Sayfa 753/998 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,017 - 6,024 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1. Pandemi öncesi çektirdiğim resmi verdim ama sistemde yok diye birşey demedi .

Foto 4 tane 300 e çekiyorlar ben müşteri yolladığım için 200 e çekti geçen ay .

Vize kabul etmiyordu ama

Cevabını burada bulamayacağıma eminim ama yine de sorayım .

Ülkeye girişte pasaport kontrolüne tc kimlikle girebilir miyim yabancı bir pasaportla birlikte olmak kaydıyla yoksa burada da pasaport çıkartmam gerekir mi yoksa

2. Bu arada 7 kişi tanıyorum 83 85 doğumlu olup emekli maaşı bağlanan karşı cinsten

3.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bu arada 7 kişi tanıyorum 83 85 doğumlu olup emekli maaşı bağlanan karşı cinsten
    üstadım hoşgeldiniz. atın ortaya bir iki mevzu ama cvplarını bulabileceğiniz türden lütfen

4.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Pandemi öncesi çektirdiğim resmi verdim ama sistemde yok diye birşey demedi .

Foto 4 tane 300 e çekiyorlar ben müşteri yolladığım için 200 e çekti geçen ay .

Vize kabul etmiyordu ama

Cevabını burada bulamayacağıma eminim ama yine de sorayım .

Ülkeye girişte pasaport kontrolüne tc kimlikle girebilir miyim yabancı bir pasaportla birlikte olmak kaydıyla yoksa burada da pasaport çıkartmam gerekir mi yoksa
    amed abi bilir bilse bilse

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    üstadım hoşgeldiniz. atın ortaya bir iki mevzu ama cvplarını bulabileceğiniz türden lütfen
    Benim okumayan arkadaşım 2027-2028 de emekli olacaksa ben niye okuduğum için cezalandrılıyorum

yeni düzenleme ile 72 yaşında emeklilik hakedeceğimi düşünüyorlar üstüne çilek eklenmiş bir pasta ile sunacaklar sanırım öneriyi

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Benim okumayan arkadaşım 2027-2028 de emekli olacaksa ben niye okuduğum için cezalandrılıyorum

yeni düzenleme ile 72 yaşında emeklilik hakedeceğimi düşünüyorlar üstüne çilek eklenmiş bir pasta ile sunacaklar sanırım öneriyi
    Okudunuz kültürünüz arttı, arkadaşınız tamirci nin yanına sanayide çırak girdi şimdi 3 dükkanı 10 çalışanı, 2 taksi plakası var, bir de emekli oldu siz de okuyup adam oldunuz. Dil bilirsiniz falan. Yazlığınız varsa ve yeni bir otomobiliniz felan sevinin o kadarına..

Türkiye de yaş ortalaması yani ömür ortalaması kaç , 65 idi sanıyorum , bu sayede adam evli değilse veya kadın , para kasa da kalır, Yok evli çocuğu da olsa adam ölünce , kadın mayışın yüzde 75 i ni alıyor. Acayip kar.. Zaten yakında bu eş ve bekar kız çocukların mayıştan faydalanması kalkar bu sürüp gitmez. 3-5 sene içinde buhar olur...

72 yaşında emeklilik 12.5 k ile aslında mezarda rahat rahat dınlen bİzi de uğraştırma cinsinden bir şey..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

7. Hadi diğer tartışmalar bir nebze anlaşılır da...
    Okuyan-okumayan şeklinde bir ayırım söz konusu olamaz.
    Bu meselenin en basit cevabı prim üretimidir. Sistem prim üretimi üzerine kuruludur.
    Diğer biçimde 35'de başla doktoraya... Olur mu böyle bir kriter?
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

8. 72 yaşına kadar ne işveren iş verir nede her calışan ne o yaşa erişir nede çalışacak güç bulur.
    Bi gidin lan.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 753/998 İlkİlk ... 253653703743751752753754755763803853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •