucadele ler verilmiş gerçekten
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    1980 yılında darbe öncesinde yurt dışına gittim,Almanya-Hollanda-Fransa,eğitim sonunda ülkeye geri döndüm Yeşilköye indim uçakla sanki bir köye gelmiş gibi oldum,guya ülkemize geldik faydalı olalım diye,pişman oldum ama geri dönmek işime gelmedi,bakanlıktaydım önce idareciydim,peşi malum amele olduk bir kit kuruluşunda,önce başvurmuştum kabul etmediler yani askeriye yönetim,özal geldi bana teklif geldi kabul etmedim ameleliğe devam,yani işçi,işçi deyimini Ecevit getirmişti önceki amele sistemiydi sendikalaştırdı,memurlarıda sendikalı yapacaktı beni destekleyin demişti oy vermediler hala sürünüyorlar,eğer destek verselerdi şu an ülke çok başka bir sistemde olurdu tüm memurlar sendikalı olup avrupaya yakın olurduk vs neyse...Berbat ülkelerin içinde Himalyalara gittim dağ kafilesi olarak bana sarmadı Katmanduya geçtim orada meditasyon yaptım araştırma yaptım,arkadaşımın biri evereste ölüm bölgesinde ölüm uçurumuna uçtu doktordu ve hala o çukurun içinde,zaten ölüm bölgesinde çoğu aklını yitirir 8000 üzeri yükseklikte,milli sporcu 3 lisanslı olmama rağmen bilmediğim kulvarlara dalmam...Şimdimi,çıkılmaz bir girdaptayız bu girdap iktidarın yüzünden,yoliş federasyonunda yönetimdeydim 78 yılında,çok okurdum her sistemi iyi kötü bilirim,devamlı eylemlerde bulundum doğruları anlattım ama nafile,demekki söz dinlemez bir halkız,zaten söz dinlememezlik doğruları öğrenmek bu millete terstir,halkımız yalan şişirmeleri dinler şimdi bunun cezasını çekiyor,bizde onların ateşine yanıyoruz...Ama yine umudumu kaybetmedim çünkü bu milletimiz binlerce yıl devamlı yoldan çıktı ama yine yolunu buldu bulduğu gerçekçi lderiylen
    PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    MB kendi acikladi. Ciddi meblag yakmis diyorlar. İki milyar diyorlar.
    2 milyar -> -16%
    aşağısı boş ki bu kadar salıyor
    4-6 yaksa rahat rahat 2 haftaya iner.
    yıl sonu tahmini sularında kapatır.

bugün syr ler ile ilgili haber vardı..
    inmezse bol bol sermaye arttırımı gelir..

3.  Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bu sene yoktu ki zaten % 25 öde kalanı tatilden önce öde vardı..
    ikisinide 9 taksit yaparsan bayağı uzuyor zaten..

aralık başı aldığım otellerin fiyatı % 60 artmış neredeyse 15 günde..
    Ben gordum 18 ay taksiti bak yapistirdim

Elimden kacti ya simdi kafami vuracak duvar ariyorum

remove duplicates online

4. Benim anlamadigin olmus esek fiyatina dusen TL.ile ne alacak ta, eldeki hisseleri satti bugun.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Benim anlamadigin olmus esek fiyatina dusen TL.ile ne alacak ta, eldeki hisseleri satti bugun.
    Bu gün sermaye kontrolü geliyor şeklinde dedikodu çıktı galiba , CB yardımcısı serbest piyasaya müdahale söz konusu olmayacak diye açıklama yaptı...Millet diken üstünde en küçük dedikodu da güvercin oluyor

6.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    2 milyar -> -16%
    aşağısı boş ki bu kadar salıyor
    4-6 yaksa rahat rahat 2 haftaya iner.
    yıl sonu tahmini sularında kapatır.

bugün syr ler ile ilgili haber vardı..
    inmezse bol bol sermaye arttırımı gelir..
    -%16 derken?

4-6 yakılsa yakıldığı yerde dururmuydu?

E sermaye kontrolu zaten yokmu ki,yahu daha nasıl sermaye kontrolü olacak ki adamlar bizim parayı bize satıyor daha nasıl kontrol etsinler sermayeyi.Con ahmet in makinası gibi dolar al bankaya yatır,o ZK adında merkeze gitsin ,o sana tekrar satsın,sen gene bankaya yatır gene ZK ile merkeze gitsin,merkez gene sana satsın.............Ha bir de bunun swaplı olanı var o daha komik,gülmeden yazamam onu

8. Asıl şu gri liste olayını çözemedik, nedir bunun yaptırım mekanizması, protokolü...Yurt dışından kredi kartlarında, bankamatik kartlarında problem yaşadığını iddia edenler var, tam tersi sorun yok diyenler de var.

Nereye kadar gidiyor bu mevzu, neleri kapsıyor, benim asıl anlamadığım hala milyarlarca dolarlık ticaret dönüyor da, üç kuruşluk kredi kartı, yok yurt dışı broker hesaplarından problemler, ne alaka yani...sanki yorumlama hataları gibi bunlar..veya tercihlere mi kalıyor bazı şeyler...

Bassınlar bakalım borsayı tarihi diplere...yabancı gene gelmem mi diyecek, merak içindeyim..

Sayfa 752/1004 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •