Para dağıtmak olarak görmezdim ben İşletmen var yarısı halka açık işler yolunda veya biraz bozuldu. Bunu en iyi sen biliyorsun ama bir bakıyorsun şirketin %50değer kaybetmiş borsa da ben alırdım nakitimin %10-20siyle full girsin diyende yok.
Tavhlı bu hususta beğendim.
Naktin yoktur borcun vardır ozaman birşey diyemem belki o zaman bedelli patlatırsın para saçan firma sahibi olmaz. Ozaman sizden beklenir.
YTD.
Aslinda bir onceki mesajimdan sizi kastetmedigimi anlamaliydiniz ekonomist oldugunuzu bilmiyordum ayrica sizin oncerdiginiz hisse 4`te birine dustumu ki de uzerinize aliniyorsunuz sizinle alakasi bile olmayan bir mesaji.
Tek yorumum yukaridaki yaziniza istinaden yazdigim yaziydi sizin sert elestirel yazinizi gordugum icin. Bu mesaja cevap vermek istemiyorum diyebilirdiniz.
Ayrica sizin ULUUN basarinizi yazdim o zaman alakasiz mesajlar bulup getirmediniz biraz elestirel bir mesaj gelince konuyla ilgisi bile olmayan mesaji oner surdunuz.
Normalde tartisma seven bir yapim yoktur ancak kuru gurultu yaparak sanki beni suclarcasina yazdiginiz icin bunu yaziyorum yoksa yazmaya hic niyetim yoktu.
Son düzenleme : Cautionary; 21-03-2020 saat: 18:19.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Tamam bende diyorum ki şirketin patronu yöneticisi satın alsın. Şirketin geleceğine inandığını göstersin. Bu şirket benim desin.
Kasasındaki para güvence olsun. Yarın piyasada rakipleri zarar gördüğünde oluşacak fırsatta bunu lehime çevireceğim desin. Ben bunu bekliyorum.
Bizim bakış açımızda şu anki fiyat gerçek değeri göstermiyor. Eninde sonuda gösterecek anlayışı yok mu ?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Geceki yazdığımız yazının önlemi alınmış .
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 65 yaş üstü ücretsiz seyahat kartlarını iptal etti. (65 yaş üstü seyahat ederken yüksek ücret ödemeli )
Aynı iptaller, tüm şehirlerde yapılması gerekmektedir. Yoksa ilerde toparlamamız çok zor olacaktır.
Corona işinin daha çok başındayız gibi,
Batuhan
Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır
https://twitter.com/kutupzencisi/sta...81982111662087
Bizi virüsten ziyade cehalet öldürecek.
Batuhan
Bu görüşler yatırım tavsiyesi olmayıp tamamen benim hayal dünyamda uydurduklarımdır
sn. cautionary
yurtici araci kurumlar vasitasiyla, (tecihen TL para birimiyle) amerikan endeksini hedgelemek icin bir yontem var mi? BISTte sadece saraybosna endeksinin viop kontratlari var. onerebileceginiz sentetik bir yontem vb var midir?
---------------
Paylaştıklarım bildiğimi düşündüklerim ve fikirlerimdir. Hiç bir paylaşımım yatırım tavsiyesi değildir. Saygılarımla
Yer İmleri